0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (1,613 puan) tarafından

Bugün emzirme danışmanlığı da bebeğimin yarım saat emmesini hareketlerini izlediler emerken memeyi bırakıp kavga ediyordu memeyi reddediyodu şimdi evde biraz içti uyudu süpürge sesi fön Makinesi sesiyle sakinlesiyo uyuyo ama azonce onsuz uyudu ama düzenli değil uyuması sürekli uyanıyor aç olduğu için enmedigicicin mi bilmiyorum o seslerle uyuyorsa kolik olduğunu söyledi kucakta sakinlesiyor zorla süt vermeye çalışıyoruz memeyi tutmadığı için sağıp biberon önerdi sürekli ağlamıyor ama arada duruyo dediğim de koliklerin hepsi sürekli ağlamaz arada verir dedi kolik bebeği olanlar bu şekilde mi geciyo

2 Cevaplar

0 oy
(25,319 puan) tarafından

Benim oğlum kolik bebekti kolik bebek seninki gbi olmaz bizimki saati gelince ağlamaya bşlardı aralıksız 4 5 saat ağlardı susmadan yorulurdu uyurdu o ağlardı ben ağlardım öyle çaresiz bi durumki doktor dedi ağlayacak yapacak bişey yok gaz ilacı verdi biraz iyi geliyordu meme emeerdi ama ağlama saati geldiğinde komşularım bile bana dua ederdi 

(1,613 puan) tarafından

Benimkide memeyi biraz emip agliyo kavga ediyo kucağa alınca sakinlesiyor susuyor ne yapacağımı şaşırdım kolik bu değil mi uyumuyorda aç oldugu için ama savaş veriyor içmemek için 

(3,377 puan) tarafından

Acaba acmi kalıyor yetmiyor herelde ondan huzursuzlasiyordur

(1,613 puan) tarafından

Aç kalıyor inat ediyo icmemye uyumuyo bu sefer veriyorum agliyo inat ediyo maksimum 5 dk emiyor zaten alması gereken vitamin 5 dkdan sonra geliyor aç bırakıyor kendini

(3,377 puan) tarafından

Valla ben takviye ile büyüttüm 

(25,319 puan) tarafından

Kolik değil gibi canım aç kalıyor yetersiz geliyodur süt yapan şeyler tüketiyomusun

-Reklam-
0 oy
(743 puan) tarafından

Ay bizde 3 aylık olduk akşam 7 de başlayıp gece 12 kiye kadar katıla katıla ağlıyordu doktor kolik tanısı koydu probiyotik gaz damlası ne varsa kullandık bana mısın demiyor asla meme emmiyor kavga gürültü yürüyerek zıplayarak herşeyi deniyorum iki damla fazla içsin diye. İçmiyor kavga ediyor aç ve sürekli huzursuz uykusu desen 10 dk ne yapacağımı bilmiyorum bende 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
9 cevap 312 göst.

Kategoriler

1,471,375 soru

24,098,142 cevap

332,221 kullanıcı

...