0 oy
207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (226 puan) tarafından

Kızlar daha önce post açmıştım eşim kardeşim ve kuzenim geldiğinde laf yaptı çocuklar arabada kaldı aynı şekilde teyzemler geldiğinde de eniştemi siyasi görüşünden dolayı istemediğini söyledi onları da eve almadı falan buraya post açtım kızlar da o senin ailene nasıl davranıyorsa sende öyle yap dedi bende ailesinin telefonlarına cevap vermedim bu arada eltim ve kaynım da hiç cevap vermez hatta geri bile dönmez ama huyları öyle derler asla laf yapamazlar iki gün cevap vermedim diye kaynanamın attığı mesaja bakın

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Aslında eşiniz ile olan problemi eşiniz ile çözün sonucta ailesi size eve alma vs dememiş ha eğer aileye karşı tavır alacaksanız da ya evlerine az gıdersnz ya soğuk durursnz vs arayınca açmamak durduk yere dikkat çekmiş

(226 puan) tarafından

Şu mesafe koyma işini bir türlü yapamıyorum ama kayınvalidemler kayınpederim vesaire de benim aileme gidip gelmemden rahatsız onların bana gelmesinden rahatsız o yüzden açıkçası biraz da onları da suçlu buluyorum

(2,495 puan) tarafından

O zaman birsey dıyemeyeceğim bn farklı düşünmüştüm

(9,079 puan) tarafından

esin utanmadimi milleti eve almayip arabada yatittirinca . ay sen ne kotu arada kalmissindir gercekden cok uzuldum o anki durumuna.

ama kaynananoylr yapinca oglunuza sorun diye cvo atsaydin. bence oyle anlar senin ailene nasi deger biciyorsa sende onunkilere oyle deger biceceksin ki anlasin. arada kalsin oda . eve meve almayacak kabul etmiceksin sende bole bole yapmistin sana gore gayet normal seyler bunlar dersen anca anlar. esinle arasindaki problemi sicagisicagina o an cozmeliydi cozememis milleti sikakta arabada yatirtmis eve almamislarsa bu koca da kendi ailesine kopek cekilmesini hakediyordur bence

(226 puan) tarafından

Hay ağzına sağlık zaten eşim bunun farkında olduğu için muhtemelen kayınvalidemler onu falan aradığında bana bir şey demedi annemlere niye cevap vermiyorsun falan çünkü ben de dedim ben de artık senin annene benim ailem davrandığın gibi davranacağım dedim benim ailem de onu ararsa cevap vermez ya da suratsız suratsız konuşur ailem de daha ailesi beni günde üç defa arıyor ne yaptınız ne yediniz nerdesiniz Zır zır zır sürekli görüntülü vs ve bunu görme yapamıyorum mesela ben de hep üzülüyordum diyordum ki olsun evlatları da onlardır bir şey olmaz arasınlar falan baktım ki ben mi enayiyim benim ailem aile değil mi onun evlatları evlat değil mi kardeşim kuzenim geldi kapıda yattı arabada onlar can değil mi ve ben annesini biliyorum annesi şu an bu mesajı sırf kavga etmek için atıyor ya ben bir şey diyim de kavga edelim o yüzden diğer geline söylemeye cesaret edemedikleri her şeyi bana söyleyebiliyorlar o yüzden çok sinirlerim bozuluyor 

-Reklam-
0 oy
(4,460 puan) tarafından

Yoğunum müsait olamıyorum de geç. Çocuklarla uğraşmaktan sıra telefona gelmiyor de.

(226 puan) tarafından

Hayır aynı şekilde eltim’i arayamazlar veya Eltime bu mesajı atamaz hesap soramaz eltimi arar cevap vermez dönmez günlerce aynı şekilde kaynımda arar cevap vermez dönmez günlerce ama onlara asla bu mesajı atamaz

(4,460 puan) tarafından

Sen en başında o mesafeni koyamamışsın da ondan . İlk baştan beri uzak soğuk dursaydın huyun bu diyip kabullenirlerdi.  Ama sonradan yapınca kötü gelin ilan edilirsin. Buna hazır ol . Biz ne yaptık da böyle oldu demezler seni kötü gelin ilan edip degiştin derler. 

0 oy
(1,974 puan) tarafından

Kaynanan aklı başında birine benziyor. Dikkatini çekmiş ve guzel bir dille soruyor. Bence böyle davranmaktan vazgeçin yanı cevap vermemekten. Durduk yere eşinin ailesiyle kötü olma. Kocanda da anası kadar akıl yok. Ne saçma siyasi görüşü yüzünden aileni eve almaması. Madem nefret duyuyorsun soğuk dur. İnsan eşinin hatırına da yapmaz mı?

0 oy
(14,927 puan) tarafından

Su siyaset yüzünden niye birbirini yer millet anlamış değilim.  Herkesin düşüncesi kendine. Saygı duymak zorundalar. Eşimle benim de farklı ama biz hiç bunun kavgasını etmiyoruz. Ceplerini dolduran onlar fukara olan biz neyin kavgasını yapıyoruz varligimizdan bile haberleri yok

0 oy
(5,783 puan) tarafından

Eşin zır cahil. Aileye asla siyaset sokulmaz. Yaptığı büyük yanlış. Yarın hastalıkta sağlıkta yine o insanlar gelmeyecek mi yardıma. Fazla ciddiye alıyor insanlar politikayı. Oysa tüm siyasiler aynı renk meclis mikrofonları kapandığında. 

0 oy
tarafından

Eşin müsade etmiyosa ailesinin suçu ne kadın yanlış bişey yazmamista benim ailem çok ayrı bı parti Kaynanalar ap ayrı siz eşinizle halletmelisiniz kadına çaktırmadan cvp verirdim yani

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 348 göst.
0 oy
2 cevap 262 göst.
+1 oy
5 cevap 224 göst.
+1 oy
7 cevap 246 göst.
22 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (6,560 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,424 soru

24,110,984 cevap

332,964 kullanıcı

...