+1 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (9,700 puan) tarafından

image

Hayırlı sabahlar kizlar napıyorsunuz 🥰 evi topladım kahvaltı yaptım çay içiyorum şimdi birazdan evi süpürür bitiririm işleri 

14 Cevaplar

+2 oy
(4,867 puan) tarafından

Hayurli sabahlar kusum oh afiyet olsun kolay gelsin 

Bizde disari cikacaktik esim geceden geldigi icin dayanamadi biraz uyuyup uyancak oyle gitcez bakalim nasipse evdeyiz kahve iciyorum 

(9,700 puan) tarafından

Sağol canım sanada afiyet olsun 🌺 😃 

-Reklam-
+1 oy
(3,059 puan) tarafından

image

afiyet olsun bnde  çocuklara kahvaltı yaptırdım  kendimede bunu yaptım kahvaltı yerine içtim   mutfak dağınık  ortalıkta oyuncaklar   beni bekliyor birde katlancak çamaşırlar  oğlanı uyutmaya çalışıyorum uyursa işlerimi halledicem  gelecek olan kargolarimi  bekliyorum  
(9,700 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun canım 💕 🥰 

(3,059 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌸

+1 oy
(1,178 puan) tarafından

Koltukta uzanıyorum hava çok guzel esiyor maşallah 🧿 😍 

Afiyet şeker olsun 😊 

(9,700 puan) tarafından
+1

Teşekkürler canım Burdada hava çok güzel 🌺

+1 oy
(1,504 puan) tarafından

Ocağa yemeklerimi koydum kahvaltı yapıyorum annemler gelcek bugün 😊 afiyet olsun sanada

(9,700 puan) tarafından

Oo hamaratsin valla maşallah 😃

(1,504 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🤭 tabi öncesinde oğlumu okula gönderip bahçedeki çilekleri suladım😊

+1 oy
(1,390 puan) tarafından

Günaydın 

Kahvaltı yaptık şimdi 

Sadece çamaşır asacam oda birazdan biter bugün bir işim yok sadece yemek yapacam

(9,700 puan) tarafından

kolay gelsin canım 💕 🥰 

+1 oy
(11,105 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar canım bende kahvaltı hazırladım annem gelecek kahvaltı ya biraz morallerim bozuk 

(9,700 puan) tarafından

Hayırdır inşallah geliyorlar diye sevinçli olman lazım aslında 

(11,105 puan) tarafından

Kız annem geliyo diyo moralim bozuk değil. Moralim bozuk diye annem geldi..ya oğlumun sağlık sorunu var biraz ona canım sıkılıyor 

(9,700 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah 🌹 🌺 

+1 oy
(3,256 puan) tarafından

Evde bir sürü işim var ama ben bugün regl oldum ağrım çok yataktayım kalkıcam inşallah:( 

(9,700 puan) tarafından

Ayy regl ilken kalkmak işkence gibi Allah. Şifa versin inşallah 🌹 

+1 oy
(376 puan) tarafından

Gunaydın kolay gelsin. Bende kalktım sabah evı toparladım robot süpürüyor bı yandan cocuklara kahvaltı hazırladım onlar yedi. Camasır astım. Evı silip cocukları banyo yaptiricam Ogleden sonra komsum kahveye çağırdı ona gıdıcem. Gelir yemek yaparım akşamda gorumcemlere caya gıdıcez. Ne zamandir evdeydik sıkıldık iyi olacak bızede ınsaallah 

(9,700 puan) tarafından

İyi bir tempo olacak tadını çıkar 😃

+1 oy
(18,466 puan) tarafından

Hiç bir iş yapmadım daha. Oğlanı uyuttum bulaşık yıkayacam uyanmadan. Öyle yapacam işimi.

(9,700 puan) tarafından

Durmayan çocuklarda uyumadan iş yapmak imkansız gibi birşey mAlesef Allah kolaylık versin 

+1 oy
(746 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun kahvaltı yapıyorum evler perişan 2 gündür hastaneye gel git hersey üst üste bindi yapabilirim inşallah

(9,700 puan) tarafından

Allah sağlık versinde gerisi önemli değil yapılır her türlü 

(746 puan) tarafından

Aynen canım

0 oy
(14,126 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar canım işlerim biti kahvaltımizida yaptık uzandım öyle şimdide 😊dün çok yorulmuştum misafirlerim vardı bugünde keyfini suretin dedim

(9,700 puan) tarafından
+1

Ohh iyi yaptın keyfini çıkar 😃 

0 oy
(7,466 puan) tarafından

Akşam misafirim vardi ondan kalan yıkanmış bulasiklar vardi makina ve tezgah üstü doluydu uyanır uyanmaz onlari dizdim evi topladim kahvaltı yaptık evi süpürdüm şimdide kızımı banyo yaptırdım. Dinleniyorum bende dus alacam öğleden sonra hastaneye gidecez şimdilik böyle anlık 

(9,700 puan) tarafından

Tempolu geçmiş seninde Allah şifa versin inşallah 🌹 

0 oy
(568 puan) tarafından

Şuan bu bardakla çay içerken ilk yudumumda gormenin güzelliği :)

0 oy
(4,777 puan) tarafından

image

ne çayım var ne kahvem oturuyorum hastanede 😁

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 215 göst.
9 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duyguu27 (7,466 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 286 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sil bastan_ (3,256 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,619 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 522 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,728 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,033 soru

24,067,013 cevap

330,421 kullanıcı

...