+2 oy
92 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (66 puan) tarafından

Hanımlar merhaba bilgisi olan bana fikir verebilirmi eşim ve ailesi 17 kişi çocuklarla beraber tatil yapmak istiyoruz günlük ev villa gibi kiralamak yada 2 ev kiralayıp öle kalacak yer yani ayarlama ama yer olarak biraz kararsız kaldık. Birazda uygunluğu bakıyorum yani gikir verebilirmis8niz yer deniz olması birde bilgi almak istiyorum 

4 Cevaplar

+2 oy
(6,234 puan) tarafından

Aman canim aklin varsa ev kiralama hele koca tarafindan o kadar kisi ile hic dusunme derim. Tum gunun yemek ve temizlikle gecer. 

Balikesir uygun biraz,Erikli,Enez de olabilir.

(66 puan) tarafından

Olede yurt dışından gel3nl3r var o yüzden hep bi4likte yapalim dedim yoksa başka türlü tatile gidemiyorummkii

(7,535 puan) tarafından

bencede kole gibi kullanip yemek yaotirmayacaklarsa yurt disindan gelenler . bi nebze gdebilirsin madem. nerden gideceksin biz yalova esenkoye giderdik genelde pandemiden beri gitmedik gerci annemle ben yani zaten biz bize olarak.ben 7. sinifa giderken teyzeler meyzeler kalabalikcak marmara adasi a gttik 4 ev tutmustuk .7 teyze 2 dayi esi cogunun esi yok calisiyorlar yani.coluk cocuk en az 50 kisi vardik yani. ozaman ben çocuktum . tabi is guc haberim yok dikkat de etmedim ama kalabalikda is yuku de cok olur. temizlemek sart degilde softa kur kaldir et yika. kendi kendine olsan ikisier ucer tabak bardakla halloluo bulasik. aksamda mangal yapilio yada disarda yiyoruz biz  genelde. oyle pisirmeli yemek olmaz yani rahat olmax . erkekler mangal yapacak kadinlarda yanina bi salata yapacaksa aksamlari kolay olur

(66 puan) tarafından

Canım is günde sorun olmaz öle yok yani .. hepimiz syni yaparız.. ole ezilcek filan bisi olmaz bi bakayim dediğin yerlere teşekkürler bilgin ic8nde

(6,234 puan) tarafından

Yurtdsindan gelenler bi otelde oda da ayarlayabilir aslinda. 

Ahh canim bu sekil de tatil yapamicaksin ki. Biz 3 kisiyiz ona ragmen bu sekil asla tercih etmem. En guzeli otel. Yemek ,temizlim derdi yok. Diger turlu kadin icin tatil olmuyo.

-Reklam-
+2 oy
(1,886 puan) tarafından

airbnb den bakabilirsin 

(66 puan) tarafından

Hiç duymadım bakayim

(1,886 puan) tarafından

günlük kiralık ev, pansiyon kiralama uygulaması canım 

+2 oy
(553 puan) tarafından

Erdek ocaklar çocuklar için güvenli küçük bir yer ama keyifli

(66 puan) tarafından

Teşekkürler Bi bakayim

+2 oy
(3,420 puan) tarafından

Balikesir oren cok uygunms

(66 puan) tarafından

Bakayim Bi 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 268 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 209 göst.
0 oy
5 cevap 173 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
21 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,554 soru

23,846,305 cevap

319,606 kullanıcı

...