+1 oy
778 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (257 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Nn bjk hu jj HK Yuh hui jui 

17 Cevaplar

+4 oy
(236 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hayırdır aklında başkasımi mi var beni istemiyorsun diye sor bir erkek karısını istemiyorsa ya ondan soğumustur ya da  iktidarını kaybetmiştir senden de tiksiniyorda olabilir  

-Reklam-
+1 oy
(2,886 puan) tarafından

Şuna takıldım " zaten hep isteksizdi"

Çocuk nasıl yaptınız hamileymişsin 🤔

(8,975 puan) tarafından

bebege bisey olur diye iliskiyi yarisa kesip biraKmisain onceki postlrinda:))) adam isteksiz olur tabi . hamilelik hassasligiyla gereksiz tartismalarda cikaeioaun esin bana inanmio o bu  . napsinki adam baska .

bebege bisey olacak diye panik olursan adam nasi iatekli olsunki

(8,975 puan) tarafından

hee ozaman bilemiyciiiim :)

+1 oy
(22,822 puan) tarafından

Yardımı kocan edecek bizdeki tek tavsiye bunu bize değil kocana söyle olur Neden ? Diye 

(257 puan) tarafından

Aman saniyormusn ki konuşmadım. 

(22,822 puan) tarafından

Yani bir şey ya vardır ya yoktur o istek yoksa yoktur zaten 

+1 oy
(5,101 puan) tarafından

Ya bi rahatsızlığı vardır 

Ya seni arzulamiyordur 

Yada başkası vardır 

0 oy
(197 puan) tarafından

Öncelikle açık açık neden böyle yaptığını sor sakince konuş. Bir evliliği evlilik yapan şey cinselliktir. Diğer türlü ne öyle ev arkadaşı gibi. Sonra da İnternetten veya aktardan bunun için bişeyler al kullan 

0 oy
(6,684 puan) tarafından

Kız hep isteksizse çocuk nasıl oldu 🤔

(6,684 puan) tarafından

He öyle çok da olmasa da olur gibi yani anladım canım. Bı doktora görünmekte fayda var canım aktarlarda karışımlar falan oluyo onları deneyin 

0 oy
(698 puan) tarafından

Hamilelikte olduysa normal erkeklerde oluyor genelde bu durum ama normal de varsa bu durum , farklı şekillerde kendini tatmin etmiyorsa eşin demek ki bir sorunu var konuş olmazsa doktora gitsin 

0 oy
(3,649 puan) tarafından

Bence bu konu hakkında oturun konuşup bir sonuca varın, ve sana tavsiyem böyle özel şeyleri çok buraya açma derim onun yerine bir doktordan bilen biriden yardım isteyin ona göre ilaçlar var muhakkak tavsiye edecektir size 

(3,649 puan) tarafından

Çok afedersin ama eşin p harfi ile başlayan şeylerden izleyip haz aldığını için senle ilişki istemiyor olabilir mi ?? 

Bir kaç kişiye böyle denk geldim postlarda, bence eşini takibe al derim, genelde böyle şeyler yapan erkekler eşleri ile fazla ilişkiye girmez 

0 oy
tarafından

Canım yeni mi evlisiniz yada kac yıllık evlisiniz. Bazıları yaş ilerledikçe istemez diye duydum. 

tarafından

Ay canım zor ya senin işin. Benim kocada istemese keşke. Hep böyle demekki niye isteksiz sordun mu canım 

tarafından

Ağır işi mi var yorgunluktan da olabilir tabi

tarafından

Hem böyle hemde 4 çocuk istiyor he he deseydin bacım

0 oy
(3,886 puan) tarafından

Gizli gay olabilir .

(3,886 puan) tarafından

Sevgiliyken nişanlıyken nasıldı? 

0 oy
(18,050 puan) tarafından

Aşko hep böyleymiş nasıl değiştirilir ki sonradan 

0 oy
(137 puan) tarafından

Bence psikolojik olabilir yâda testesteron eksikliği olabilir oda etkiliyor bi doktora danışmakta fayda var 

(137 puan) tarafından

Bence bunu güzel bir dille söyleyebilirsin belki yaklaşımından kaynaklıda olabilir hani sor neden istemiyorsun benimde ihtiyaçlarım var de bunda anormal bişey yok konuşarak halletmek gerekiyor 

(137 puan) tarafından

Yani bilmiyorum sağlık ile de ilgili biley olur aklına kötü bişey sokmak istemem ama başka biri fln mı diye düşünüyorum hep böyleydi diyorsun çözemedim böyle kabullenmen gerekiyor gibi geldi Allah yardımcın olsun canım

0 oy
(11,852 puan) tarafından

Iyii de adam hep böyleymiş sonradan olmamış ki, ya kabul edeceksin ya da ayrılacaksın yani başka yolu yok

0 oy
(667 puan) tarafından

Ay böylesi de zor ya  

Geçen arkadaşım.hergun yıkanıyor um elim yüzüm soyuldu diyordu 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😄😆😄😆😀😁😁😀

(667 puan) tarafından

Ay ben şuan hastayım inanki bitmesini bekliyor artık çocuklar eşimin istekleri gına geldi şal beni diyorum hayır diyor 😁😁

(667 puan) tarafından

Ama seni ihmal etmedi çok kötü bir durum 

Dinen de çok günah çünkü o bir ihtiyaç 

Olduğu için seni mutlu etmek zorunda o istediğinde sende ona yok Çek 

(667 puan) tarafından

Kaç günde bir oluyor

(667 puan) tarafından

Takma ya boşver olmuyorsa olmuyor o istediğinde sende ona yok Çek 

(667 puan) tarafından

Öyle yap tabi kendini bişey sanmasın ihtiyacı olunca seni bilmesi bence çok yanlış seni kullanmış gibi 

0 oy
(83 puan) tarafından

Hoş geldin canım oturup ağla tek çözüm bu dalga geçmek için demiyorum gerçekten çünkü al beni vur sana 4 yıllık evliyim 2 ayda 1 ayda 1 olursa adamda tık yok ilk yorumu okudum sonra açıkçası diğerlerine bakmadım çünkü sinir oldum yaşamayan bilemez benim de 1 oğlum var banada aynı soruyu sormaktan bıkmadılar çığlık atmak üzereyim bacım 

(83 puan) tarafından

Birde biz isteyince sanki uzaya gitmek istiyor 

Msuz gibi davranırlar ve daha neler neler gerçekten yaşadıklarımı bir bilsen 

0 oy
(811 puan) tarafından

Belki cocuga birsey olmakdan korkuyor diycem amma hep oyleydi diyorsun.Benim kocamdada dogumdan sonra vardi isteksizlik.Hamileliyin son aylari istemedik sonrada 40imin cikmasini bekledik kocada isteksizlik yarandi 2haftada bir anca aklina gelirdi.5ay olacak simdi simdi duzelmeye basliyor eski haline donmeye.Hep kocanin gelmesini bekleme sen git yanina isteyi sen yarat

0 oy
(1,125 puan) tarafından

Benimkide yıllardır aynı zorla odaya götürürüm oradada odun gibi davranır boşver alisiyosin bı zman sonra:))

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
26 Mayıs 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Mirmirmir (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
16 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
28 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,412 soru

24,015,944 cevap