+5 oy
1,432 göst.
Diğer kategorisinde (1,443 puan) tarafından

Sizce burada belli başlı gruplaşma varmı birisi birine ters bı laf soyledimi bazıları hemen destek veriyor halbuki tanımadan yapiyosunuz yorumu yada posta göre yapiyosunuz onun yanilmadigini nerden biliyosunuz acaba 😳sizce de varmı gruplaşma?

34 Cevaplar

+1 oy
(22,779 puan) tarafından

Benim insan seçmede ki tek kriterim kendini bilmeyen densizleri görmezden gelmek yorumuna aykırı cevap verdin mi linç olması da gerekmiyor haksız bulman yeterli hemen çemkiriyorlar sana 

(1,443 puan) tarafından

Evet haklisin

-Reklam-
+1 oy
(1,930 puan) tarafından

Evet bazıları avukat olarak çalışıyorlar burda o kadar komikler ki banada denk geldi dedim yazık sakatlar galiba 😅

(1,443 puan) tarafından

😄Allah hayrını versin güzel yorum 

(1,930 puan) tarafından

😅😅

+1 oy
(1,358 puan) tarafından

Var, çok defa şahit oldum. Genelde linç yediğim zaman çok görüyordum o kimaseleri ama nickleri aklımda değil. Tutmamışım.

İnşallah ben böyle bir gruba dahil gibi görünmüyorumdur. Ayrımcılığı hiç sevmiyorum.

(1,268 puan) tarafından

Ben sizin kıyafet istediğinizi bilmiyordum. Size hitaben açıldığını da bilmiyordum. Tam okuyamadım yemek vakti. Dönücem size. O postun linkini de atar mısınız? 

(1,443 puan) tarafından

Egee öyleyse mutlu olurum hiçbir anne bence tanımadan böyle dusunulmeyi hak etmiyor

(1,268 puan) tarafından

Öyle tabiki sana hitaben yazsam zaten ismini yazardım veya senin yorumunun altına yazardım. O postun sana hitaben yazıldığını bilmiyordum ki.

Burda hamburger isteyen ve insanları dolandıranları gördük. Hemen hemen herkes üzülüp hanım efendiye hamburger sipariş etmişti. Gerçek ihtiyacı olanlara artık insanlar güvenemiyor. Kaldı ki burda gönlü güzel hakikaatten anne şefkati olan o kadar çok insan varki dolandırılacağını bile bile yine yardım ediyor velevki gizliden olsun velevki açıktan bir çok şeyi okuyoruz. O sebebiyetle sosyal dilencilik dedim. 6 sene olacak buradayım. 

O an yorum yazsaydınız yorumumun altına kırıldım size diye ben size hitaben yazmadığımı açıklardım. Sıcağı sıcağına yazmak varken içinizden kurmuş kendinizi boş yere üzmüşsümüz. Üzerinden 1 ay geçmiş ve arkadan dediğimi değiştirerek bir başkası demiş gibi lanse ettiniz. Benim için sorun değil size kırgın değilim de bu nasıl oldu biliyor musun tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok gibi. 

(1,443 puan) tarafından

Ben burada siz ve alaskayi kendime yakın hissettim o yüzden karıştı yoksa bakınca ondan özrümu diledim.icimde tutmak değil gerçekten kırıcı bı laf bana göre tanimadan bilmeden yoksa burda kim kime ne yapmış pek bilmem bana kıyafet gönderen den Allah peygamber razı olsun tekrardan

(1,268 puan) tarafından

Anladım Allahümme amin. ❤

+1 oy
(14,708 puan) tarafından

Gruplaşma var mı bilmiyorum yaw ben o kadar giremiyorum da. Görüyorum yazıyorum sonra hatta yazdığımı da unutuyorum sadece çok abes gelirse muhabbet yazarım birkaç kez. Ama kalabalık varsa birbirini tutan vardır mantıken burayı takmayın çok. Seni bir ikidir görüyorum çok keyifsizsin Allah yardımcın olsun. Bazen görüp yazamıyorum ya bebe uyanıyor ya o an çıkmam gerekiyor. 

(1,443 puan) tarafından

Allah razı olsun hepimiz anneyiz sonuçta ve ben şu 2 yıldır çokça imtihandan geçiyorum 

(14,708 puan) tarafından

Burada kılık kıyafet isteyene kızıyoruz çünkü dilimiz yandı şahsi değil çoğu kişinin tavrı. Alıp satan mı dersin beğenmeyip lafını eden mi dersin. Allah bir gün imtihan eder bir gün mükafat verir inşallah düze çıkarsın 

+1 oy
(550 puan) tarafından

Bence yok  ben hiç karşılaşmadım yanlış olunca herkes yanlış diyor ondan sana öyle gelmiş 

+1 oy
(1,602 puan) tarafından

Evet var bende fark ettim herkes bir şekilde. Eğleniyor snirim

0 oy
(6,367 puan) tarafından

Var bazıları çok acayip her konuda fikrî var gerekli gereksiz küçümseyici yorumlar uydurma sorular hiç onlara cvp yazmıyorum zaten 

0 oy
(234 puan) tarafından

Var tabiki mesela birine bi kötü laf de on kişi yazar sana 

(1,443 puan) tarafından

👏👏

0 oy
(22,843 puan) tarafından

O zaman siz hepinizz eşref tekkkk 🐺

(1,443 puan) tarafından

Rüya yok burda hepsi gerçek👏👏

0 oy
(6,913 puan) tarafından

Yalaka kesim diyoruz biz ona cnm

(1,443 puan) tarafından

Valla kimsenin yalakası olmadim su zamana kadar olmamda alt yapımda yok 🖤

0 oy
(2,478 puan) tarafından

İlk girdiğim zaman çok çok vardı özellikle anlık post paylaşimlarında selamlaşma ve tanışmalarda ama yalan olmasın şuan hiç dikkatimi çekmıyor 

(2,677 puan) tarafından

Aynen benimde bı ara öyle bı grup vardikiyok oduncunun karısı yahaut başka birşey statüye takip laf mı sokmaya çalışan  klavye delikanlısı olmuş kendini Zeki sanan?

(2,478 puan) tarafından

O kadar detaylı bilmiyorum sadece anlıklarda hep aynı isimler olurdu hatta öyle bir izlenim kalmıştı hiç anlıklara yorum yapmam 

0 oy
(2,197 puan) tarafından

Gruplasma elbette olur. Bu platformu yıllardır kullanan yıllardır birbirinin mutluluklarina, üzüntülerini, dertlerine şahitlik eden insanlar var. Birbirbirinin yorumunu beğenen, düşüncesine katılan, özel olarak da mesajlaşan insanların olması çok ama çok normal. Tam terside var elbet. Birinirinden yorumlarından hiç haz etmeyen insanlar da vardır. Bir de benim gibi 6 yıldır burda olup tam ortada olan henüz kimse ile çok samimi olmamış insanlarda vardır. Yani bunlar vardır elbet. 

(1,443 puan) tarafından

Evet öyle 

0 oy
tarafından

Kimseye taraf değilim burda yeni eski kimse farketmez herkese yorum yapar cevap veririm gerçekte görüştüğüm çok sevdiğim arkadaşlarım da oldu hala telefonda görüşüp 3 senedir arkadaşlığımiz devam edende ama hiçbir postta gelip başka biri için birine yorum yapmam 

(4,090 puan) tarafından

Ay ben seni cok seviyorum ❤️😄

tarafından

Ya canım ♥️♥️♥️😘 ben de seni severim yasitimdin galiba 

0 oy
(4,309 puan) tarafından

Ooo olmaz mı. Hatta aşırı samimiyetten burda birbirlerinin mesajlarını ifşalayan bile olmuştu 🤣 

Benim buradan tanıdığım 2-3 arkadsşım oldu. Biriyle kardeş gibi olduk birbirimize gider geliriz. Ama onunla da buradan konuşmayı kestik. Burada başlayıp hurada bitenler hüsran oluyor

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,824 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,588 göst.
31 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
22 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde sulenaz (29 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 200 göst.