Nn bjk hu jj HK Yuh hui jui
Hayırdır aklında başkasımi mi var beni istemiyorsun diye sor bir erkek karısını istemiyorsa ya ondan soğumustur ya da iktidarını kaybetmiştir senden de tiksiniyorda olabilir
Şuna takıldım " zaten hep isteksizdi"
Çocuk nasıl yaptınız hamileymişsin 🤔
bebege bisey olur diye iliskiyi yarisa kesip biraKmisain onceki postlrinda:))) adam isteksiz olur tabi . hamilelik hassasligiyla gereksiz tartismalarda cikaeioaun esin bana inanmio o bu . napsinki adam baska .
bebege bisey olacak diye panik olursan adam nasi iatekli olsunki
hee ozaman bilemiyciiiim :)
Yardımı kocan edecek bizdeki tek tavsiye bunu bize değil kocana söyle olur Neden ? Diye
Aman saniyormusn ki konuşmadım.
Yani bir şey ya vardır ya yoktur o istek yoksa yoktur zaten
Ya bi rahatsızlığı vardır
Ya seni arzulamiyordur
Yada başkası vardır
Öncelikle açık açık neden böyle yaptığını sor sakince konuş. Bir evliliği evlilik yapan şey cinselliktir. Diğer türlü ne öyle ev arkadaşı gibi. Sonra da İnternetten veya aktardan bunun için bişeyler al kullan
Kız hep isteksizse çocuk nasıl oldu 🤔
He öyle çok da olmasa da olur gibi yani anladım canım. Bı doktora görünmekte fayda var canım aktarlarda karışımlar falan oluyo onları deneyin
Hamilelikte olduysa normal erkeklerde oluyor genelde bu durum ama normal de varsa bu durum , farklı şekillerde kendini tatmin etmiyorsa eşin demek ki bir sorunu var konuş olmazsa doktora gitsin
Bence bu konu hakkında oturun konuşup bir sonuca varın, ve sana tavsiyem böyle özel şeyleri çok buraya açma derim onun yerine bir doktordan bilen biriden yardım isteyin ona göre ilaçlar var muhakkak tavsiye edecektir size
Çok afedersin ama eşin p harfi ile başlayan şeylerden izleyip haz aldığını için senle ilişki istemiyor olabilir mi ??
Bir kaç kişiye böyle denk geldim postlarda, bence eşini takibe al derim, genelde böyle şeyler yapan erkekler eşleri ile fazla ilişkiye girmez
Canım yeni mi evlisiniz yada kac yıllık evlisiniz. Bazıları yaş ilerledikçe istemez diye duydum.
Ay canım zor ya senin işin. Benim kocada istemese keşke. Hep böyle demekki niye isteksiz sordun mu canım
Ağır işi mi var yorgunluktan da olabilir tabi
Hem böyle hemde 4 çocuk istiyor he he deseydin bacım
Gizli gay olabilir .
Sevgiliyken nişanlıyken nasıldı?
Aşko hep böyleymiş nasıl değiştirilir ki sonradan
Bence psikolojik olabilir yâda testesteron eksikliği olabilir oda etkiliyor bi doktora danışmakta fayda var
Bence bunu güzel bir dille söyleyebilirsin belki yaklaşımından kaynaklıda olabilir hani sor neden istemiyorsun benimde ihtiyaçlarım var de bunda anormal bişey yok konuşarak halletmek gerekiyor
Yani bilmiyorum sağlık ile de ilgili biley olur aklına kötü bişey sokmak istemem ama başka biri fln mı diye düşünüyorum hep böyleydi diyorsun çözemedim böyle kabullenmen gerekiyor gibi geldi Allah yardımcın olsun canım
Iyii de adam hep böyleymiş sonradan olmamış ki, ya kabul edeceksin ya da ayrılacaksın yani başka yolu yok
Ay böylesi de zor ya
Geçen arkadaşım.hergun yıkanıyor um elim yüzüm soyuldu diyordu 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😄😆😄😆😀😁😁😀
Ay ben şuan hastayım inanki bitmesini bekliyor artık çocuklar eşimin istekleri gına geldi şal beni diyorum hayır diyor 😁😁
Ama seni ihmal etmedi çok kötü bir durum
Dinen de çok günah çünkü o bir ihtiyaç
Olduğu için seni mutlu etmek zorunda o istediğinde sende ona yok Çek
Kaç günde bir oluyor
Takma ya boşver olmuyorsa olmuyor o istediğinde sende ona yok Çek
Öyle yap tabi kendini bişey sanmasın ihtiyacı olunca seni bilmesi bence çok yanlış seni kullanmış gibi
Hoş geldin canım oturup ağla tek çözüm bu dalga geçmek için demiyorum gerçekten çünkü al beni vur sana 4 yıllık evliyim 2 ayda 1 ayda 1 olursa adamda tık yok ilk yorumu okudum sonra açıkçası diğerlerine bakmadım çünkü sinir oldum yaşamayan bilemez benim de 1 oğlum var banada aynı soruyu sormaktan bıkmadılar çığlık atmak üzereyim bacım
Birde biz isteyince sanki uzaya gitmek istiyor
Msuz gibi davranırlar ve daha neler neler gerçekten yaşadıklarımı bir bilsen
Belki cocuga birsey olmakdan korkuyor diycem amma hep oyleydi diyorsun.Benim kocamdada dogumdan sonra vardi isteksizlik.Hamileliyin son aylari istemedik sonrada 40imin cikmasini bekledik kocada isteksizlik yarandi 2haftada bir anca aklina gelirdi.5ay olacak simdi simdi duzelmeye basliyor eski haline donmeye.Hep kocanin gelmesini bekleme sen git yanina isteyi sen yarat
Benimkide yıllardır aynı zorla odaya götürürüm oradada odun gibi davranır boşver alisiyosin bı zman sonra:))
1,487,191 soru
24,312,441 cevap
344,836 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın