0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,309 puan) tarafından

Kizlar esimle 2 haftadr limoniyiz zaten banyo yapacaktim cocukta durmuyordu aşı oldu bugün esimde yapma durmuyo dedi bnde cok kirlendim yapacam dedim si.ktr git nere gidiyosan dedi yillardir birbirimize hep saygili davrandk kotu soz demedik testissak bile ***** demisligimiz bile yok ama 1 ayda taniyamaz oldum gozunu tlfen ayirmiyo dogru duzgun konusmuyo sigaraya basladi aldatiyo desem tl ortada sadece instagramda reels izler bakiyom tl nede  

3 Cevaplar

+1 oy
(71 puan) tarafından

Keşke benim eşimde telefona bağımlı olsaydı da anasına bağımlı olmasaydı anasının yaptığını ne instagram ne Facebook nede tiktok yapabiliyor tek başına yuva yıkıcı zaten yeter 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla telefonda ne pislik desen var komşunun kızı geldi daha 13 yaşında tiktoku var baktım hele neler var utanma arlanma hayasız bı ton kadın soyunup atmis kendini kizdimdedim kızım sil bunlari Allah evlerden uzak etsin ama bence buzamanin felaketi bu uygulamalar 

(1,309 puan) tarafından

Oyle cok oynuyo dedim dedim biraktiramadm resmen bagimli oldu ve ben taniyamiyom onu artik

tarafından

Allah iyietsin bende Instagram felan kızıyorum ama artık konuşsa bile umrumda değil beni duvar etti duzelmedimi he ne hali varsa görsün dedirtiyorlar

0 oy
(26,859 puan) tarafından

Sen yinede çok güvenme canım erkek milleti bu birden bire degistiyse vardır illa ki bir sebebi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 268 göst.
5 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Didemm (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 298 göst.
+1 oy
9 cevap 487 göst.

Kategoriler

1,477,643 soru

24,186,638 cevap

336,673 kullanıcı