Kızlar hayirli sabahlar
Ablamın adet günü yarın başlıyomuş ama akşam ilişkiye girmişler eniştem boşaldıktan sonra havluyla silmiş ve tekrardan ilişkiye girmişler bu seferde ablam üstteymiş oturur şekilde acaba gebe kalma şansı varmı araştırdım menide kalan spermler yine etki ediyomus ertesi gün hapı alıp kullansa faydası olurmu
Kızlar az önce başlamış ablamın adeti korkmasına gerek varmı
Yani Çok affedersin ama ablanız gerçekten böyle bütün detayıyla size eşiyle arasında geçen ilişkiyi mi anlatıyor bu çok yanlış ve günah.. Zaten sonrasında adet olmuş gebelik imkansız
Bende ona hayret ettim
Havluyla silme detayına kadar nasıl anlatır bir insan gerçekten şok oldum
Tam bunu yazacaktım bende bi insanın ilişkisini o kadar detaylı niye sen biliyosun hatta niye biz biliyoruz şuan pozisyonuna kadar bide tövbe ya iyi gözü aydın hamile değilmiş ztn 1 gün kala hamilede kalınmaz yumurtalama zamanı çoktan geçmiş oluyor, daha kendi döngülerini yumurtalamalarını bilmiyorlar çocuk olmasından korkuyolar ama maşallah geride durmuyorlar çocuk olmasın diye önlemde yok ahahahahhaha
Enişte ve b.şalma kelimesinin aynı cümlede geçmesi bile tiksindirici. Belki de ablası değil kendisinin başına gelmiştir, linçlemesinler djye böyle yazdı
Keşke kendisinin olsa ablasının özelini bu denli bilmesindense
Ne kadar detaylı anlatmışsın🙈🤨
Var tabii Eğer çocuk düşünüyorsa sağlık ocağına gidebilir En kolayı Çünkü ben 6 aylık çocuğum varken korunması ilişkiye girdim ne kadar dikkat ediyorum sonrasında hemen lavaboya falan gidiyordum ama hamile kaldım
Kız üstü kapalı anlatsaydım belkide anlaşılır şekilde olmucaktı kusura bakmayın kızlar
1 damlası ile hamile kalanlar oluyor olabilir olmayadabilir
Ama oturur pozisyonda spermler gitmez diye biliyorum
Oturur pozisyonda risk daha azdır ama hiç risk yok denemez
ister oturur ister amuda kalksın yine olur yine olur
Gebelik riski düşük de olsa vardır. Çünkü ikinci ilişkide meni kalıntısı ile sperm vajinaya geçebilir. Ertesi gün hapı ilişkiden sonraki 72 saat içinde alınırsa etkili olur ne kadar erken alınırsa o kadar iyidir.
Ablan da olsa böyle detaylı anlatılır mi kardeşine ya bana anlatsa biri net o insandan tiksinirim
Kafamda canlandı tövbe tövbe iki kere maşallah bizimkiler yaşlanmış ellam
Şaka bir yana adet başlamış korkmaya gerek yok ama ertesi gün hapı ilk 24 saat içerisinde etkisi fazla
1,471,004 soru
24,092,993 cevap
331,878 kullanıcı