Arkadaslar tekrar size danismak istiyorum, oglum 5 yasinda kreşe gidiordu,orda bir oglan surekli oglumu dövüyormus. Ama ögretmen hic bana söylemedi. Oglum bana söyluyordu. En son ben söyledim gözunuz ustunde olsun, oglumu dövmesin yoksa ailesiyle glruusrum dedim
okej dedi,neuse ama hic iyi davranmadi bize dedikten sonra,surekli oglumda kusur bulmaya calisti busefer, biz o döven cocuktan bahsetmeyelim diye. Cunku ben hissettim ve göruyprdum. Bakti ben surekli soruyorjm o cocuk ogluma bisey yaptimi die. Bir deil 2 deil ama oglum anlatiyor bana onu dövdugunu bende kresi degistirme Karrari aldim,bidahada oglumu göndermedim o krese.
Sizden istedigim tavsiye-fikir yeni kreşe söylimmi durumundan dolayi degistirdigimizi,yoksa söylememek en iyisimi? Yani bu sefer onlarda bosverir anlatirsam iste bi cocuk akran zorbalık nedeniyle biraktik. Yoksa memnum deildik o kadar.
Annem dior fazla kurcalama,yoksa onlarda bosveirir,en uzak biseyde hem oglunu suclarlar,hemde onlar yardim etmemis bizde etmeyiz gibi?
Sizin evladiniz akran zorbalıgina kreşte ugrasaydi ,yeni krese nasim bir tutumizlerdiniz?