+2 oy
483 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (320 puan) tarafından

Sinir olmamak elde değil ne kadar Bilinçsiz insanlar yaaa  bu gün bize geldiler oğlum yatak odamda uyuyordu neyse oturduk kaynnamda var kapalıydı kapı dedim çocuk uyuyor uyanır birazdan Nasıl uyur  böyle olamaz diye sesledi neyse kaltı ben sigara içmeye gidecek sandım pat diye açtı kapıyı girdi odaya cocugu kaldıracak  allahımmm beynime kan gitti dedim baba ne yapıyorsun Kaynanam mal mal suratuma bakıyor gelde sinir kırızi geçirme eşimi bekliyorum Bir defa daha yapmıştı eşim uyardı ama yine yaptı 

12 Cevaplar

+2 oy
(3,191 puan) tarafından

Benimkide bana surekli cocugu uyutuyorsun demisti. 2 aylik bebek ne bekliyorsun muhabbete mi kalksin dedim sustu. Arkamdan bir dhaa evlerine gitmem demis. Hay hay dedim. 

-Reklam-
+1 oy
(479 puan) tarafından

Bazı insanlar anlayışsızdır. Onların düşüncesi de muhtemelen buraya geldik çocuğu sevmeden gitmeyelim. 

(320 puan) tarafından

Ama odama girmesi debgesizlik kaç yasında adamsın İnsanlık hali sağa sola özel eşyam vardır neden görsün ki neden girsin odama 

(479 puan) tarafından

Diyorumya bazı insanlar anlayışsızdır ve onlara bazı şeyleri anlatamazsın

+1 oy
(136 puan) tarafından

Bazı insanlar bencil ve anlayışsiz

+1 oy
(679 puan) tarafından

Uyuyan çocuğu uyandırması ayrı saçmalık yatak odana girmesi ayri saçmalık eşine söyle ayıp yani ne işi var yatak odanda birde çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama niye uyandırıyor en sinir oldugum şey 

(26 puan) tarafından

Bu kaynanalar kafayı yemiş olmalı bı bırakın ya insanları güzelce gelip efendi gibi gitmeyi bilmiyorlar o burunlarını herşeye sokacaklar 

0 oy
(21,390 puan) tarafından

Tövbe tövbe belki düşünememiştir diyelim mutlaka uyarsın eşin çok ayıp

0 oy
(2,908 puan) tarafından

Kayinbabam bi kac kere odama girdi esimle bi guzel kavga ettim o gun bu gundur giremiyo edepsizlik bu bana gore en ozelim orasi benim belki donum var ortada olmasa bile o yatakta iliskiye giriyoruz biz ay actim agzini kusura bakmayin hicte sevmem boyle konusmayi 

(2,060 puan) tarafından

Benim kaynım eşim uyurken girdi yanına yattı uyudu benim yatağımda 🙄🙄

(2,908 puan) tarafından

Ay host ulan demedin mi bi bana mi ahlaka edebe aykırı geliyo boyle seyler ya bi insanin yatak odasi en mahremidir orda gerektiginde ciplak kalir ust bas degistirir esiyle munasebeti olur biri o odaya girince onun gozunun onune gelmez mi o hal bilmiyorum gecen kaynanamlarda namaz kilacak yer bulamadim kaynanam yatak odasinda kil dedi ayip olur anne dedim kendi annemin evine gider kalirim 1 hafta 10 gun evini de temizlerim mumkun olmadikca onun odasina bile girmem yani ha illaki temizlik yapilirken falan girer hizlica halleder cikardim zaten dolabi kapali yatagi toplu olur 

(2,060 puan) tarafından

Ben birşey diyemedim , benim düşüncem de aynı şekilde yatak odası mahrem yeridir. Kaynanam kaynım uyanınca "Uygun değil oğlum yatak odasında yatman, yaptığın ayıp bir daha görmeyeyim" diye uyardı sessizce . Ondan sonra zaten bir daha yapmadı 

(2,908 puan) tarafından

Ya yasi kucukse bilmiyodur hadi neyse de koca koca kadinlar adamlar ne isleri var 

(2,060 puan) tarafından

Kaynım benden 1 yaş büyük 😅

0 oy
(21,125 puan) tarafından

Ne kadar dengesiz insanlar var 

0 oy
tarafından

Kafasında varmı. Hafi kaynana binevi girer yaşlı adamın yatak odasında işi ne merak etti bakmaya girdi zar. Çocuk bahane. Yaşlılar sapık oluyor. Sevmem ben. Hele yaşlı adamlarin çocuk sevmesi hiç hoşuma gitmez.

0 oy
(1,936 puan) tarafından

Ayyy gerçekten bu düşüncesiz yaşlılardan nefret ediyorum yaa nefrettt😡😡

0 oy
(1,168 puan) tarafından

Çocuğu uyutmaması ayrı bir olay ama benim kendi babam bir kez bile yatak odama girmemiştir 

0 oy
(1,282 puan) tarafından

Çocuğu uyandırmasınamı kızdın odana girdiğinemi 

Eğer Çocuğu uyandırdığı içinse sevmeden gitmeyelim demiştir haksız ama büyükler öyle anlayışsız malesef 

Odana girdiği için kızıyorsan eskiler yeni nesil kadar dikkat etmiyor böyle şeylere kaynanana rahatsızlığını dile getirebilirsin 

Gecen kayınpederim geldi namaz kıkacaktı seccadeyi verdim kızımın odasını gösterdim baba orda kıl dedim bulunduğu yere yatak odam yakındı oraya girdi serdi seccadeyi baba orda ayna var namaza engel dedim kızımın odasında kılmasını söyledim çok ciddi rahatsız olmadım ama benimde hoşuma gitmedi kasıtlı yapmadığını adım kadar biliyorum o yüzden dert etmedim

0 oy
(73 puan) tarafından

Muhtelemen sadece çocuğu sevmek istemiş ama eşinizin bir kere uyarmasının üstüne bir daha yapması üstelik sizin yatak odanıza girerek çok garip eski topraksa eğer bu tarz şeyleri anlayamıyorlar sanırım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
6 cevap 406 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (3,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,317 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 550 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,534 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,080 soru

23,799,766 cevap

317,318 kullanıcı

...