+3 oy
634 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından

Haziranı ortaladık yaz gelemedi ev buz gibi camları kapattım ama ev gene  ısınmadı.. Dün  gece de üşüyerek uyandım yorganı kafama çektim.. Bugün çok sıcaktı uyuyamadık diyeceğim günleri iple çekiyorum 😁😁

29 Cevaplar

+2 oy
(3,905 puan) tarafından

O soğuk havaya söyle Mardin Nusaybin'e uğramayı unutmasın 

Abiii siccaaağğhdıırrrr🥵

(1,450 puan) tarafından
+1

Valla  hırka  patik oturuyorum evde ısınayım diye çay içiyom 😁😁

(3,905 puan) tarafından
+1

Ayyy vallahi o soğuk havayı özledim buralar o kadar sıcak ki evde duramıyorsun gecleri bile balkonda yada damda yatıyoruz

(1,450 puan) tarafından
+1

Ayy ne güzel kıştan çıkmayı unutmuş bizim buralar 

(3,905 puan) tarafından

Sıcak size soğuk bize gelsin

-Reklam-
+2 oy
(5,419 puan) tarafından

Adanalı gruptan ayrıldı 😂😂

(1,450 puan) tarafından
+1

😂😂😂

(5,419 puan) tarafından
+1

bi yürüdüm geldim, yağmurda ıslanmış gibi terledim. duşa girdim, kapı pencere açık, ince bir gecelikle oturuyorum 😂😂

(1,450 puan) tarafından
+1

Ayy ne güzel Allahım bize de nasip et Amin 😂😂

+1 oy
tarafından

O sırada 2 gündür sobası hiç sönmeyen ben🙋‍♀️😁😁 aha şimdi de doldurdum yatağa geçtim 🤭

(1,450 puan) tarafından
+1

Ayy ne güzel kız soba yok olsa yakacam elektrikli de bozuk çayla ısınmaya çalışıyorum 😁

+1 oy
(874 puan) tarafından

Evin camlari açık uyuyorum bende kaç gündür aslında burası da serin çok aman aman sıcak değil ama böyle çok soğuk olmayan serinliği çok severim hele o derinlikte uyumaya bayılırım 

(1,450 puan) tarafından
+1

Yok ya baya soğuk rüzgar var ben balkondan içeri kaçtım patik hırka  çay ısınmaya çalışıyorum 

+1 oy
(4,653 puan) tarafından

Neresiymiş orası öyle . Antalyadayız klimasız evde durulmuyor.

(1,450 puan) tarafından
+1

Erzincan İn ilçesinde oturuyorum canım dünde hafif soğuktu ama bu gün kadar değil dün akşam da bahçede semaver çayı vardı içemedim içeri girdim soğuktu 

(3,505 puan) tarafından

Antalya da klimasız durulmuyor yanıyor memleket 2 klima açık şuan 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Cam kapı kapalı üstümde yorgun çocuğu da uzun kollu zıbın+uzun kol pijama giydırdım 

(1,450 puan) tarafından
+1

Ben hala tulum ile uyutuyorum kızım da akşam üşüdüm dedi camları kapattım kapıları da az biraz ısındık sanki 😁😁

+1 oy
(4,820 puan) tarafından

Ay bende çok üşüyorum ya sadece bende mi sıkıntı var diyordum yanlız değilmişim bugün daha soğuk sanki her günden 

(1,450 puan) tarafından
+1

Aynen canım balkonum kapalı gene de oturamadım soğuktan içeri kaçtım camları kapattım 

+1 oy
(3,363 puan) tarafından

Trabzonda aynı. Gündüzz tmm ama gece serin. Daha yorgan battaniye yıkayıp kaldıramadım. Kombi kapalı ama klimayı ısıtsın diye açıyorum arada ☺️Sıcak geldimi de evimde barınılmıyor,acayip nankör kullarız😕

(1,450 puan) tarafından
+1

Öyle hakkaten ama  sanki gene  sıcaktan şikayet edelim ince pijamayla  uyumayı özledim 😂😂

(3,363 puan) tarafından
+1

Rabbim afiyetlisini versin. Mevsimi mevsimde güzel dediğin gibi ☺️

(1,450 puan) tarafından
+1

Amin canım ☺️🌸

+1 oy
(356 puan) tarafından

Peki şuan klimanın 18 de çalışması nerdesin bacım sana gelecem klima açık olmasa yatılacak gibi değil 

(1,450 puan) tarafından

Gel bacım battaniyeni kap gel 😂😂

(356 puan) tarafından

Sırtım yanıyor hamileyim 1 haftadır gece gündüz açık klima 2 çocukla yüklendim geliyom bacım 

(1,450 puan) tarafından

Buyur gel bacım başımla beraber 😁🌼🌼

0 oy
(6,392 puan) tarafından

Evet yaa geçen sene çocuk atlet uyuyordu penye kazak gdyroim kolsuz tişört gynce sabaha kadar kılarım buz tutyor Allah affetsin iklim çok değişmiş bu sene gerçekten 

(1,450 puan) tarafından

Aynen canım baya değişti hem de Allah yardım etsin 

0 oy
(2,746 puan) tarafından

Orası neresi bize geldi çoktan 

(1,450 puan) tarafından

Gelmedi canım ya geçen sene bu zamanlar bahçede otururduk.. Akşam çıktım duramadım dün akşam da oturamadık önceki akşam da gezmedeydik onlar da bahçedelerdi ama sırtımızda kalın hırka ve şallarla 🤦🏻‍♀️

0 oy
(77 puan) tarafından

Yaniyozzz Adana da...Klima açık yatiyoz.

(1,450 puan) tarafından

Ayy nerde biz adana ya siz erzincan a öyleyse azcık ısınalım 😁

0 oy
tarafından

Şanlıurfa 45 i bulurken siz😂

(1,450 puan) tarafından

O kadar sıcak istemiyoruz ama gene biraz sırtımız ısınsın 😁

0 oy
(112 puan) tarafından

Havalara çok laf etmeyelim bu aralar çok güzel gidiyor. Gündüz klima açıyorum yoksa sıcak ve nemden durulmuyor

0 oy
(6,827 puan) tarafından

Bacım nere oralar 😅 zira münasip yerlerimiz yanıyor da 😅

(1,450 puan) tarafından

Ay aslında hava durumu burayı 11 derece gösteriyor ama soğuk rüzgar esiyor esmese iyi oturulur camları açıyorum evde soğuk rüzgar esiyor kapattım heryeri ısındı ama şu an iyi

0 oy
(195 puan) tarafından

Urfa'da müstakil evde yaşayıp damda uyuyan ben  ve ailem 😂

tarafından

Şimdi ne güzel ediyor kız disarisi iki gündür aksamalri damda yatmalik hava var

(1,450 puan) tarafından

Ayy ne güzel mardine gitmiştim evlerde çatı yoktu çok hoşuma gitmişti 🥰🥰 damda yatmak eğlenceli olabilir tam benlik ☺️

(195 puan) tarafından

Evet ya çok güzel 😃

(195 puan) tarafından

Tam senlik olabilir çünkü baya iyi

0 oy
(6,616 puan) tarafından

Neresiki orası istanbuldayız biz hava sıcak bNa göre

(1,450 puan) tarafından

Erzincan İn ilçesinde oturuyorum canım hava 11 derece ama soğuk esiyor 

0 oy
(24,176 puan) tarafından

Bizim burada öyle de sen nerdesin bacım Hırka patik biraz fazla değil mi bizim dışarısı sıcak içerisi soğuk 

(1,450 puan) tarafından

Hiçte çok değil bacım bahçeye çıkamıyoruz soğuk baya bahçede hırka  üzerine şal alıyoruz kızma 2.5 tog tulum giydirdim bahçeye çıkmak istedi diye üşüdü eve gidelim dedi durdu içeri aldım dün akşam 

0 oy
(28,144 puan) tarafından

Yaz gelir sıcak kış gelir soğuk ey insanoğlu nasıl memnun olcan beyaa 😁😁😁

(1,450 puan) tarafından

Sorma bacım beni afrika bile ısıtamadı orada da hafif esse  ki sadece yağmurlu havalarda arada elektrikli sobanın başında otururdum 😂😂

0 oy
(1,874 puan) tarafından

Çamaşır sermek için dışarı çıktım dondum bide rüzgar var kızım da koltuk da uyumuş pemcereyi kapattım hemen 1 haftadır burnu akıyor iyice hasta olmasın diye ama çok şaşırdım haziranın ortasındayız kış ayında gibi rüzgar var 

(1,450 puan) tarafından

Sen nerdesin ki bacım çoğunluk sıcak demiş bikaç kişi soğuk diyo burada aynı has soğuk esiyor esmese o kadar  olmaz sanırım 

(1,874 puan) tarafından

Kayseri'nin ilçesin de oturuyorum yok canım esmesine rağmen soğuk çamaşır sererken kollarım buz tuttu 

(1,450 puan) tarafından

Aynen burada öyle 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 181 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Es25 (4,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 437 göst.
0 oy
1 cevap 193 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy