Kızlar oğlum tam 1 yaş oldu gece emzirmeyi biraktiriyorum daha doğrusu 4 gecedir emzirmiyorum hani emmeyi bırakınca uyuyorlardi bu bebekler gece 1 olunca alışkanlık yaptı uyanıyor ve derin uyumuyor su veriyorum içiyor 5 dk sonra bı daha uyanıyor ayağımda sallıyorum yok yani sabaha kadar derin uyumuyor ama yanıma yaptırsam bikac saat de olsa uyuyor nasıl alisicak uyanmamaya su verince de bezi doluyor direk gece 2 kere bez mi degisilir kısır döngüye girdim
Daha çok küçük degilmi neden bıraktın .
Normalde 6 aylıkken öneriyor bazı doktorlar ama ben bıraktıramadım 😅 hepsini tamemen kesme taraftarıyım biraz daha büyüsünde
Senin bebiste 11 aylıktı demi
Yok balım 16 oldu
Aben 11 de kalmışım çaktırma 😂😂😂 Allah bağışlasın ay zaman nasi geciyor ya 🥺
Amin canım cümlemizinkini seninki kaç aylık oldu
Iki cocuk emzirdim, disler tamamen cikmadan gece kalkmalari bitmiyor. Benim cocuklarimin disleri erken cikti ne zaman tamamlandi (18 ay civari) o zaman 1 kere susadiysa kalkti. Suan kucuk ve ihtiyaci vardir bana gore.
Bebek emzirme süresi 2 sene maksimum zamanı gelince istesenizde emziremiyeceksiniz yok çok uyanıyor iyi uyumuyor diye herkes bırakmaya çalışıyor anlayamıyorum yaa gerçekten , bebeğiniz daha çok küçük niçin böyle bi şey yaptınız bebek bu büyük insan değil ki sabaha kadar uyusun annesi gece acıkıyor annesini istiyor vs ne var bunda anlayamıyorum bebek bebekliğini yapıyor ... 🙁
Mama içse hadi azaltın vermeyin vesaire denir de anne sütü içiyor kötü bi şey mi yapıyor bebek anlayamıyorum ( 3 çocuk annesiyim bu arada)
Bırakın şu 1 yaşından sonra gece beslenmese de olur yok bilmem ne safsatalarını
1,475,170 soru
24,150,350 cevap
334,871 kullanıcı