0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızlar hayırlı akşamlar kız kardesim biriyle tanıştı ve olursa ikinci evliligi olacak çocuğu yok.oğlanında ikinci evliligi bir bebesi var annesinde,temiz efendi abdestinde namazında biri 37 yaşında ama duruşu falan 32-33.Beyefendi demiş ki ben şu an yuva kuramam yani ev masrafı altına giremem ama nişan söz yaparım iki bilezik takar alyans alabilirim nikah gelinlik kuaför her işin de hakkından gelirim ama ev tutupda içini dayayıp döşeyeck gücüm yok.Yarın annemle tanıştırmayı düşünüyordu ben diyorum ki acele ediyor biraz bekleyebilir zaten Nişan olsa bile nikah evlilik hemen olmayacak babam bu süre zarfında burnundan getirir ailemin,Sizce ne yapalım? Nişanlı kalmaları mı iyi yoksa herşey tam vaktinde olsa daha mı iyi ? Fikirlerinizi bekliyorum hakkınızı helal edin uzun oldu.

9 Cevaplar

+5 oy
(1,685 puan) tarafından
Bence şuan nişan yapmaya hiç gerek yok. Masraf olacak dunya kadar. Evi tutsun düzsün nisandi takiydi hiç girmeyin sade bir nikah kıyıp yuvalarini kursunlar
(394 puan) tarafından
+2
Bence de mantıklı++++++
(31 puan) tarafından
Kardeşim ilk evliliğinde babam yüzünden kaçtı gitti iki bilezigim olsun gelinlik giyeyim istiyor
(1,685 puan) tarafından
+1
İki bilezik gelinlik zor şeyler değil ama abartiya kacilirsa ardi arkasi gelir konu amacindan cikar evlilik icin daha cok beklemek gerekir. En az masrafla yapilirsa üstesinden gelinir esyalar konusundada iki taraf birbirine destek olursa dahada hızlanır. Maksat mutlu olmak
(31 puan) tarafından
Kardeşim öyle aç gözlü beklentisi yüksek değil sadece oğlan ev eşyası alamam gerisini yaparım demiş bizde beklesin diyoruz kardeşime.O yüzden yarın tanıştırmayacak annemle
(1,685 puan) tarafından
Bencede beklesin simdi adi kondumu beklemti olcak uzadimi da tadi kaciyor biseylerin
-Reklam-
+1 oy
(537 puan) tarafından
Anlamadığım niye bu kadar acele ediyor. Kız kaçiyormu?
(31 puan) tarafından
Kardeşimin ikinci evliliği olacak çok bunalmış durumda babam çok sıkıntılı bir kişilik annem ondan beter bir an önce yuvamı kurayım gideyim abla diyor
+1 oy
(3,364 puan) tarafından
Kesinlikle bu sorunlar nişan öncesinde halledilmeli  damat adayıda o zamana kadar ev tutup döşeye bilir eğer kız kardeşinde çalışıyorsa destek verebilir sonuçta yuvaları bu sıkıntı ve sorunlar nişanı kötü etkileyebilir cnm 
+1 oy
(4,552 puan) tarafından
Bence oğlan para pul kazanana kadar beklesinler 

Acele etmesinler 

Herseyi hazır olunca söz yaparlar 

Ardına nikah olur 

Uzatmaya gerek yok 

Nisan söz olurda beklerse sıkıntı çıkar 

Ayrıca çocuklu biriyle evlenmek kolay değil 

Annesinde olabilir ama ömür boyu herseyiyle yanında olmak zorunda 

Suan basit gelebilir ama evlendikten sonra pişman olmasın 

Vay şuna gittin buna gittin 

Yok aradı seni 

İki gün sonra o çocuk büyüyecek sorumlulugu da artacak 
0 oy
tarafından
Nişan olursa ille de bulanır aceleye gelir. Beklesin 
0 oy
(163,170 puan) tarafından
benxe kadismamalisin neticede 2 side velilik yapmis yetiskin birey
(31 puan) tarafından
Ben karıştığımdan değil bacım kendisi hesap açıp soramadı ben sorayım dedim
0 oy
(10,825 puan) tarafından
Annen baban biriyle konuştugunu bilmiyosa ve sıkıntı yaşatirlar diyorsun başka şekilde başka bir yerden duysalar daha kötü değil mi ? Kardeşin kaç yaşında 
0 oy
tarafından
Ay şaka mı tam da üstüne denk geldi az önce yazdım çocuklu biriyle evlenilmez 

Bak bnm eşimin de ilk evliliğinden olan 9 yaşında oğlu var ki babaannesinin yanında kalıyor o bakıyo eşim işinde gücünde namuslu durumu iyi tipi iyi kumral yeşil gözlü evi olan eşyalarımı sıfırdan alan hatta bi senelik evliyiz iki gün önce babamların evinden geldim geldiğim gibi beni mağazaya götürüp yeni mobilya aldı yani eve gelince elleri dolu dolu gelir ailemi çok seviyor saygılı düzgün tek kötü yanı karekteriyle alakalı çok aşırı kıskanç ve sinirli biri tüümm bu artılara rağmen sırf oğlu yüzünden geçmişe gidebilsem evlenmezdim çok uzun oldu bnm de ama öyle 
(31 puan) tarafından
Oyyyy çok teşekkür ederim düşüncelerini yazdığın için
0 oy
(121 puan) tarafından
 O adamdan kaçsın. Olabildiği kadar kaçsın bence 
(31 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 231 göst.
+1 oy
2 cevap 44 göst.