Gunaydin kızlar kizimi yüzme havuzuna göndereceğim. 2.bucuk yasinda .Yanıma neler almam gerek ?şimdiden teşekkür ederim.
terlik . croks gibi olanlardan rahat oluo. bornoz gibi havlu alirsan iyi olur yada pestemal tarzi havlu. gozluk ve bone istiyorlar zaten.okadar bide mayo giyecek iste . orda soyunma odasi var dus da alabilir ben sahsen kurulayip giydirip evde dus aldiiryordum gelince .
benimki bezden yeni cikio 3 yasinda bende bidahaki ay yollayacagim insallh tam alisirsa cise kakaya:) kizim gtti benim de suan oglani yolculucam insallh
Çok sag ol canım benimkide halen bezde ama amcası hocalık yapacak yeni başlayacak işe illah getir dedi goturecem mayo bez de alacağım.
aa bezli aliyorlarmi yoksa amcasindan torpolli diyemi kabul edilecek acaba😂😂 ben aormadim bezli kabul etmezler diye dusundugum icin yollamadim bezi brakmayi bekledim . bi sorayim bakim aliyorlarsa temmuz sonuna kadar gidevilir tatile kadar biraz birazda olsa ogrenir
Bence alırlar canım mayo bez al
Bazı yerler bezli alıyor sor Instagram da görüyorum hep küçük küçük çocuklar oluyor altlarında mayo bez yakın olsa bende gönderecektim de götüren yok
O kadar küçük alıyorlar mı yaşadığım şehirde 5 yaştan önce almıyorlar bende kızımı götürmek istedim ama olmadı
Bizde amca var geçen sene de abimin oğlu gelmisti bize yengem onla gönderdi 1 ayliga 3 yaşındaydı.
Benim kızım da gidiyor. Havlu, bone, gözlük, mayo, yedek temiz kıyafetler. Yüzme sonrası duş için şampuan, tarak, ıslakları koymak için poşet ben bunları alıyorum
Anladım canım çok sagol bende öyle yapacam
Saç kurutma makinesini mutlaka koy
Havlu
Şampuan
Terlik
Lif
Mayo
Şort tsort koy
Havuz deniz acıkır
Bol sıvı ver su koy
İyi yuzmeler
Tm canım çok sag ol
Aldıklarını yedekli al bence kıyafet, havlu, mayo vs. bi tek güneş kremini unutmamak lazım onuda ecowell öneririm doğal içerikli yapısıda şahane
Canim evde güneş kremi var geçen eşim iştah şurubu alırken yanında hediyeydi.onu götürürüm.
Çok sag ol aklıma hiç gelmemişti normald3 denize yılda bir giderdik onu da almazdık.
1,470,172 soru
24,082,787 cevap
331,296 kullanıcı