18 yaşındayım demişsin. Canım bende 20 yaşındayım 1 ay oldu doğum yapalı. Benim ailemde başka şehirde. Ben başka şehirde yaşıyorum. Eşimin ailesi falan burda var. ben onların evine gittim 4 5 gün kaldım dayanamadım hemen eve geldim. Kayın babam bile pat diye odaya giriyordu saçım başım açık üstümde pijamalar. ( Tesettürlüyüm) Bı kapıyı çalmayı bilmiyorlar resmen. Doktor bana hiç birşey giyme dikişlerin hava alsın dedi. O yüzden ben 2n3 gün pijama gitmedim sadece etek giydim. Kaynanam bı kaç defa laf etti birşey giy diye. Dikişlerim için giymiyorum dedim doktor dedi iyileşmesi için diye. Üstelik uzun etek vardı üstümde. Onun haricinde bı çok şey oldu canımı sıkan eşim bile dayanamadı eve gidelim dedi. O ağrıyla sızıyla kalkıp eve geldim. Ağlaya ağlaya yemek yaptım ben. Ağrıdan sızıdan o kadar kötüydüm ki.
Allah'ın kulu da kapımı çalıp geçmiş olsun demedi. Benimde dikişlerim açıldı. Yeni doğmuş bebeğimle hastaneye gittik eşimle eşim bebekle kapıda bekledi ben dikiş attırdım tekrar.
Ve 3 gün sonra dikişlerim tekrar açıldı. Bı Allah'ın kulu bebeğime bı kaç saatliğine bakmadı, ben hastaneye bebeğimi de götürüp perişan etmek istemedim. 1 ay oldu dikişlerim haala açık öyle duruyor. Kimse yardımcı olmadı. Kendi ailemle de görüşmüyoruz zaten. Onlarda gelmediler yanıma.
Ben bu dikiş ağrılarıyla bu bebeğe tek başıma baktım. Biri bi tas yemek yapıp evime getirmedi. Kimse yol gostermedi. Benimde ilk çocuğum. Bende bilmiyorum tecrübem yok. Ama Allah yardım ediyor bı şekilde bakıyorum.
Kimsenin kimseye Hayrı yok. Keşke kaynananın evine gidip onların yaşadığı şehirde doğum yapmasaydın