yaşlılarda okuma merakı olmuş galiba 😅 35 yaş üstü kadınlara olanak sağlıyorlar da maşallah o 81 yaşındaki neneye veya dedeye
bende turk dili edebiyati ogrencisiyim ama osmanlica 2 var ff . onu gecsem mezunum .😂 ama coktan unuttum imkansiz gecemem sifirdan baslamam lazim osmanlicaya
Osmanlıcaya zor derlerdi, daha önceden okuyan arkadaşım vardı Türk dili edebiyatı
arapça desen arapça değil garip bir şey 😅
aynen . aslinda sey iste kurani kerimin harekesiz olarak okunusu gibi harfler ayni bilac degisik harf ve kural var. mesela osmanli ayi ogrenince kurani okumayi unuttum karisiyor harfler bazen
ahahaha gittin Kuran, ama osmanlıca da olmadı 😂
sorma aynen . gerci örgün egitimden felsefe bölümü mezunuyum . orda okurken gitti kuran . en azindan ordan mezun olabildim . sonra ikinci universte olarak aof basladim hepden gtti 😂😂
Eşim 33 kardeşi 18 onlar girecek sınava 😁
Calisiyor mi dersi
Ve ben 29 yaşımdayım kardeşim de 17 yasinda giriyor
İkiside çalışmıyor sınava eşim açıktan okuyup çalıştığı kurumda derece yükseltmek için girecek kaynımda Allaha emanet artık 😁
Ben de görevli olarak sinavdayim. Herkese başarılar
Teşekkür ederim .inşallah güzel bir sıralama yaparım.
Ben kurtulalı çok oldu o işten
kuzenim giricek bakalım inşallah güzel geçer ya girecek olan herkesin sınavı
İnşallah canım güzel bir sıralama gelir
Geçen sene girmiştim yerleştim çok şükür çalışmadan 350 almıştım,bu senede girip Bi bölüm daha yazmadığıma çok pişmanım seneye Bi daha giricem inşallah❤️
Bu senede kpss çalışmaya başladım,bölüm 2 yıllık seneye bitiyor direk kpss ye giricem
Mat benim çok kötü tekrar basliyacam calismaya
Eşim girecek Allah nasip ederse 😁
İnşallah emek veren herkese güzel bi sıralama gelir
Amin amin inşallah Rabbım giren herkese kolaylık zihin açıklığı versin inşallah 🤲
Benden geçti diyenlere örnek olsun 81 yaş. Okumanın yaşı yoktur diye boşa dememişler.
Ewt ondan post açtım her sey icin gec degilmiş
Evet geç değil Rabbim nerede ne zaman kapı açar belli olmaz.
1,473,637 soru
24,127,632 cevap
333,842 kullanıcı