Bebegim 4 ay 15 günlük ek gıdaya ne zaman başladınız sizler birde ilk nelerden başladınız meyve püresimi sebze puresimi birde ben çok 3 kuralı gitmek istemeyenlerdenim allah ne verdiyse yani
Allah ne verdiyse diye de beslenmez çocuk. tamam 3 gün kuralı tek doğru beslenme çeşidi değildir.
ha ilk 1 yaş tuz şeker bal yasak diğer besinleri de yavaş yavaş bebeği zorlamadan tattırmak lazım.
Aa hiç senden beklemezdim gerçekten ben Allah ne verdiyse diyenlerden değilim
Önce çocuk doktoruna kontrole götürdüm 5 ay 3 haftalık iken oturuşuna kafasını tutmasına kol kuvvetıne vs fızıksel inceledi ek gıdaya 6 ay itibari ile geçtik önce tatlı patates kabak balkabağı patates avakado yumurta şeklinde ilerledim ben sonra yoğurt elma muz diye gittim 7.ay itibari ile 2 öğüne çıkılınca meyve püresi yapıp 2.öğünde verdim azar azar
Vallq biraz öyleyim tabi tuzlu şeyler yada tatlı şeyler değil ama 3 gun bunu dene 4 gun şunu dene istemiyorum yesin istiyorum
Birşey diyemeyeceğim senin bileceğin bir durum
bebek zaten yemio.:) ilk yogurt kabak piresi sonra yogurtlu kabak sonra havuc sinra yogurt havuc kabak. patates cok zor agza sivanip kalio inu yogurtsuz zor yio zaten. sonra 3 unu bir. corba tarzi pirinc yada irmik de katabilirsin zamanla. . avokado olur muz olur elma olur armut olur ilk zamanlar icin .
ben ilk birkac hafta 3 gun degilde iki gun kurali yaptim sonra allah ne verdiyse degil vocuk ne yediyseye dondu olay😂😂
Ben ilk 5 aylıkken sadece tadına baktırıyodum yemeklerin suyundan çorbadan falan bazen de meyve ve yoğurt veriyordum bizimki zaten tam olarak 9 10 ay a kadar yiyemedi devamlı kusması vardı kusma geçince yemeye başladı düzgünce
1,477,708 soru
24,187,276 cevap
336,721 kullanıcı