+4 oy
9,829 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (1,023 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

image

SMA 3 Devam Sütleri Bebek beslenmesinde 100 yıllık uzmanlığı sahip. Sma Comfort 3 fos-gos içeren L.reuteri  patentli geliştirilmiş çift etkili formülü ile bebeğinize konfor sağlar.

SMA® COMFORT 3, 1-3 yas arası küçük çocukların tüketmesi için hazırlanan, çesitlenen diyetlerine ve sıvı alımlarına katkı saglayan bir devam sütüdür.

Anne sütü üzerine yapılan araştırmalara dayanarak geliştirilmiş protein teknolojisi OPTIPRO®, çocuğunuzun ihtiyaçlarına uygun miktarda ve kalitede protein içerigi sağlar.

Bebekler için en iyisi anne sütüdür.Sma Comfort 3, 1-3 yaş küçük çocukların uygun tamamlayıcı beslenmeye başlamasının ardından çeşitlendirilmiş beslenmelerinin bir parçasıdır.Anne sağlığı ve çocuk bakımından sorumlu bağımsız sağlık hizmeti çalışanların önerisiyle kullanılmalıdır

49 Cevaplar

+3 oy
(2,124 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim oğlumun doğduğundan beridir kullandığım  bir marka zaten başka devam sütünü de asla kabul etmedi ben de şanslı kişilerdenim çıkmasına çok sevindim 🌺

Düzenleme : kargom geldi. Dediğim gibi zaten kullandığımız bir marka oğlum başka markanın devam sütünü asla içmez bebekken de sindirim sistemine tek iyi gelen markaydı teşekkür ederiz 🌺.

image

-Reklam-
+3 oy
(1,878 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Çok güzel bir marka gerçekten ben iki çocuğumda da SMA kullandım ne kabızlık ne gaz problemi yaşamadık hem doyurucu hem kilo aldıran  çok güzel bi marka hediye için teşekkür ederim 🤗🤗
+3 oy
(5,531 puan) tarafından

Ürün elime ulaştı zaten kullandigim bi markaydi çok iyi oldu 

Kesinlikle çok iyi bi Ürün cokta faydalı olduğunu düşünüyorum 

Cikmasina cok sevindim 

mama arayışı içinde olanlara da kesinlikle tavsiye ediyorum 

image

+3 oy
(3,213 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

🤗 bu mamayi  ilk defa denicez oğlumun seveceğine eminim    denedik ve oğlum sevdi 😁

image

(181 puan) tarafından

Bedava mi geliyor

+2 oy
(1,936 puan) tarafından

Sma optipro kullanıyorduk bunuda  comfortu severek içti🥳

+2 oy
(21 puan) tarafından

image

Oğluma kullanıcam hamileydim eyer beğenirsem bebeğime bu mamayı devam edicem çok teşekkürler 

(181 puan) tarafından

Bedava mi geldi

(21 puan) tarafından

Ewt herhangi bir para alınmadı kargo parası falanda istenmedi

+1 oy
(3,049 puan) tarafından

SMA sütü ile kızımla tanıştım 3 aylıkken meme reddi sonucu memeden kesildi sadece o mamayı kullanıyordum ve çok memnun kaldım kızın 1,5 yaşında hala kullanıyoruz bana çıkmasına çok sevindim kızımın şansı🤩👌

+1 oy
(1,657 puan) tarafından

Kızım cok fazla anne sutu alamadi dogdugundan bu yana bu markayi kullandik ne gaz sorunumuz oldu ne de alerji.Simdi 2 yasinda hala kullaniyoruz,istahsiz olduğu zamanlarda kurtaricimiz,besin degerlerine cok guveniyorum.

(836 puan) tarafından
+1

Benim çocuğum da çok iştahsız ya, çıta gibi ,ve gece emzirmeye çok kalkıyoruz bu durum mahvediyor beni,,acaba geceleri yatıyor mu senin ki mama işe yararmi

(1,657 puan) tarafından
+1

Tabi ki de yarar benim kizim gece uyanip mama diyor veriyorum hemen geri daliyor karni tokken emme ihtiyaci da hissetmiyor

+1 oy
(1,220 puan) tarafından

image

kızım ilk doğduğunda doktorunuzun önerisiyle başlamıştık çok memnun kalmıştık kızım 1 yaşında birden emmeyi bırakınca doktorumuz yine aynı markayı önerdi biz başka markalar da denedik ama kızım bir tek bu mamada rahat etti ne kabızlık gaz şikayetimiz oldu ne tadını beğenmez diye endişemiz. Şimdi 2 yaşına yakın hâlâ çok severek içiyor. Bizimde içimiz rahat içeriği temiz ona iyi gelen bir mamayla beslendiği için. Teşekkürler SMA 😘😍
+1 oy
(2 puan) tarafından

Ürün az önce elime ulaştı çok teşekkür ediyorum kızım için severek kullandığım ürün şanslı kişilerden olmak mutluluk verici ❤️

+1 oy
(836 puan) tarafından

Ürün elime simdi ulaştı ,sağlam bir şekilde ,çok sevindim çıkmasına ,çok teşekkür ederim,❤️

+1 oy
(132 puan) tarafından

Bebeğim çok fazla anne sütü alamadığı için mecbur mama kullandık ve ilk andan itibaren SMA kullanıyoruz. SMA'dan oldukça memnunum. Bebeğim de gaz vs yapmadı. İlk gunden beri severek kullaniyoruz. Kargom bugün itibariyle geldi. Teşekkür ederim. 

image

+1 oy
(217 puan) tarafından

İlk defa kullanmamıza rağmen severek içti. Teşekkürler

+1 oy
(345 puan) tarafından

Mama için teşekkür ederim. Normalde aptamil kullanıyorduk ilk defa sma denedik. Önceki mamayı nasıl içtiyse bunuda öyle içti. İyi bir mama gibi duruyor. Teşekkür ederim.

(181 puan) tarafından

Bedava mi geliyor

0 oy
(29,433 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

bizimki de elimize ulaştı kullanmaya başladığımız zaman tekrar yorum yapacağım çok teşekkürler 🌸

Güncelleme: bugün ürünü kullanmaya başladık oğlum severek içti tekrar teşekkürler 🥰

0 oy
(152 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Icerigi zengin kaliteli bir mama 

kızım tadini begendi severek içiyor.Ek gıda + mama olarak ilerliyoruz 

Yılların maması 

Emeği geçen herkese teşekkür ederim  ❤️

image

0 oy
(22 puan) tarafından

image

2 küçük oğlum var sürekli sma kullandım diğer tüm markaları denedim bebeğime iyi gelen tek mama bu. İçeriği çok güzel kabızlık yapmıyor gelişmesine yardımcı oluyor. Tekrardan çok teşekkür ederim 

0 oy
(1 puan) tarafından

image  bizim kargomuz da geldi teşekkür ederiz 😊

0 oy
(81 puan) tarafından

Elime ulaştı

(81 puan) tarafından

D denicem teşekkürler

image

0 oy
(301 puan) tarafından

Bebeğim erken dogumdu ondan doktor anne sütüne en yakın olanlar arasında sma da önerdi  şansıma da çıktı 😇

İlgili sorular

+9 oy
45 cevap 6,517 göst.
7 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+8 oy
46 cevap 7,323 göst.
5 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 317 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde MarkaSponsor (1,023 puan) tarafından soruldu
+12 oy
0 cevap 6,492 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,440 soru

24,139,338 cevap

334,435 kullanıcı

...