0 oy
125 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (88 puan) tarafından

Arkadaşlar 4 yasında kızm var her gece istisnasız  ağlar doğduğu günden beri tamam bebek  dedik   geldı 2 yasına   hala devam geldı 3 yasına hala devam allahım geldı 4 yasına hala devam. Her gece bakın 

Hepımız aynı odada yattıgımız halde   hergece ağlıyor hatta yanımızda uyuyor    yataklarımızda yan yana    gece böğüre böğüre bagırıyor baba benı dizinde salla diye bagırıyor  adam sabaha kadar kız dizinde   uyuyor yemın ederım sıfır şaka  bana değil babaya yapıyor babama gıtcem diyor.  Eşim nöbette olduğu günler ağlamıyor ama eşim evde olduğu hergece ağlar gece 2 gıbı baba benı salla der  birde normal ağlama degıl cıglık kıyamet  kaç defa cıglık ağlama sesine  yataktan yüreğim ağzımda zıpladım   korkudan   bagırarak aglıyor bademcığine kadar görüyom bıktım m kızlar ya valla yargılamayın ha çok zor çeken bilir rabbım hayırlı evlat vermesin hayırsızsa hıc nasıp etmesin neden mi çünkü kızım yüzünden esımle aramız bozuldu ister istemez   birbirmizden alıyoz hıncımızı öyle işte bacılar  psikolojik sorunu yok gayet fena  psikiyatri  nörolojı hıc bsıy yok dıyır  çok yoruldum nolur bir fikir ya lütfen

5 Cevaplar

+1 oy
(3,050 puan) tarafından

Bence biraz şımarık olabilir Çocuğunuz Benim de Kızım 4 yaşında Babasına daha fazla naz yapıyor Orası doğru Ama ben sözümü dinler yani çocuk ağlamaktan bir şey olmaz Siz kesin beni tavrınızı koyun her uyandığında Hayır şimdi uyumalısın gibi nazikçe uyarmamışsın bence çocuk yüzünden kavga etme konusuna gelince hepimiz öyleyiz bence yani çocuk yüzünden sürekli çatışıyoruz Biz şahsen eşimle ama bir iki saat sonra unutup geçiyoruz🤷‍♀️😄

(88 puan) tarafından

Eşimle düşman olduk çocuk yüzünden bizimki 24 saat baöğüre cagıra boğaz gırtlak aglıyor ama 

-Reklam-
+1 oy
(287 puan) tarafından

Uyku terörü dicem değil bilinci yerinde uyanıyor yani. 

Benim de dört yaşında oğlum arada yapıyor ayrı odada yatıyor yanına gidiyoruz resmen yatakta çırpınıyor gözleri kapalı konuşuyor saçma sapan. Onun sesinden küçük bebeğim uyanıyor ortalık savaş alanına dönüyor bir anda. Büyük ohluma ne yapsak fayda etmiyor kendi kendine geviyor bir kaç dk sonra. Bizimki uyku terörü ama sizinki alışkanlık bence odasını ayırmanız lazım ayakta sallanmayi bırakması lazım. Laftan anlar artık babası anlatsın büyüdün artık abla oldun ayakta sallanma odanda uyu felan. Uyuyana kadar babası yanında yatsın mesela biz öyle yapıyoruz babası büyüğü uyutuyor ben küçüğü 

(88 puan) tarafından

Kız tamam işte aynısı babası kızı sallıyor yaş 4 ben oglanı yaş 2 o yüzdende gece aglayınca   babaya gıdıyor yanı en büyük bağı babayla kurmuş adamın dızınde sabaha kadar vallaha bu kız yüzünden bosancaz galiba sonra eşim bana surat yapıyor modu düşüyor bende yoruldum vallaha bıktım artık   bız hepımız aynı odadayız   artık her gece ağlama sesi  bence şımarıklıgına yapıyor huy etmiş dün gece yıne yaptı uykumuz kactı eşimle ben kavga ettık kız nerdeyse eşimden ben dayak yıycekdım bi baktım küfür edıyor kendı kendine adam sabaha kadar dizinde salladı yalnız her gece 

(287 puan) tarafından

Ayy babanın işi de çok zor yazık sabaha kadar çocuklar uğraşıp sabah işe gidiyor. Bizimki en azından uyanınca babası gidip yanında yatıyor bir süre ha ayda bir iki kere oluyor o da. Aman sakin kalmaya çalış bacım eşine anlayışlı ol bari 

+1 oy
(2,257 puan) tarafından

Kuzenimin oğlu da 4 yaşında. Geceleri altına kaçırıyormuş bazen de ağlayarak uyanıyormuş. Sonra YouTube geçmişine bakmış ki hep korku videoları izlemiş. Ondan sonra yasak koydu daha da izletmedi zamanla geçti.

+1 oy
(1,697 puan) tarafından

4 yası herşeyi anlayabilen bi yaş ve babası evde yokken yapmıyo demişssin o babasına naz yapıyo çünkü babası her istediğini yapıyo. ilk olarak direk odasını ayırın bence babası net bişekilde onu sallamak istemediği artık büyüdüğünü ve her büyük insan gibi seninde odan var orda yatmalısın falan desin 

(88 puan) tarafından

Korkar ama yatamaz  gündüz lamba acıyor evde çok korkak

(1,697 puan) tarafından

Odasını onunla beraber süsleyin ilk önce yatagı ayırın sonra odayı siz daha ayırmadan kestirip atıyosunuz korkar diye denemediniz ki eşinizede yazık ya bütün gün çalışıyo 

0 oy
(7,507 puan) tarafından

Birincisi 4 yaşında çocuk kendi odasında yatmalı. İkincisi ayakta sallamak nedir kendi kendine uyumalı o yaştaki cocuk. Üçüncüsü ekran veriyor musun telefonda vs ne izliyor kontrol ediyor musun orda izlediği seyler rüyasına giriyor çocukların bazen o yüzden ağlayarak uyanıyorlar. Doktorlar sorun yok dediyse aklıma başka bişey gelmedi. Bir an önce odasını ayırın çocuğun 

(88 puan) tarafından

Ama herşeye hayır dıyıe herşeye yok dıyor zaten asırı korkak yüreği yok  tek yaramaz gündüz bile lamba acıyor

(7,507 puan) tarafından

Tek yapamaz diye bişey yok ki afedersinde sizin özel hayatınız yok mu çocuk yanınızda yatarken olmaz yani. 

(88 puan) tarafından

Özel hayatımız yok 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 352 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,070 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 565 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (825 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 195 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,532 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,342 soru

24,152,869 cevap

334,994 kullanıcı

...