Hayırlı sabahlar kizlar napıyorsunuz 🥰 evi topladım kahvaltı yaptım çay içiyorum şimdi birazdan evi süpürür bitiririm işleri
Hayurli sabahlar kusum oh afiyet olsun kolay gelsin
Bizde disari cikacaktik esim geceden geldigi icin dayanamadi biraz uyuyup uyancak oyle gitcez bakalim nasipse evdeyiz kahve iciyorum
Sağol canım sanada afiyet olsun 🌺 😃
Sanada afiyet olsun canım 💕 🥰
Teşekkür ederim 🌸
Koltukta uzanıyorum hava çok guzel esiyor maşallah 🧿 😍
Afiyet şeker olsun 😊
Teşekkürler canım Burdada hava çok güzel 🌺
Ocağa yemeklerimi koydum kahvaltı yapıyorum annemler gelcek bugün 😊 afiyet olsun sanada
Oo hamaratsin valla maşallah 😃
Teşekkür ederim 🤭 tabi öncesinde oğlumu okula gönderip bahçedeki çilekleri suladım😊
Günaydın
Kahvaltı yaptık şimdi
Sadece çamaşır asacam oda birazdan biter bugün bir işim yok sadece yemek yapacam
kolay gelsin canım 💕 🥰
Hayırlı sabahlar canım bende kahvaltı hazırladım annem gelecek kahvaltı ya biraz morallerim bozuk
Hayırdır inşallah geliyorlar diye sevinçli olman lazım aslında
Kız annem geliyo diyo moralim bozuk değil. Moralim bozuk diye annem geldi..ya oğlumun sağlık sorunu var biraz ona canım sıkılıyor
Rabbim şifa versin inşallah 🌹 🌺
Evde bir sürü işim var ama ben bugün regl oldum ağrım çok yataktayım kalkıcam inşallah:(
Ayy regl ilken kalkmak işkence gibi Allah. Şifa versin inşallah 🌹
Gunaydın kolay gelsin. Bende kalktım sabah evı toparladım robot süpürüyor bı yandan cocuklara kahvaltı hazırladım onlar yedi. Camasır astım. Evı silip cocukları banyo yaptiricam Ogleden sonra komsum kahveye çağırdı ona gıdıcem. Gelir yemek yaparım akşamda gorumcemlere caya gıdıcez. Ne zamandir evdeydik sıkıldık iyi olacak bızede ınsaallah
İyi bir tempo olacak tadını çıkar 😃
Hiç bir iş yapmadım daha. Oğlanı uyuttum bulaşık yıkayacam uyanmadan. Öyle yapacam işimi.
Durmayan çocuklarda uyumadan iş yapmak imkansız gibi birşey mAlesef Allah kolaylık versin
Günaydın afiyet olsun kahvaltı yapıyorum evler perişan 2 gündür hastaneye gel git hersey üst üste bindi yapabilirim inşallah
Allah sağlık versinde gerisi önemli değil yapılır her türlü
Aynen canım
Hayırlı sabahlar canım işlerim biti kahvaltımizida yaptık uzandım öyle şimdide 😊dün çok yorulmuştum misafirlerim vardı bugünde keyfini suretin dedim
Ohh iyi yaptın keyfini çıkar 😃
Akşam misafirim vardi ondan kalan yıkanmış bulasiklar vardi makina ve tezgah üstü doluydu uyanır uyanmaz onlari dizdim evi topladim kahvaltı yaptık evi süpürdüm şimdide kızımı banyo yaptırdım. Dinleniyorum bende dus alacam öğleden sonra hastaneye gidecez şimdilik böyle anlık
Tempolu geçmiş seninde Allah şifa versin inşallah 🌹
Şuan bu bardakla çay içerken ilk yudumumda gormenin güzelliği :)
1,469,033 soru
24,067,013 cevap
330,421 kullanıcı