0 oy
183 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,430 puan) tarafından

Kızlar son zamanlarda çamaşır makinesi alan var mı? En fazla 20.000 bütçe ayirabiliriz. Hangi marka tavsiye edersiniz? Arcelik kullanıyordum 12. yılında kazanı kırıldı.

11 Cevaplar

0 oy
(1,430 puan) tarafından

Soru tekrari

-Reklam-
0 oy
(583 puan) tarafından

Regal kullanıyorum memnunum cnm

(1,430 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
(6,604 puan) tarafından

Siemens önerebilirim kampanyası vardı belki hala devam ediyordur

(6,604 puan) tarafından

Samsung yada electrolux de internett ucuzdu vestel ve yan ürünlerinden uzak dur bide

(1,430 puan) tarafından

Internetten alamam yarin bakmaya gidicez bakalim. Cok tesekkur ederim canim.

(6,604 puan) tarafından

Gönlüne göre olsun inşallah

(1,430 puan) tarafından

Allah razi olsun canim

0 oy
(11,104 puan) tarafından

Fiyatları hakkında bilgim yok ama profilo kullanıyorum ben memnunum 

(1,430 puan) tarafından

Cok tesekkurler. Profilo bulasik makinesi kullaniyorum memnun dgilim ama buzdolabi bir harika. 

(11,104 puan) tarafından

Buzdolabımda profilo çamaşır makinesi de profilo. Bulaşık makinam Altus hepsinden memnunum. Elektronik alet biraz da şans işi 

0 oy
(948 puan) tarafından

En iyi markayı da alsan şans işi.  Bosch bulaşık makinesi aldım 2 3 kere arıza yaptı mesela.  Yıllardır regal çamaşır makinesi kullanıyorum bisi olmadı.  Ama dış boyası soyuldu 

(1,430 puan) tarafından

Yukarida bir arkadas ta regal yazmis yarin bakicaz bakalim. Cok tesekkur ederim. Evet dedigin gibi beyaz esya kesinlikle sans isi.

0 oy
(376 puan) tarafından

Ömrü az olmuş annem yıllardır Samsung kullanıyor bı kere maşallah arıza vermedi aynı şekilde benimde Altus oda kaç yıllık bilmiyorum ikinci elmis eşim birinden almış oda yaklaşık 10 yıllık çok iyi yine akşam Altus alirim

(1,430 puan) tarafından

Sorma canim her 10 senede bi makine alacaksak isimiz is 😊  Aynen Altusu daha oneren cok tesekkur ederım.

0 oy
(14,799 puan) tarafından

Annem yakınlarda beko aldı fiyat olarak tam bilmiyorum ama kurutma ile 39 civarı Bi şeydi. Ben 7 senedir beko kullanıyorum memnunum. Benim yıkadım kirlilikte kimse bisi yikamiyordur eminim

(1,430 puan) tarafından

Benim Arcelikte guzel yikamiyordu agir koku oluyordu bakalim bugun bakacagim cook tesekkur ederim.

0 oy
(2,258 puan) tarafından

Samsung çok güzel. 7 ay oldu alalı sanırım. Bitince camasir çok güzelde müzik çalıyor bitti diye :)))

(1,430 puan) tarafından

O muzigimizde bedavaya gelir diyorsun 😀 Tesekkur ederim canim.

0 oy
(1,536 puan) tarafından

Sencede ömrü dolmamış misan 2 senelik gibi yazmışsın sjsjs 

Koca bir 12 sene 🤣🤣🤣

(1,430 puan) tarafından

Bi 20 ye tamamlariz diye dusunmustum 😁 Her 12 sene de bi makine mi alicaz caaanim?

(376 puan) tarafından

Kız bı makine 10 sene dayanıyorsa daha ne hergun çalışıyor mübarek durduğu yok😂

0 oy
(489 puan) tarafından

Bende 10 gün önce internetten Altus çamaşır Makinesi aldım 10,kg 17bin liraydı internette daha uygun canım 

(1,430 puan) tarafından

Hala internet alisverisine alisamadik canim ya. Altus bana da mantikli geliyor ama bugun magazaya bakalim cok fark olursa artik oyle yapariz. Hangi siteden aldin canim?

(489 puan) tarafından

Hepsiburadan daha uygundu ordan aldim canım 4 5 bin fark oluyor nerdeyse hemde 6 ay peşin fiyatına taksitle aldım 

0 oy
(765 puan) tarafından

Uygun fiyatli altus oneririm ama biraz paraya kıyarsan samsung oneriyorum bende bir kac ay önce aldim cok memnunum altusu önermemde annem 6 yildir kullaniyor bu zamana kadar tık demedi.

(1,430 puan) tarafından

Cok iyi canim ben de Altus a bakicam sanirim cok tesekkur ederim.

İlgili sorular

+5 oy
11 cevap 302 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 200 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gulc (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.

Kategoriler

1,468,679 soru

24,062,216 cevap