Haziranı ortaladık yaz gelemedi ev buz gibi camları kapattım ama ev gene ısınmadı.. Dün gece de üşüyerek uyandım yorganı kafama çektim.. Bugün çok sıcaktı uyuyamadık diyeceğim günleri iple çekiyorum 😁😁
O soğuk havaya söyle Mardin Nusaybin'e uğramayı unutmasın
Abiii siccaaağğhdıırrrr🥵
Valla hırka patik oturuyorum evde ısınayım diye çay içiyom 😁😁
Ayyy vallahi o soğuk havayı özledim buralar o kadar sıcak ki evde duramıyorsun gecleri bile balkonda yada damda yatıyoruz
Ayy ne güzel kıştan çıkmayı unutmuş bizim buralar
Sıcak size soğuk bize gelsin
Adanalı gruptan ayrıldı 😂😂
😂😂😂
bi yürüdüm geldim, yağmurda ıslanmış gibi terledim. duşa girdim, kapı pencere açık, ince bir gecelikle oturuyorum 😂😂
Ayy ne güzel Allahım bize de nasip et Amin 😂😂
O sırada 2 gündür sobası hiç sönmeyen ben🙋♀️😁😁 aha şimdi de doldurdum yatağa geçtim 🤭
Ayy ne güzel kız soba yok olsa yakacam elektrikli de bozuk çayla ısınmaya çalışıyorum 😁
Evin camlari açık uyuyorum bende kaç gündür aslında burası da serin çok aman aman sıcak değil ama böyle çok soğuk olmayan serinliği çok severim hele o derinlikte uyumaya bayılırım
Yok ya baya soğuk rüzgar var ben balkondan içeri kaçtım patik hırka çay ısınmaya çalışıyorum
Neresiymiş orası öyle . Antalyadayız klimasız evde durulmuyor.
Erzincan İn ilçesinde oturuyorum canım dünde hafif soğuktu ama bu gün kadar değil dün akşam da bahçede semaver çayı vardı içemedim içeri girdim soğuktu
Antalya da klimasız durulmuyor yanıyor memleket 2 klima açık şuan
Cam kapı kapalı üstümde yorgun çocuğu da uzun kollu zıbın+uzun kol pijama giydırdım
Ben hala tulum ile uyutuyorum kızım da akşam üşüdüm dedi camları kapattım kapıları da az biraz ısındık sanki 😁😁
Ay bende çok üşüyorum ya sadece bende mi sıkıntı var diyordum yanlız değilmişim bugün daha soğuk sanki her günden
Aynen canım balkonum kapalı gene de oturamadım soğuktan içeri kaçtım camları kapattım
Trabzonda aynı. Gündüzz tmm ama gece serin. Daha yorgan battaniye yıkayıp kaldıramadım. Kombi kapalı ama klimayı ısıtsın diye açıyorum arada ☺️Sıcak geldimi de evimde barınılmıyor,acayip nankör kullarız😕
Öyle hakkaten ama sanki gene sıcaktan şikayet edelim ince pijamayla uyumayı özledim 😂😂
Rabbim afiyetlisini versin. Mevsimi mevsimde güzel dediğin gibi ☺️
Amin canım ☺️🌸
Peki şuan klimanın 18 de çalışması nerdesin bacım sana gelecem klima açık olmasa yatılacak gibi değil
Gel bacım battaniyeni kap gel 😂😂
Sırtım yanıyor hamileyim 1 haftadır gece gündüz açık klima 2 çocukla yüklendim geliyom bacım
Buyur gel bacım başımla beraber 😁🌼🌼
Evet yaa geçen sene çocuk atlet uyuyordu penye kazak gdyroim kolsuz tişört gynce sabaha kadar kılarım buz tutyor Allah affetsin iklim çok değişmiş bu sene gerçekten
Aynen canım baya değişti hem de Allah yardım etsin
Orası neresi bize geldi çoktan
Gelmedi canım ya geçen sene bu zamanlar bahçede otururduk.. Akşam çıktım duramadım dün akşam da oturamadık önceki akşam da gezmedeydik onlar da bahçedelerdi ama sırtımızda kalın hırka ve şallarla 🤦🏻♀️
Yaniyozzz Adana da...Klima açık yatiyoz.
Ayy nerde biz adana ya siz erzincan a öyleyse azcık ısınalım 😁
Şanlıurfa 45 i bulurken siz😂
O kadar sıcak istemiyoruz ama gene biraz sırtımız ısınsın 😁
Havalara çok laf etmeyelim bu aralar çok güzel gidiyor. Gündüz klima açıyorum yoksa sıcak ve nemden durulmuyor
Bacım nere oralar 😅 zira münasip yerlerimiz yanıyor da 😅
Ay aslında hava durumu burayı 11 derece gösteriyor ama soğuk rüzgar esiyor esmese iyi oturulur camları açıyorum evde soğuk rüzgar esiyor kapattım heryeri ısındı ama şu an iyi
Urfa'da müstakil evde yaşayıp damda uyuyan ben ve ailem 😂
Şimdi ne güzel ediyor kız disarisi iki gündür aksamalri damda yatmalik hava var
Ayy ne güzel mardine gitmiştim evlerde çatı yoktu çok hoşuma gitmişti 🥰🥰 damda yatmak eğlenceli olabilir tam benlik ☺️
Evet ya çok güzel 😃
Tam senlik olabilir çünkü baya iyi
Neresiki orası istanbuldayız biz hava sıcak bNa göre
Erzincan İn ilçesinde oturuyorum canım hava 11 derece ama soğuk esiyor
Bizim burada öyle de sen nerdesin bacım Hırka patik biraz fazla değil mi bizim dışarısı sıcak içerisi soğuk
Hiçte çok değil bacım bahçeye çıkamıyoruz soğuk baya bahçede hırka üzerine şal alıyoruz kızma 2.5 tog tulum giydirdim bahçeye çıkmak istedi diye üşüdü eve gidelim dedi durdu içeri aldım dün akşam
Yaz gelir sıcak kış gelir soğuk ey insanoğlu nasıl memnun olcan beyaa 😁😁😁
Sorma bacım beni afrika bile ısıtamadı orada da hafif esse ki sadece yağmurlu havalarda arada elektrikli sobanın başında otururdum 😂😂
Çamaşır sermek için dışarı çıktım dondum bide rüzgar var kızım da koltuk da uyumuş pemcereyi kapattım hemen 1 haftadır burnu akıyor iyice hasta olmasın diye ama çok şaşırdım haziranın ortasındayız kış ayında gibi rüzgar var
Sen nerdesin ki bacım çoğunluk sıcak demiş bikaç kişi soğuk diyo burada aynı has soğuk esiyor esmese o kadar olmaz sanırım
Kayseri'nin ilçesin de oturuyorum yok canım esmesine rağmen soğuk çamaşır sererken kollarım buz tuttu
Aynen burada öyle
1,475,080 soru
24,148,994 cevap
334,818 kullanıcı