+1 oy
827 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından

Kızlar sizin çevrenizde de varmı böyle insanlar benim iki tane komşum var gezmek yemek içmek bide cinsellik sadece bunları düşünüyorlar sürekli oraya gidelim bunu yiyelim şuraya gidip gezelim sürekli cinsellik konuşuyorlar ben öyle değilim mideme çok düşkün değilim cinselliğe de öyle gezmeyede 

28 Cevaplar

+8 oy
(1,372 puan) tarafından

Valla ben mideme çok düşkünüm can boğazdan gelir derler yerim içerim gezerim ne güzel işte daha ne olsun niye bu kadar dert ettin ki insanların yemesini içmesini gezmesini

(4,125 puan) tarafından

bu ne kadar duracakmış gözünde? ben de mi yaptırsam 

(9,079 puan) tarafından

4 bes sene  rahatca kullanabilirsin dedi. 4 seneden sonra solabilir hafifce . ozaman istersen rutus seklinde uzerinden geceriz dedi . koyulugu . gozum acik renk oldugundan bi tik solsada cok rahatsiz etmez bence ama 4 sene koyu bu sekilde killanmak fazla fazla yeter yani. 4 seneden aonra tekrarlatirim 

(4,125 puan) tarafından

4 sene iyiymiş. ayıptır slrması kaça yaptırdın 

(9,079 puan) tarafından

4 e yaptirdim . senelik bin tl gibi dusununce bence cokda degil . dudak. 5 bin  islak alan ve surekli biseyler yenildigi icin 3 sene muntazam  kalir dedi uc seneden sinra yavas yavas silinir dedi

(4,125 puan) tarafından

iyi fiyat bence

-Reklam-
+4 oy
(1,870 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hayat mottom ya. Ye iç gez seviş 🤩🤩 o insanları kınamışsın da sen de ağlamaya gelme bakalım iki gün sonra hep böyle yapanlar mı kıymetli oluyor diye. 

+2 oy
(4,125 puan) tarafından

yaşamak için yemem, yemek için yaşarım. gittiğim bir yerde düşündüğüm ilk şey yemektir. mekan ve yemek araştırması yapmayı çok severim, heveslendiğim yemeği beğenmezsem o günüm kötü geçer, hayal kırıklığına uğrarım. 

cinselliğe gelirsem kimsenin konuşmaması gerekiyor bence. 

ha eşle ilgili bir sorun varsa, tavsiye niteliğinde bazı şeyler konuşulabilir. onun dışında doğru değil. 

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

maslowa göre hiyerarşinin hangi katmanında kaldıysanız o ihtiyacı gidermeye odaklanırsınız. 

image

buna göre sizin komşular fizyolojik ihtiyaçlar ile güvenlik ihtiyacı arasında bir yerde kalmışlar bence. tabi eğer dediğiniz gibi saydıklarınız dışnda hiçbir şeyle ilgilenmiyorlarsa :)

maslow amca diyor ki, fizyolojik ihtiyacı karşılanmamış kişinin örneğin sevgi ihtiyacını karşılaması mümkün değildir. tabi anlık olarak karnını doyurmak kadar basit bi şekilde değil :) genel bi doyumdan bahsediliyor. yoksa kendini gerçekleştiren bir insan da yemek ihtiyacı hisseder, yemekten zevk alır ama ana gündemi yemek olmaz.

(22,689 puan) tarafından

Al işte psikolojik açıklaması da geldi 😁

(1,870 puan) tarafından

O iş öyle değil ama :D şöyle ki maslow bu teorisinde "gereksinim"leri ele alır. Zevkleri değil. Bu yüzden bu durumu maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisi ile değil de Aristipposun Hedonizm anlayışı ile ele almak daha doğru olacaktır. Kaldı ki maslowda dahi alt basamaklardaki ihtiyaçlsr tatmin edilmeden üst basamağa çıkılamaz ancak  self-actualization gerçekleştiğinde tekrar alt basamakları inip gezinmesinde herhangi bir engel yoktur :)) ams dediğim gibi bu teori bu durumlar için yanlış bir yaklaşım. Biri ihtiyaç tanımlıyor diğeri hazdan bahsediyor

(1,965 puan) tarafından
+1

işte ben çok bilmeyince o kadar yorumladım. tam olarak alanım değil sadece yanından teğet geçtim ufacık yorumum o nedenle böyle. sizinki daha mantıklı oldu

(1,870 puan) tarafından

Estağfurullah ben de uzmanı değilim ama bilgim bu yönde. Uzman bir arkadaş da bana öyle değil ama diyebilir 10 dkkaya 😂😂

(1,965 puan) tarafından

ahahaha herkes bildiği kadar konuşuyor işte napalım :)) 

+1 oy
(2,886 puan) tarafından

Başlığa göre cevap verirsem erkeklerin %99 u 🤸🏻‍♀️🤣🤣

Açıklamaya göre cevap verirsem kadınların % 1 i 🤪🤸🏻‍♀️🤣

+1 oy
(163,312 puan) tarafından

yani baska bi derdimiz yok cok sukur

+1 oy
(6,684 puan) tarafından

Eee milletin yediği para seni ne ilgilendirir ki sonuçta senin kocanın parasını yemiyor lar 

Sanırım BİRAZ kıskançlık var

0 oy
(3,010 puan) tarafından

Dışarı çıkınca yemekmyemeden ece donenlerdenswn bizden değilsin o zmaan 😂😂😂

Cinsellige gelince karı koca iliskilerini anlatma taraftari değilim sahsen..

(191 puan) tarafından

Yok dışarı çıkınca eve aç gelmem kesinlikle karnımı tıka basa doyururum 

(3,010 puan) tarafından

Ee hani yemeg düşkün degildin 😀 nasil soru sordunki sonucta dışarı insanlar en azindan haftada bir çıkıyor zaten her çıkışta yemekte yiyiyormussun neden yemek konuşanlar tuhafı a gitmiski..

He sen sohbet etmek istediğinde sadece sohbet yemekse tabi demekki arkadaşlarında başka konuşacak kapisete yok tek takıl daha iyi

0 oy
(2,946 puan) tarafından

Cinsellik 0 ya öyle olmaması lâzım biliyorum ama özellikle 3. Çocuktan sonra o işten soğudum 🙈

Kaliteli yemek yemeyi severim ama 

Bide başlığı okuyunca istemsizce aklıma kocam geldi🤨

(191 puan) tarafından

🤣🤣 hiç güleceğim yoktu erkek normalde kadın böyle olunce sevmiyorum 

0 oy
tarafından

Yemek yemeyi yeni seyler denemeyi yapmayi severim ama cinsellige duskun degilim cinsellik muhabbetinden de hoslanmam evet normal ve insani bi sey ama uzerine muhabbet edilecek kadar hayatin merkezine koyulmamali diye dusunuyorum sohbet edecek daha guzel seyler olmali.

(191 puan) tarafından

aynen onların sohbetleri beni sarmiyor sürekli konuşmaları rahatsız ediyor 

tarafından
+1

İnsan nasil ki banyo,tuvalet,yemek yeme gibi ihtiyaclar hakkinda sohbet etmiyorsa cinsellik hakkinda da etmemeli. Bana sacma ve basit geliyor muhabbeti aldigi esyalar,cinsellik,gezme tozma olan insanlarla vakit gecirmek hayata bakis acinizi hic gelistirmez. Hal sirayet eder daha kaliteli insanlarla takilmak gerek.

0 oy
(4,802 puan) tarafından

Nefsine düşkün insanlar oluyor böyleleri

Bide cinsellik karı koca arasında kalan birşeydir ulu orta anlatılmaz yani mahrem dir

Alırım yerim gezerim ama kimse bilmez oturup anlatmam kimseye öyle durum felanda yapmam. O benim özelimdir benim yediğimi kimse görmek zorunda değil

Ha sürekli gezdiği yediğini paylaşanıda sona alırım durumlarda bakmam. Başkada sosyal medyam yok zaten 😄

(191 puan) tarafından

Aynen yani nefsine aşırı düşkün insanlardan nefret ederdim bende öyle paylaşmam yediğimi içtiğimi 

0 oy
(4,764 puan) tarafından

Ben cinselliği ulu orta burda bile konuşulmasını kendi adıma doğru bulmuyorum bazıları cok rahat onun dışında çok gezen nasıl işini yetiştiriyo bende bunu merak ediyorum 😁

0 oy
(681 puan) tarafından

Soy adının hakkını vermişsin boşver kız ne yaparlarsa yapsınlar ama evet özel şeyler anlatılamaz 

0 oy
(2,012 puan) tarafından

Cinsellik değil ama yeme içme gezme bizdede cok oluyo gitmek istemesem eşim kızar hatta niye cıkıp gezmiyosun diye

0 oy
(124 puan) tarafından

Ne güzel işte gezmek güzel sende uyum sağla ama özel hayatini anlatma ilerde bişey olur bende sevmem sürekli özel konuşan insanları 

0 oy
(23,050 puan) tarafından

Öyle insanları çevremde tutmuyorum 

0 oy
(22,689 puan) tarafından

Çevremde yok. Yiyip içip gezmek Güzel bişey ama başka insanlarla cinsellik konuşmak bana göre de hoş değil. Ayıp karşılarım hatta.  Bir sıkıntı danisilacak bir durum olmadığı sürece bunun konusu acilmamali bence. Yiyip içip geziyolarsa kendi paralarini yiyorlar neticede bana ne 

0 oy
(4,897 puan) tarafından

Vallahi ne güzel. Cinselliği konuşmalarına gerek yok ama demek ki mutlular, kafaya takacak sorunları yok. İtici bulmanın sebebi nedir? 

0 oy
(324 puan) tarafından

Sen ne düşünüyosun mesela arkadaşlarınızla ayrıştığınız noktalar ne 

(191 puan) tarafından

Yani hepimiz de kiradayiz sürekli keşke ev alabisek falan deyince amman boşver ev olmasa da olur gezelim yiyelim diyor ne bileyim ben onlara göre daha tutumluyum kuaföre gitmek yerine evde halederim Kaş bıyık onlar sürekli kuaföre gider saç boyar cilt bakımı Kaş bıyık falan geleceği hiç düşünmezler sadece bu günü yaşarlar 

(324 puan) tarafından

Sen evde bıyık alınca mesela daha mu iyi oluyor merakımdan soruyorum 

(191 puan) tarafından

Yok enazindan param gitmemiş oluyor 

(324 puan) tarafından

Ozaman onlarda arkanızdan bu kız da amma para göz dese hoşunuza gidermi birini eleştirmek yerine istemediğiniz konu olunca masadan kalkmanızı tavsiye ederim 

0 oy
(3,112 puan) tarafından

Vallah cinselliğe de düşkünüm gezmeye de ama evimi de ihmal etmem. 

Garip bir durum değil bu :))) 

Dışarıda yemeyi, içmeyi severim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 365 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 378 göst.
0 oy
26 cevap 907 göst.
23 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler