0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (1,494 puan) tarafından

Hangi illere gittiniz kızlar tatillerinizde hangi ilçeleri beğendiniz bizlerede fikir olsun. 

11 Cevaplar

0 oy
(101 puan) tarafından

Didim ve kuşadasından çok memnun kalmıştık biz

(1,494 puan) tarafından
+1

Didim evet güzel diyorlar bu yaz kısmetse gideceğim kuşadasıda çok güzel ya aşırı sıcak ama bende gittim en sevdiğim yer oldu 

-Reklam-
0 oy
(2,520 puan) tarafından

Otel olarak mersin'de ulu resort a gitmiştik güzeldi. Bu sene yine gideceğiz. Onun dışında kuşadası güzelçamlı da villa kiralamıştık. Orayı da beğenmiştim. Antalya'da Olympos a gitmiştik orayı da sevmiştim. 

(1,494 puan) tarafından

Canım Mersin'e gittim memleketime yakın diye kuşadasına her sene gidiyorum artık bıktım desem yeridir evimiz orda diye bide kadınlar plajı özel plajlar hariç çok yer yok gibi orda muğla tarafını çok merak ediyorum hiç oraya gittiniz mi otel mi villamı ayarlasak bilemedim eşime otele o kadar para verip herşeyin konseptine uyacağımıza ev tutalım dedim sabah kahvaltı yapar bir şeyler hazırlar istediğimiz yerlere gider tekrar evimiz gibi kullanabiliriz dedim ama çok pahallılar ondan sormak istedim sana otelde de villada da kalmışsınız hangisi daha çok hoşunuza gitti daha mantıklı? 

(2,520 puan) tarafından

Otel daha mantıklı çünkü villa da yine evdeki gibi her iş devam ediyor. Yemek yap bulaşık yıka çamaşır yıka zor yani tatil olduğu belli olmuyor. Villa'ya ailemle kalabalık gitmiştik 6 kişi 1 bebekti. İşi bölüşüyorduk. Birimiz yemek birimiz bulaşık gibi. Otele çocukla hiç gitmedim balayıydı güzeldi herşey dahil yediğin önünde yemediğin arkanda mis 😄 yani sonuç olarak kalabalık gidilecekse villa ama çekirdek ailenle gideceksen otel derim. Otele gidince de hiçbir şeye uymak zorunda değilsiniz aquaparklı otel ayarladık biz orada vakit geçiriyoruz diğer türlü animasyon gösterileri filan oluyor da bize göre değil katılmadık fazla. 

0 oy
(4,739 puan) tarafından

adrasana gitmeyi düşünüyoruz bu yaz. 

ben Marmaris datçayı çok beğenmiştim. 

(1,494 puan) tarafından

Antalya çok sıcak değilmi canım ya arkadaşım oralı kışa doğru gelin dedi bide otel sorduk o da tanıdığımıza 45 bin dedi  Marmaris datçayı çok merak ediyorum canım da bir hafta kalmayı düşünüyoruz orda ama villamı tutsak oteldemi yer ayarlasak karar veremedim bildiğin güzel yer varmı? 

(4,739 puan) tarafından

ben adanada yaşıyorum canım 😅😅😂 ha adana ha Antalya farketmiyor 😂

ben İzmir ve yukarısına gidemiyorum yazın suyu soğuk diye 😅

bir kere çandarlıya gittik temmuzda 1 hafta hasta yattım😅 akdeniz in sıcak suyuna alışkınım ben

0 oy
(7,011 puan) tarafından

Yalova Antalya Muğla İzmir tarafına hep gidiyiruz ama artık eşim kamera olayından sonra tatile uzak bakiyor

(1,494 puan) tarafından

Evet ya bende çok tedirginim kamera olayına ama ona planlarım var yani akşam gidince ışıkları full söndürün canım el fenerini açın her yere bakın kamera olan yerlerin içi kırmızı ışık görünüyor hemen şikayetçi olabilirsiniz tatil olarakta eşim izmirli ama çeşme urla tarafına hiç gitmedim oraya gidelim dedim birde muğlayı çok merak ediyorum siz gittiniz mi otel mi villamı kiraladınız neresi güzeldi fikirler verebilir misin bana? 

(7,011 puan) tarafından

İnsan banyo yapmaktan bile teradut eder cnm Yalova tarafı termal City gitmiştik guvenli bir yer genelde otel tercih ediyoruz cnm

0 oy
(3,343 puan) tarafından

Antalyada yer ayirttirdik ultra hersey dahile çocukla anca baş edwriz

(1,494 puan) tarafından

Antalya'da nerde ayırttınız canım biz bir yer sorduk 45 bin dendi günlüğü otel siz nerde kaça ayırttınız? 

(3,343 puan) tarafından

Biz kremlin place tercih ettik 4 gece 5 gun 66 bin mi oyle birseydi saniriim

0 oy
(5,754 puan) tarafından

Temmuz Ağustos ayında Ege kesinlikle. Akdeniz çekilmez geliyor bana o aylarda. Ege için de Muğla elbette. 

Akdeniz'de de Antalya Kaş. 

(1,494 puan) tarafından

Canım bizde ağustosta tatile gideceğiz antalyayı düşündüm ama tatilden birşey anlamayız sıcaktan diye düşündüm Muğla'yı bende didik didik gezmek istiyorum ama neresine gitsem nerde kalsak normal otel mi yoksa kiralık evmi bulsak bilemedim siz gittiniz mi peki neresi güzeldi tuttunuz mu hiç bir yer? 

0 oy
(5,749 puan) tarafından

Biz aralik ayından ayarladık şuan fiyat olarak çok yükselmiştir. Bizim tatil biraz uzun olacak ege taraflarında gezecegiz ama bence villa tatili çok sıkıntı yine her iş sana kalacak. Herşey dahil olanlar çok daha iyi bence.

0 oy
(3,320 puan) tarafından

Muğla,Ölü deniz çok mennun kaldık. Bu senede müşterilerden alacaklarımızı alabilirsek🤭 Antalya Kaş falan 

0 oy
(746 puan) tarafından

Balıkesir sarimsakliya gidicez canım temmuzda herşey dahil otel 4 gece 5 gün 45 bin. Bana tatil deyince villa mantıklı gelmiyor yine yemek temizlik yapınca tatilin ne anlamı kalir. :) Antalya Konyaaltı na gittim ama çok sıcak nemli ya bana göre degil

0 oy
(571 puan) tarafından

düzce akçakoca

0 oy
(5,341 puan) tarafından

Kıbrıs ordu Rize ve Trabzon mugla favorim canım hatta Giresun da

Onun dışında 

Antalya

Sakarya

Eskişehir 

Aksaray 

Nevşehir 

Çorum 

Samsun

Gaziantep ve

İzmire gittik 

Tabi hep bi aksilik çocuklar kucuk, kaynana bazılarında yanimizda oldu bazılarında elti kayinla gittik o yüzden gittiklerimden çok tat alamadım 

İlk yazdiklarima ailecek gittik ama tavsiye ederim 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 198 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.
+1 oy
4 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,470,987 soru

24,092,812 cevap

331,860 kullanıcı