+4 oy
9,828 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (1,023 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

image

SMA 3 Devam Sütleri Bebek beslenmesinde 100 yıllık uzmanlığı sahip. Sma Comfort 3 fos-gos içeren L.reuteri  patentli geliştirilmiş çift etkili formülü ile bebeğinize konfor sağlar.

SMA® COMFORT 3, 1-3 yas arası küçük çocukların tüketmesi için hazırlanan, çesitlenen diyetlerine ve sıvı alımlarına katkı saglayan bir devam sütüdür.

Anne sütü üzerine yapılan araştırmalara dayanarak geliştirilmiş protein teknolojisi OPTIPRO®, çocuğunuzun ihtiyaçlarına uygun miktarda ve kalitede protein içerigi sağlar.

Bebekler için en iyisi anne sütüdür.Sma Comfort 3, 1-3 yaş küçük çocukların uygun tamamlayıcı beslenmeye başlamasının ardından çeşitlendirilmiş beslenmelerinin bir parçasıdır.Anne sağlığı ve çocuk bakımından sorumlu bağımsız sağlık hizmeti çalışanların önerisiyle kullanılmalıdır

49 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kargom geldi teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(1,255 puan) tarafından

Benim kızım büyüdü ama ben çekilişe katılırken bile kazanırsam fakir bir ailenin bebeğine hediye edeceğim diye girmiştim ve şansıma çıktı. Aldığım gibi durumu olmayan aileye teslim ettim öyle sevindiler öyle dualar ettiler ki. Bence bu sevap herşeyden daha iyi. Çok teşekkür ederim 

image

tarafından

Yaa bende bu niyetle çekilişe katıldım ❤️ kızım maşallah emiyor mama kullanmıyoruz

(1,255 puan) tarafından

Maşallah prensese🩷 benim kızımda 5 yaşında başka çocuğum da yok ama o fakir aileyi sevindirmek bile hem bana hem bu çekilişi hazırlayan kişiye büyük sevap oldu🙏

0 oy
(2 puan) tarafından

Bebeğim 3 aylık olduğundan beri severek kullanıyoruz.  

0 oy
(209 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızım için  doğdu ilk gündün itibaren severek kullanıyoruz. Bebeğime mama tercihini kalitesine ve içeriğini inceleyerek tercih ettim . Her konuda bağışıklığını güçlendirecek ve geliştirecek içerik mevcut. Hiç emzirememiş bir anne olarak çocuğumum gelişimini desteklediği için SMA ailesine de teşekkür ederim

0 oy
(6 puan) tarafından

Bebeğim için kullandığım bir markaydı çekilişte çıkınca da çok sevindim, Comfort olanı ilk defa deneyeceğim,memnun kalırsam bu seriden devam ederim . Herşey için teşekkürler 🌸🥰🎁

image

0 oy
(6,802 puan) tarafından

SMA mamamız elimize ulaştı tşk ederiz oğlum tadını beğendi severek içiyor kabızlık yada farklı sorun olmadı bizde SMA mama kullanacağız

0 oy
(11 puan) tarafından

İlk kullanıp da memnun kaldığımız mama. Çekilişte de çıkınca çok mutlu oldum 🫢 

Teşekkür ederiz ♥️

image

0 oy
(11 puan) tarafından

Sma optıpro kullanıyordum bebeğim bunuda beğendi tad olarak çok fark yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Kargom elime ulaştı zaten smanın mamasını kullanıyorduk, devam sütünüde kızım cok sevdi. Kaliteniz için teşekkür ederim 💞

0 oy
(11 puan) tarafından

Çevremde deneyimleyen bayağı bir kişiler vardı ilk defa kullanacam teşekkürler sma 

image

0 oy
(1,064 puan) tarafından

image

Çok teşekkür ederim zaten kullandığım bir marka en iyi yönüde gaz kabızlık yapmaması hem tercih ettiğim hem önerebileceğim bir markadır sma❤️

0 oy
tarafından

Kargom geldi bugün kullandım,  kızım dis döneminde yemek yemeyi reddettiği için mamayi kullandım ve içti teşekkürler ederim , kurtarıcı oldi benim için 😍

0 oy
(301 puan) tarafından

image

tek içtiği mama digerlerinin içine cici bebe atıyorum bunu tek içebiliyor 
0 oy
(3,049 puan) tarafından

image

Bizim kargomuz da geldi teşekkür ederiz cocuklarımda kullandığım tek mama sindirimi rahat olması çok iyi

0 oy
(1,627 puan) tarafından

Diğer mamaları da denemiş bir anne olarak emzirmeyi sonlandırırken destek aldığım bir marka küçüğüm severek içiyor şansımıza çıkmasına da çok sevindim çünkü kabız yapmayan tek mama buydu

0 oy
(67 puan) tarafından

Erken doğan yeğenim içinde kullanmıştık şimdide biz denedik sorunsuz bir mama. Zaten kalitesi ortada

0 oy
(1,431 puan) tarafından

Kargom geldi teşekkür ederim 😊 

image

0 oy
(46 puan) tarafından

İçeriğine bakılınca zengin bir mama. Zaten erken doğmuş bebeklerlerdede bildiğim kadarı ile bu markayı öneriyorlar. Kalitesini belli ediyor. 

0 oy
(792 puan) tarafından

Biz begendik. Tadı kokusu kıvamı gayet yerinde

0 oy
(4,077 puan) tarafından

Kargom geldi teşekkürler,ilk defa kullanıyorum ama oğlum beğendi 

İlgili sorular

+9 oy
45 cevap 6,517 göst.
7 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+8 oy
46 cevap 7,322 göst.
5 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 317 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde MarkaSponsor (1,023 puan) tarafından soruldu
+12 oy
0 cevap 6,492 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,399 soru

24,138,826 cevap

334,415 kullanıcı

...