Kızlar son zamanlarda çamaşır makinesi alan var mı? En fazla 20.000 bütçe ayirabiliriz. Hangi marka tavsiye edersiniz? Arcelik kullanıyordum 12. yılında kazanı kırıldı.
Soru tekrari
Regal kullanıyorum memnunum cnm
Tamam canım teşekkür ederim
Siemens önerebilirim kampanyası vardı belki hala devam ediyordur
Samsung yada electrolux de internett ucuzdu vestel ve yan ürünlerinden uzak dur bide
Internetten alamam yarin bakmaya gidicez bakalim. Cok tesekkur ederim canim.
Gönlüne göre olsun inşallah
Allah razi olsun canim
Fiyatları hakkında bilgim yok ama profilo kullanıyorum ben memnunum
Cok tesekkurler. Profilo bulasik makinesi kullaniyorum memnun dgilim ama buzdolabi bir harika.
Buzdolabımda profilo çamaşır makinesi de profilo. Bulaşık makinam Altus hepsinden memnunum. Elektronik alet biraz da şans işi
En iyi markayı da alsan şans işi. Bosch bulaşık makinesi aldım 2 3 kere arıza yaptı mesela. Yıllardır regal çamaşır makinesi kullanıyorum bisi olmadı. Ama dış boyası soyuldu
Yukarida bir arkadas ta regal yazmis yarin bakicaz bakalim. Cok tesekkur ederim. Evet dedigin gibi beyaz esya kesinlikle sans isi.
Ömrü az olmuş annem yıllardır Samsung kullanıyor bı kere maşallah arıza vermedi aynı şekilde benimde Altus oda kaç yıllık bilmiyorum ikinci elmis eşim birinden almış oda yaklaşık 10 yıllık çok iyi yine akşam Altus alirim
Sorma canim her 10 senede bi makine alacaksak isimiz is 😊 Aynen Altusu daha oneren cok tesekkur ederım.
Annem yakınlarda beko aldı fiyat olarak tam bilmiyorum ama kurutma ile 39 civarı Bi şeydi. Ben 7 senedir beko kullanıyorum memnunum. Benim yıkadım kirlilikte kimse bisi yikamiyordur eminim
Benim Arcelikte guzel yikamiyordu agir koku oluyordu bakalim bugun bakacagim cook tesekkur ederim.
Samsung çok güzel. 7 ay oldu alalı sanırım. Bitince camasir çok güzelde müzik çalıyor bitti diye :)))
O muzigimizde bedavaya gelir diyorsun 😀 Tesekkur ederim canim.
Sencede ömrü dolmamış misan 2 senelik gibi yazmışsın sjsjs
Koca bir 12 sene 🤣🤣🤣
Bi 20 ye tamamlariz diye dusunmustum 😁 Her 12 sene de bi makine mi alicaz caaanim?
Kız bı makine 10 sene dayanıyorsa daha ne hergun çalışıyor mübarek durduğu yok😂
Bende 10 gün önce internetten Altus çamaşır Makinesi aldım 10,kg 17bin liraydı internette daha uygun canım
Hala internet alisverisine alisamadik canim ya. Altus bana da mantikli geliyor ama bugun magazaya bakalim cok fark olursa artik oyle yapariz. Hangi siteden aldin canim?
Hepsiburadan daha uygundu ordan aldim canım 4 5 bin fark oluyor nerdeyse hemde 6 ay peşin fiyatına taksitle aldım
Uygun fiyatli altus oneririm ama biraz paraya kıyarsan samsung oneriyorum bende bir kac ay önce aldim cok memnunum altusu önermemde annem 6 yildir kullaniyor bu zamana kadar tık demedi.
Cok iyi canim ben de Altus a bakicam sanirim cok tesekkur ederim.
1,468,632 soru
24,061,446 cevap
330,160 kullanıcı