0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Araç içinde nereleri öğreneyim ders kaç gün sınav kaç gün tecrübeli birileri yazabilir mi birde bana birisi şey demişti bende stres var sakinleştirici hap yazdır doktora diye birde yüksek taban ayakkabı giy dedi onları da tutuyorum aklımda 

4 Cevaplar

0 oy
(4,937 puan) tarafından
Hocaların ilk kontrol ettikleri, arabaya biner binmez ayna kontrolü yapman ve kemer bağlaman. Kalkışlar da titretmemeye çalış aracı, hızına dikkat et önceden araç kullanan biriysen hızı fazla yapabilirsin alışkanlık nedeniyle. Sinyalleri es geçme, Kullanırken ara ara aynalardan yolu kontrol et. Bir de park çalış. Bana kalırsa bunlara bakıyorlar genel olarak. 
tarafından
Park ve sinyal önemli evet ve ışıklarda durma vs izledim bir tane sinyali nerelerde veriyoruz direksiyon ve fites hâkimiyeti önemli
(4,937 puan) tarafından
Dönüşlerde zaten vermen gerekiyor, mesela şunu unutma arabaya bindin aynayı düzelttin, kemeri bağladın, aracı çalıştırdın. Yola çıkarken sinyalini ver ve yolu kontrol edip çık pat diye yola girme. Sınav bitiminde de başladığın noktada sağa çek derlerse sinyalini verip öyle yanaş mutlaka. Sadece dönüşlerde kullanma sinyali. Yaya geçitlerini unutma denk gelirsen yavaşla, yaya varsa dur.
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
Bende yüksek taban giyilmesini tavsiye etmem şahsen ordaki basacağın mesafeyi iyi anlayabilmrk için mümkünse en ince taban olmalı fakat kaymayan bir taban olmalı. Sakinleştirici hapda çok mantıklı gelmedi onlar binevi uyuşturucu oluyor çünkü ve gerçekten buna ihtiyacın yoksa kullanmamalısın. Ben ilk direksiyon sınavında ilk ya da ikinci ışıklarda kalmıştım heyecandan dalgınlığıma geldi vites atmadım araba durdu. Dünyanın sonu değil daha iyi çalıştım tecrübe oldu ikincide geçtim ha bide iyi birilerine denk gelmekte önemli. İki sınavda ufak hatalarım oldu denetmenlerden birine kalsa brni bırakacaktı ama diğeri dediki arabayı gayrt güzel kullanıyor genç kızımız bundan bir sıkıntı olmaz vs diyerek ikna etmişti yandakini de öyle geçmiştim. Güzergaha ve trafiğe göre süre değişiyor ışıklara çok dikkat et ve dikiz aynalarına çünkü genelde çok ışıklı ve trafikli yollarda sınav oluyor. Araç sürerken seni konuşturcaklar arabaya hakimiyetini koruyabiliyo musun diye bakmak için muhtemelen o yüzden konuşurken de aklın arabada yolda olsun
tarafından
Tamam canım sağolun
0 oy
(2,616 puan) tarafından
Tek söylüyeceğim sınava başlamadan önce ayakların altını güzelce sil kurula benim sınavımda 6 kişi sırf bu yüzden kaldı ayağı ıslak olan tabanı kayanmı dersin başlamadan bitti resmen bana ön kaputu açtırdı silecek suyu nerden koyulur diye sordu yağın yerini sordu sonra sıbava başladı muhabbet ettiler banada konuş susma kalırsın dediler dikkati ölçüyorlarmış sorduklarına cevap ver bana ne iş yapıyorsun vs sordular hep ben yavaş yavaş gittim bırak arkandaki ler korna çalsın vs takılma sınav kendini önemse diğerleri hızlanacak diye panik yapma onlar geçer sen kalırsın panik yapma yaparsam söyleme benim hocam sakın korkarsan paniklersen çaktırma kalma sebebi dedi çünkü tam sınav bitti ambulans çağırın kitlendim direksiyona dedim bırakırız seni dediler bırakamassınız sınav bitti karar verdiniz dedim bişey diyemediler direksiyondan gerçekten zor kalktım boşuna panik yapmışım sonradan anladım 
tarafından
Keşke sakinleyici alsaydın ben yazdıracam psikologlaaa
(2,616 puan) tarafından
Ben tavsiye etmem o ilaçlar sonuçta uyuşukluk yapıyor
0 oy
tarafından
Yuksek taban asla giyme canım ki pedalları iyi kavrayabilesin kursa yazilinca zaten teorik dersleri hocalar anlatiyor kitapcik ta veriyorlar ama teorik yani yazili sinav cok kolay oluyor zaten sadece derslere katıl iyi dinle yeterli kitabada bir goz at hayli hayli geçersin direksiyonu da daha once hic kullanmadiysan ilk olarak kursun araclariyla ogrenmeni tavsiye ederim ben kullanmistim kullanmak daha iyi oluyor ama genellikle esler hanimların motivasyonunu dusuruyor cok iyi kullanmasini bekliyor hanimlarda yapamadigi zaman motivasyonu düsuyor sadece pedallarin yerini ogren koltuk ayarlamayi direkaiyon ayna ayarlamayı ogren kurstan once birde bos alanlarda direksiyon hakimiyetine odaklan sadece geri kalanı hocalara birakman daha iyi olur 
tarafından
Sinyalleri nerelerde veriyoruz peki eşim hep bağırıyor ya dur yavaş diye sesini yükseltiyor
tarafından
Iste o yuzden esinle ogrenmemeni tavsiye ederim sinyalleri serit degistirirken arkadaki aabaya ben saga yada sola gececgim diye haber veriyorsun yada doneceğin zaman ve sollama yapacağin zaman bide arac icini ogrenebilirsin 4 lu ic aydinlatma sinyal far silecekler vs vs
tarafından
Tm canim sağol öğreniyorum onları tekrsr yapıyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 902 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1502hanessan (1,666 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 307 göst.
0 oy
4 cevap 237 göst.

Kategoriler

1,473,484 soru

24,125,570 cevap

333,727 kullanıcı

...