+5 oy
1,427 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından

Sizce burada belli başlı gruplaşma varmı birisi birine ters bı laf soyledimi bazıları hemen destek veriyor halbuki tanımadan yapiyosunuz yorumu yada posta göre yapiyosunuz onun yanilmadigini nerden biliyosunuz acaba 😳sizce de varmı gruplaşma?

34 Cevaplar

+13 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Gruplaşma ne kız ellerınden gelse parti kuracaklar burdakı bazı kesım☺

(1,424 puan) tarafından

Çok doğru sabirlensin

(4,696 puan) tarafından
+1

Çok doğru dedin işine geldiklerine cevap veriyorlar 

Bide söyleyince bilmediğimiz konuda yazmıyoruz diolar 

Ama bildikleri kişilere hal hatır sormak için bile cevap veriyorlar 😂 

tarafından

6 yıldan fazla burdayım hala biri ile haddınden fazla samımıyetm yok kırıp döktüğümüz de ama bazıları gerçekten goze soka soka yapıyor bunu

(1,424 puan) tarafından

Gerek yok yani

-Reklam-
+10 oy
(162 puan) tarafından

Gruplaşma dan çok yalakalık var 😏

(1,044 puan) tarafından

Aynıyım enfeksiyon da azalma var ama bitmiş değil 😕😕😕

tarafından

Azalma varsa bir kaç güne toparlanırsın canım dikkat et kendine ❤️🥰

(1,044 puan) tarafından

Bugün yeniden diktiler sezeryan yerine kopuyor karnim açıdan 

tarafından

Yokmu yardımcın yanında canım ya çok geçmiş olsun 

(1,044 puan) tarafından

1 yaşındaki oğluma kaynanam bakıyor 5 yaşındakine İstanbul'da annem bakıyor ben sadece bebeğe bakıyorum canım evde yardımcım var temizlik için hamileyken de vardı zaten yemeği 36 gündür dışarıdan yiyoruz zaten perişanız yani şu an tek yeteneğim WC'ye gidebilmek 😕

+5 oy
(2,596 puan) tarafından

Olmaması abes olurdu. Burda çok eskiden beri kullanan arkadaşlar var. Ben seviyorum açıkçası uygulamayı o yüzden pek gözüme batmiyor. Belli başlı insanlar var zaten güzel güzel yorumlar yazan, bazıları da belli sabit linç eden tayfa, gerisi de gelip giden okuyucu tayfa. Sosyal hayat gibi burda da insanlar illa ki birlik hareket ediyor, tanışıyor kaynasiyor. 

+4 oy
(3,683 puan) tarafından

bence var. 

farkında olmadan br grubun içinde miyim bilmiyorum ama var. 

(1,260 puan) tarafından

Honki ponki hanım evet değişiminiz sayesinde gözlerim ışıldıyor ben bunu çok farkettim ❤🦋

(11,852 puan) tarafından

Senin daha bir kişiyi linç ettiğini, bir kişiye ters konuşup kalbini kırdığını görmedim canan🥰 @casperiye 

Cidden sadece hangi post veya yorum olursa olsun fikrini belirtip çıkıyorsun. Keşke herkes senin gibi kullansa uygulamayı. Millett buraya stresini atmaya geliyor resmen, herkes birbirini linç edip laf sokma peşinde.

(3,683 puan) tarafından

cananın yorumları efsane 😂

bazı yorumları yanlış anlaşılıyor bazen denk geliyorum. 

ben bir ara lohusalığın etkisi mi çocuğun yorgunluğu mu ya da burayı anlamadım mı artık bilmiyorum, evet fevriydim ama genelde kşmse yazmazsa bir şey demiyordum, tabi tersi de olmuştur hepsini hatırlamıyorum. evet, hala ters fikirde olduğum insan çok, ters olduğum bir fikirde kimseye yazmıyorum o yüzden, bana yazan varsa da daha makulüm, hani ne gerek vae moduna girdim 😅 site içinde büyüdüm resmen 😂😂😂

(11,852 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hahaha 😂😂 benim kafam senin çoğu fikirlerinle de uyuşuyor ya olumsuz yorumuna pek denk gelmedim :)

(3,683 puan) tarafından

ya geçen bebeğine kimyon vermedim diye biri sataştı bana😂 bazı ters fikirlerim bu şekilde oluyor millete.

+4 oy
(1,635 puan) tarafından

Benim grup nerdeeeee 😂

(1,635 puan) tarafından

Kız nasıl fırtına çıktı tövbe estağfurullah nasıl korktum 

tarafından

Ucacukkkk

(8,843 puan) tarafından

Kiz nasıl siz Selçuklu tarafında mısınız burda çok bişey yok gibi

tarafından

Ben Erenköy canm şuanda. Bile aşırı serin 

(8,843 puan) tarafından

Hava serindi dediğin gibi rüzgarda vardıda o tarafta daha çokmus o zaman 

+4 oy
(1,856 puan) tarafından

Eğer belli konularda belli fikirlerin, bir hayat görüşün, ideolojin, amaçların ve hedeflerin varsa başka birinin de dünya görüşü, ideolojileri, hedefleri vs seninkilerle aynı ya da yakın ilerliyorsa, bu kişilerle daha samimi olman kadar doğal başka ne var bilmiyorum?

(4,857 puan) tarafından
+1

👏👏 Tebrikler. 

tarafından

Gülüm görüşlerimiz çok zıt ama nedense seni kendime yakın hissediyorum ☺️ aklı başında bir insansın 

(1,856 puan) tarafından

Çoook teşekkür ederim aynı şekilde 🥰🥰 burda fikir olarak taban tabana tabana zıt olduğumuz ama birbirimizi çok sevdiğimiz arkadaşlarım da var. Ceylan var mesela. Onunla şeriatı savunurken samimi olmuştuk 😂😂 insanların birilerine daha sıcak hissetmesi gayet doğal. Bu biraz ben neden gruplaşmanın dışında kaldım gibi bir post olmuş 😂😂

tarafından
+1

Banada öyle geliyor da neyse 🙄

Çok katılıyorum, ben tartıştığım insanı aklımda tutmam çünkü fikir ayrıcalığı yüzünden düşman olmanın hiç bir anlamı yok. Bu postta tartışırız , başka postlarda birbirimizi destekleriz olay aslında bu. 

(1,856 puan) tarafından

Ayyynen öyle canım benim

+3 oy
(4,483 puan) tarafından

Tabiki de var ama senin sandigin gibi bi gruplasma degil cok linc yiyoruz kimse bana destek olmuyo mesrla

tarafından
+1

Ayy nasıl güzel bir oda bayıldım orda olmayı çok isterdim. İnşaAllah bize de nasip olur hem buluşmak hem çevremize faydalı olmak❤️ bazı kız çocukları oluyor çocukları çok güzel oynatıyorlar keşke öyle çocuğu olan biri denk gelse biraz oynatır siz yaparken. Ya da birinin dersini yaparken diğerleri oynatsa biraz daha kolay olabilir. 

tarafından
+1

Bende sana yapılan yorumları görüyordum bi ara daha çoktu o yüzden o ara yorumlaşırsak nuray yazıyodum ki hoca yazınca biri atlayıp rahatsız etmesin diye ☹️ 

(1,424 puan) tarafından

Sineğin yağını çıkarmak sosyal dilencilik bunu kimin için yazdiysan yazdın.Bazi yorumlar çok sert oluyor kul hakkına girildigini dusunuyormusunuz onu soruyorum

(1,424 puan) tarafından

Post silinmiyor kapatamadim kendi aranizdaki konusma için bı post açabilirsiniz bildirim gelip duruyor hanimlar

(1,260 puan) tarafından

@KuranAsigiHatun Nasib elbet birgün buluşacağız. @cicikus ay amiiiin rabbimin izniyle nasib olsun❤ 

@..isa Hayır düşünmüyorum.  

+3 oy
tarafından

Klişe olacak ama eskiden daha fazlaydı birbirine düşen dağıldı 🤣 bir çoğu da bomba gibi patladı hatta 🤣🤣

(1,424 puan) tarafından

Aslında hamileyken yükledim sonrada buraya attı uygulama çok güzel bilgi aliyosun başına bişey geldimi muhakkak deneyimli olan oluyor ama insanı yargılamak hoş değil bence kırıcı oluyo.ben bebeğime kıyafet istedim oda vallaha yok yani neler dediler neler ama düşmez kalkmaz bı Allah unutmamalı insan bence

tarafından
+2

Sen bunu çok takıntı haline getirdin ama daha önce burada suistimal olayları çok olduğı için insanlar şüpheyle yaklaşıp irdeliyor. Kendinden eminsen kimsenin yorumuna bu kadar içerlenmemen lazım herkese ve her yoruma açık paylaşıyoruz biraz göze alarak paylaşım yapmak lazım böyle şeyleri. 

(1,424 puan) tarafından

Eskiyi bilmediğim için olabilir ama zaten gönderirken adres vericem sana tanımadan iftira atmak o hoş değil takildigim o yoksa bebek bakımından adını vermiyim Allah razı olsun geldi yeni doğan kıyafeti getirdi bana 🙂kim olsa takılır bence tanımıyorsun ama türlü türlü hakaret 

+2 oy
(2,888 puan) tarafından

Ben burada kimseyi tanımıyorum ama var öyle kafayı takıklar

+2 oy
(2,884 puan) tarafından

Gruplaşma her zaman her yerde vardır 🤸🏻‍♀️🤣

(1,424 puan) tarafından

Bu belli zaten

+2 oy
(3,436 puan) tarafından

Var gibi gibi😸 ben karşıyım valla gruplaşmaya da gruplaşanlara da😼

+2 oy
(2,087 puan) tarafından

Gruplaşma varsa da umrumda değil şahsen 

+2 oy
(1,448 puan) tarafından

Önceden çok vardı şuan eskisi kadar girmediğim.icin bilmiyommm

(3,779 puan) tarafından

Biz niye boşaldık yine burayı 

(1,448 puan) tarafından

Eskiler çok güzeldi smdi enerjim yok sjsjs

(4,090 puan) tarafından

Cocuktandir o giden enerji jejrje hayat enerjim bittiii

(3,779 puan) tarafından

@Esma36 benide cezbetmiyo artık ya aynı şeyler sürekli başa sarıyo gibi 

@Amerikanbebesi tahmini ne zaman gelir o enerji sksjdbsj

+2 oy
(2,529 puan) tarafından

Ben o post sildim ilk uygulama kullandığım zamanlar iki eski arkadaş kavga ediyorlardır 

Ama bir yazı denk diğer arkadaş diğer arkadaşa 

Sen gruptan hep bizden başkasını linçlemek için yardım istiyordun biz sana o kadar yardım ediyorduk dedi

Sen düşün yani😅😅

Ben milleti linçlemek için yardım mı dedim sonra yorumu gizlediler ben o zaman bilmiyordum fazla kullanmayı bilseydim ekran görüntüsü alırdım 😄

O kişilerin bazıları halen burda çünkü 😁

(6,642 puan) tarafından

İşte cahillik 🤣

(4,696 puan) tarafından

Töbeee linçlemek için yardım nedir ya .neyle besleniyor bu insanlar 

(2,529 puan) tarafından

Bende bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ 

Birde öyle sohbet ediyorlar ki anlatamam beraber WhatsApp Grubu kurmuşlae ters düşmüşler kirli çamaşırları ortaya atıyorlardı. Ben diyene kadar 

Bazıları gitti bazıları kaldı bazılarını da yeni üyeydim hatırlamıyorum 😐

Birde bu kişiler çok havalı edit gösteriyorlardı.

Ben görünce şok oldum 

Bazıları çok büyüttüğümü farkettim 🤣🤣

Bazıları severdim 

(6,642 puan) tarafından

Evet wp Grubu olayını bende biliyorum hatırlıyorum sanki 🤣

tarafından

😄😄😄

+2 oy
(3,052 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bazı kişilere daha yakın hissetmek normal bir durum ama o kişinin her türlü yorumuna(gerekli, gereksiz) yardakçı olmak yanlış. 

+1 oy
(6,642 puan) tarafından

Var bence de 🤫 birde sadece tanıdık diye aynı soru olsa da ona cevap veren var sırf yillardir arkadaş oldukları burdan tanıdıkları için yazıyorlar 

(1,424 puan) tarafından

Hos değil 

(6,642 puan) tarafından

Anlık atıyorsun mesela sana 3 cevap o kişi 1 saat sonra atıyor ama burda eski kullanıcı geliyor 20 cevap 

+1 oy
tarafından

Merhabalar 

Ben aranızda yeniyim 

Gruplasma illa vardır her ortamda oldugu gibi

İnsanları kırıp üzmemeye çalışırım 

Çünkü Yaradanı severim 

Yaradan dan ötürü.

Ha eğer bir hatam kusurum olursada özür dilemesini de bilirim.

(3,826 puan) tarafından

Ben de ablalardanım. 40 olacağım kasımda.

(689 puan) tarafından

Zaman su misali geçiyor. Daha dün çocuktum şimdi 30 yaşımda kadınım. 

tarafından

Ben burda fazla hiç kimseyi tanımıyorum 

Kendimce takılıyorum bakalım simdilik 

Grup belki zaman içinde 

(1,424 puan) tarafından

36dan selamlar 

tarafından

Aleyküm selam 43

+1 oy
(689 puan) tarafından

Tek tabanca geçinip gidiyorum🙃

Gruplasma olabilir evet 

+1 oy
(3,826 puan) tarafından

Ben bir gruba dahil değilim ama arada sert yorum yaptığım oluyor yalan yok.

+1 oy
(30,004 puan) tarafından

Fazlasiyla hayatlarinin bir parçası yapanlar var 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,824 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,586 göst.
31 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.