Büyük görümcem 3tane evladı var ben hamileyken beni sürekli arardı sorardı bu bana çok iyi gelirdi kaynım maddi durumu iyi bir kız bulmuş nişanlandılar görümcem sürekli bu kızla telefonda konuşuyor görüntülü kaynımla kız birlikte yaşıyolar daha evlenmediler görümcem bu kız çıktığında beri benı hiç aramadı ters kelimeler söylemeye başladı işte o kızın ailesi arabistana gidiyormuş geziyorlarmış bana bunları anlatıyordu işte 3yıl geçti aradan bu kız hala kaynımla birlikte yaşıyor evlilik yok henüz bayramda görümcem aradı işte o kız benm oğluma para gönderdi dedi nekadar dedim bin TL dedi işte kendi memleketine 2ay sonra gidecekmiş kız ablası evleniyomuş dedi belki bizede gelr dedi tmm abla dedim sonra hiç aramadı eşimin kuzeni aradı beni o kız gelcekmiş kaynanan söyledi dedi 3yıldır evlenmeyen nereye geiypr dedim öyle misafirliğe dedi bende görümceme sen neden yiğenini arayıp sormuyorsun bu kız çıktığından beri diye mesaj attım beni engellemiş bende onu engelledim
Aman çok mu lazım gorumce :) güya kıskandıracak kıyas yapacak o bunu aldı su kadar para verdi yok şuraya götürdü. Saçma sapan tavırlar. Demekki sevdiginden değil yokluktan gorusuyomus. Salla gitsin.
Gerçekten bin TL istediyse bende atayım ama sırf para için yiğenini aramıyosa öyle hala olmasın
Valla ben benimkileri hiç aramam onlar da beni aramaz. Eşimle konuşurken selamlasiriz o kadar. Kaynanayi zaten doğumdan sonra yaptıklarindan dolayı şuan ölse umrumda olmaz onu da aramıyorum artık. Sen sizin aranızdaki samimiyete istinaden ve bu durum azaldığı için haklı olarak sorguluyosun ama alacasi ortaya çıkmış böyle düşün
Anlam veremedim hiçbir duruma
Çocuk durmuyor anlabildiğim kadar
Böyle bir insanla görüşmeyi kestiğin için sevinmelisin. Boşuna dememişler menfaati bitenin nankörlüğü başlar diye. Senin yerinde olsam bir daha asla görüşmem. Zaten görümce cokta lazım değil
Görüşmüyorum ama annesi sürekli arıyo açmıyorum
O arayipnsorarken sende ayninsekilde arayip soruyor muydun gorumceni? Tek tarafliysa bir yerden sonra tak etmis olabilir canına. Durum boyle değilse kayinvaliden biliyordur mutlaka, ona sorardım sorun ne ki engelledi beni diye
Evet arıyordum kız kardeş gibi aynı sonra değişti o
1,468,602 soru
24,060,988 cevap
330,146 kullanıcı