0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (551 puan) tarafından

Gunaydin kızlar kizimi yüzme havuzuna göndereceğim. 2.bucuk yasinda  .Yanıma neler almam gerek ?şimdiden teşekkür ederim.

5 Cevaplar

0 oy
(9,082 puan) tarafından

terlik . croks gibi olanlardan rahat oluo. bornoz gibi havlu alirsan iyi olur yada pestemal tarzi havlu. gozluk ve bone  istiyorlar zaten.okadar bide mayo giyecek iste . orda soyunma odasi var dus da alabilir ben sahsen kurulayip giydirip evde dus aldiiryordum gelince . 

benimki bezden yeni cikio 3 yasinda bende bidahaki ay yollayacagim insallh tam alisirsa cise kakaya:) kizim gtti benim de suan oglani yolculucam insallh

(551 puan) tarafından

Çok sag ol canım benimkide halen bezde ama amcası hocalık yapacak yeni başlayacak işe illah getir dedi goturecem mayo bez de alacağım.

(9,082 puan) tarafından

aa bezli aliyorlarmi yoksa amcasindan torpolli diyemi kabul edilecek acaba😂😂 ben aormadim bezli kabul etmezler diye dusundugum icin yollamadim bezi brakmayi bekledim . bi sorayim bakim aliyorlarsa temmuz sonuna kadar gidevilir tatile kadar biraz birazda olsa ogrenir 

(551 puan) tarafından

Bence alırlar canım mayo bez al 

(1,813 puan) tarafından

Bazı yerler bezli alıyor sor Instagram da görüyorum hep küçük küçük çocuklar oluyor altlarında mayo bez yakın olsa bende gönderecektim de götüren yok

-Reklam-
0 oy
(1,474 puan) tarafından

O kadar küçük alıyorlar mı yaşadığım şehirde 5 yaştan önce almıyorlar bende kızımı götürmek istedim ama olmadı 

(551 puan) tarafından

Bizde amca var  geçen sene de abimin oğlu gelmisti bize yengem onla gönderdi 1 ayliga 3 yaşındaydı.

0 oy
(11,958 puan) tarafından

Benim kızım da gidiyor. Havlu, bone, gözlük, mayo, yedek temiz kıyafetler. Yüzme sonrası duş için şampuan, tarak, ıslakları koymak için poşet ben bunları alıyorum

(551 puan) tarafından
+1

Anladım canım çok sagol bende öyle yapacam 

0 oy
tarafından

Saç kurutma makinesini mutlaka koy 

Havlu 

Şampuan 

Terlik 

Lif 

Mayo 

Şort tsort koy 

Havuz deniz acıkır 

Bol sıvı ver su koy 

İyi yuzmeler 

(551 puan) tarafından

Tm canım çok sag ol

0 oy
(104 puan) tarafından

Aldıklarını yedekli al bence kıyafet, havlu, mayo vs. bi tek güneş kremini unutmamak lazım onuda ecowell öneririm doğal içerikli yapısıda şahane

(551 puan) tarafından

Canim evde güneş kremi var geçen eşim iştah şurubu alırken yanında hediyeydi.onu götürürüm.

Çok sag ol aklıma hiç gelmemişti normald3 denize yılda bir giderdik onu da almazdık.

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 232 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
4 cevap 90 göst.
+1 oy
21 cevap 531 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,173 soru