0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından

Kızlar hayirli sabahlar 

Ablamın adet günü yarın başlıyomuş ama akşam ilişkiye girmişler eniştem boşaldıktan sonra havluyla silmiş ve tekrardan ilişkiye girmişler bu seferde ablam üstteymiş oturur şekilde acaba gebe kalma şansı varmı araştırdım menide kalan spermler yine etki ediyomus ertesi gün hapı alıp kullansa faydası olurmu 

7 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kızlar az önce başlamış ablamın adeti korkmasına gerek varmı 

-Reklam-
+3 oy
(208 puan) tarafından

Yani Çok affedersin ama ablanız gerçekten böyle bütün detayıyla size eşiyle arasında geçen ilişkiyi mi anlatıyor bu çok yanlış ve günah.. Zaten sonrasında adet olmuş gebelik imkansız 

(9,639 puan) tarafından

Bende ona hayret ettim 

(208 puan) tarafından

Havluyla silme detayına kadar nasıl anlatır bir insan gerçekten şok oldum

(1,412 puan) tarafından

Tam bunu yazacaktım bende bi insanın ilişkisini o kadar detaylı niye sen biliyosun hatta niye biz biliyoruz şuan pozisyonuna kadar bide tövbe ya iyi gözü aydın hamile değilmiş ztn 1 gün kala hamilede kalınmaz yumurtalama zamanı çoktan geçmiş oluyor, daha kendi döngülerini yumurtalamalarını bilmiyorlar çocuk olmasından korkuyolar ama maşallah geride durmuyorlar çocuk olmasın diye önlemde yok ahahahahhaha 

(11,971 puan) tarafından

Enişte ve b.şalma kelimesinin aynı cümlede geçmesi bile tiksindirici. Belki de ablası değil kendisinin başına gelmiştir, linçlemesinler djye böyle yazdı

(1,412 puan) tarafından

Keşke kendisinin olsa ablasının özelini bu denli  bilmesindense 

+2 oy
(3,045 puan) tarafından

Ne kadar detaylı anlatmışsın🙈🤨

Var tabii Eğer çocuk düşünüyorsa sağlık ocağına gidebilir En kolayı Çünkü ben 6 aylık çocuğum varken korunması ilişkiye girdim ne kadar dikkat ediyorum sonrasında hemen lavaboya falan gidiyordum ama hamile kaldım

(2,587 puan) tarafından

Kız üstü kapalı anlatsaydım belkide anlaşılır şekilde olmucaktı kusura bakmayın kızlar 

0 oy
(3,359 puan) tarafından

1 damlası ile hamile kalanlar oluyor olabilir olmayadabilir 

(2,587 puan) tarafından

Ama oturur pozisyonda spermler gitmez diye biliyorum 

(3,359 puan) tarafından

Oturur pozisyonda risk daha azdır ama hiç risk yok denemez 

(4,735 puan) tarafından

ister oturur ister amuda kalksın yine olur yine olur 

0 oy
(2,246 puan) tarafından

Gebelik riski düşük de olsa vardır. Çünkü ikinci ilişkide meni kalıntısı ile sperm vajinaya geçebilir. Ertesi gün hapı ilişkiden sonraki 72 saat içinde alınırsa etkili olur ne kadar erken alınırsa o kadar iyidir.

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Ablan da olsa böyle detaylı anlatılır mi kardeşine ya bana anlatsa biri net o insandan tiksinirim 

0 oy
(1,439 puan) tarafından

Kafamda canlandı tövbe tövbe iki kere maşallah bizimkiler yaşlanmış ellam 

Şaka bir yana adet başlamış korkmaya gerek yok ama ertesi gün hapı ilk 24 saat içerisinde etkisi fazla 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 168 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 518 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sema Nur61 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 554 göst.
25 Haziran 2020 Diğer kategorisinde *Superisi* (12 puan) tarafından soruldu