+4 oy
9,902 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (1,023 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

image

SMA 3 Devam Sütleri Bebek beslenmesinde 100 yıllık uzmanlığı sahip. Sma Comfort 3 fos-gos içeren L.reuteri  patentli geliştirilmiş çift etkili formülü ile bebeğinize konfor sağlar.

SMA® COMFORT 3, 1-3 yas arası küçük çocukların tüketmesi için hazırlanan, çesitlenen diyetlerine ve sıvı alımlarına katkı saglayan bir devam sütüdür.

Anne sütü üzerine yapılan araştırmalara dayanarak geliştirilmiş protein teknolojisi OPTIPRO®, çocuğunuzun ihtiyaçlarına uygun miktarda ve kalitede protein içerigi sağlar.

Bebekler için en iyisi anne sütüdür.Sma Comfort 3, 1-3 yaş küçük çocukların uygun tamamlayıcı beslenmeye başlamasının ardından çeşitlendirilmiş beslenmelerinin bir parçasıdır.Anne sağlığı ve çocuk bakımından sorumlu bağımsız sağlık hizmeti çalışanların önerisiyle kullanılmalıdır

49 Cevaplar

0 oy
(28 puan) tarafından

Ürün elime ulaştı alın aldırın harika bi ürün kesinlikle👌👌👌

-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından

Sma yi annem kayınvalidem zamanında bizlere kullanmışlar ta o zamanlardan beri iyiymiş şimdi de çok iyi. Çok beğendik. 

0 oy
(1 puan) tarafından

image

Oğlumun en sevdiği mama diyebilirim doğduğumdan beri ek olarak kullanıyoruz tadı gaz yapmaması içeriği temiz olması gönül rahatlatıyor 
0 oy
(1,304 puan) tarafından

Kargom elime ulaştı gaz sorunu yaşayan çocuklar için özellikle birebir diyebilirim biz hep çok memnun kaldık bu markadan çok tesekkürler

0 oy
(1,672 puan) tarafından

Ben kutuyu bitirdim normalde optipro kullaniyordum bu comfort kizimda kabız yaptı sanki.

0 oy
(593 puan) tarafından

Kutunun yarısından fazlasını tükettik olumsuz hiç bir durum değişiklik olmadı bebeğimde. Eski kullandığım mama gibi aynı şekilde içti. Kullanılabilir bir mama.

0 oy
(11 puan) tarafından

Ürün elime ulaştı. Kivami ve suda hemen çözünmesi en buyuk tercih sebeplerimizden bir tanesi. Ayrica kokusu ağır değil, bebegim severek iciyor. Katkısız bir mama ve alerjik içeriğe de sahip degil. Kızım doğduğundan beri kullanıyoruz.

0 oy
(151 puan) tarafından

Kullandigim bir markaydi , hediyeniz icin cok tesekkur ederim. Biz bitirdik bile

0 oy
(18,692 puan) tarafından

Bazı özel sebeblerden dolayı ürünü bu 2 gündür kullanamaya başladım. Kullanmadan yorum yapmak istemedim. Oğlum 23 aylık anne sütü de alıyor. Bu 2 gündür mamayı o kadar çok sevdi beğendi ki meme aklına gelmiyor. Hediyeniz için teşekkür ederim. Gecikmeli yorumum için de özür dilerim. 

İlgili sorular

+9 oy
45 cevap 6,538 göst.
7 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+8 oy
46 cevap 7,331 göst.
5 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 319 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde MarkaSponsor (1,023 puan) tarafından soruldu
+12 oy
0 cevap 6,494 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,512 soru

24,155,983 cevap

335,112 kullanıcı

...