Kızım 18 aylık 2 gündür emzirmiyorum göğsüm çok kötü durumda aşırı şiş ve çok ağrıyo sütün çekilmesi için öneriniz varmı
dostinex tek care
eczanedne aliyorsun 2 adet hap. yariya boluyorsun ikisinide . sabah aksam sabah aksam iki gunde bitiyor dort parca. ne agri var ne sizi. gogusteki sutude sagip bosaltip atiyosun bidaha sut dolmuyor uretim sifirlanio
Atmasın kız günah. Ben zamanında sağıp vermesigim sütleri banyo suyuna kullanıyordum bebeğimde :)))
Acayıp etkili gerçekten
Kizimi yavaş yavaş bıraktırdım hiç ağrı sızı olmadı oğlumu birden kestım hem aşırı düşkündü o ilaç acayip iyi geldi bana
ikincide memeden kesmelik kadar buydumu kiz masallh
18 aylık oldu geç kaldım 14 aylikken ayırdım aşiri düşkündü hayvan 😀
Bir kaç gün sabredebilirsen sabret , biliyorum çok zor ama kendiliğinden çekilmesi bu şekilde daha kolay oluyor. Top top olan yerler varsa hafif elinle sağ ama fazla değil. Memeye "artık bize süt lazım değil" mesajı bu şekilde gider .
birden kesince oluyor sanırım ben 1 haftaya yaydım kesmeyi, hiç olmadı
Ben ara ara çok rahatsız ettikçe sadece rahatlatacak kadar sağım yapmıştım master olmamak için
Bende 21 aylıkken kestim ama zamana yaydim geceleri emzirdim Ağrı şişlik çekmedim
Rüya öğün yaptırdım ben uykudayken emzirdim. İlk gün çok ağrıdı gece uyurken emzirdim. 2 gün sonra gece emzirdim. Bunu 3 e çıkardım 3 gün sonra gece emzirdim toplamda üç kere gece emzirmesi yaptırdım başka da ihtiyaç duymadım kendi kendine çekildi süt
3. Gün Mastit olmuştum antibiyotik kullandım 10 gün az az sağmama rağmen oldum bu arada bence yorumlarda yazılan ilacı al kötü oluyor
5 güne geçti ilaç vs kullanmadım
Sütü sağ canım başka türlü rahatlayamazsin
Adaçayı sütun kesilmesine çok etki ediyor. Ben önceden yarım gün emzirmesem Ağrı olurdu bırakmaya başlayınca günde iki kere falan adaçayı içtim ağrım olmadan atlattım
Hanımlar teşekkür ederim cevaplarınız için bugün 3.gundeyiz bugün daha iyiyim ılık su ile masaj yaptım ve arada sağdım sütümü çok ağrı olduğu için şişlik baya bı indi ağrıda kalmadı gibi birşey inşallah sütüm çekiliyodur bu şekilde atlatiriz umarım 😊
1,466,885 soru
24,036,663 cevap
328,953 kullanıcı