0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından

Kayaköyvillas sayfasından villa kiralayan var mı güvenilir mi acaba 

1 cevap

0 oy
(9,079 puan) tarafından

tutacagin villanin adini gir villalarin belge numaralari oluyor acik adresi  turistik tatil isletme belgesi . kultur ve turizm bakanligina kayitli . ordan google mapsden  adrese bakarken  kiralayan villa sahibinin numarasini bulduk konum bilgisine girmis adini soyadini numarasini . 16 bin daha ucuza kiraladik😂 villa kiralama siteleri komisyon aliyor onlardan . biz arafik sahibini siz yetki verdinizmi siteye givenemedik falan dedik . o dedimi emlakci gibi onlar oyle dusunun komisyon veriyoruz dedi onlara. sahibinden kiraladik direk

(245 puan) tarafından

Bende onu arıyorum ama kültür turizmden bulamadım bi türlü nasıl bakılıyor 

(9,079 puan) tarafından

image

image

surda belge numarasi yazio ya onu girip bakiosun sitede sorgulama sekmesi var googla yaz direk cikar zaten o sekme

(245 puan) tarafından

Belge noyu buldum kuzuda bu kültür turizm de hangi kısımdan yapıyoruz onu bulamadım 

(245 puan) tarafından

Yada sen bakabilir misin ya 48-12014 

(9,079 puan) tarafından

image

bu çikti 
(245 puan) tarafından

Teşekkür ederim ☺️ 

(245 puan) tarafından

Numara kişi falan çıktımı sizdeki gibi :d

(9,079 puan) tarafından

kardesim adresi acik adresi google maps e yazmis haritalarda. 😂😂 iyle hulmus villanin sahibini:))  bizde kalkan islamlar tarafina gidecegiz villa. islamlarin yarisi o adaminmis market falanda var adamin soyadiyla.  o yuzden belki bumarasi konumda kayitliydi bilmem:)

(245 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim ☺️ 

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 176 göst.
0 oy
5 cevap 292 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy