Arkadaşlar 4 yasında kızm var her gece istisnasız ağlar doğduğu günden beri tamam bebek dedik geldı 2 yasına hala devam geldı 3 yasına hala devam allahım geldı 4 yasına hala devam. Her gece bakın
Hepımız aynı odada yattıgımız halde hergece ağlıyor hatta yanımızda uyuyor yataklarımızda yan yana gece böğüre böğüre bagırıyor baba benı dizinde salla diye bagırıyor adam sabaha kadar kız dizinde uyuyor yemın ederım sıfır şaka bana değil babaya yapıyor babama gıtcem diyor. Eşim nöbette olduğu günler ağlamıyor ama eşim evde olduğu hergece ağlar gece 2 gıbı baba benı salla der birde normal ağlama degıl cıglık kıyamet kaç defa cıglık ağlama sesine yataktan yüreğim ağzımda zıpladım korkudan bagırarak aglıyor bademcığine kadar görüyom bıktım m kızlar ya valla yargılamayın ha çok zor çeken bilir rabbım hayırlı evlat vermesin hayırsızsa hıc nasıp etmesin neden mi çünkü kızım yüzünden esımle aramız bozuldu ister istemez birbirmizden alıyoz hıncımızı öyle işte bacılar psikolojik sorunu yok gayet fena psikiyatri nörolojı hıc bsıy yok dıyır çok yoruldum nolur bir fikir ya lütfen