+1 oy
377 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından

Kızlar ben evlendim evleneli kaynanam ve gorumcelerim beni çekemedi bakın görücü usulü evlendim kapıma geldiler yüz kere babam yabancı oldukları için istemedi ve son sözü bana bıraktı bende evet dedim beğendiğim için ve birlik olmayı da kabul ettim beni istemeye gelirken yok onlar mutlu olsun yok biz önemli değiliz bilmm ne kandırdılar bizi bende anlayışlı bir ailedir diye kabul ettim evlendiğim ilk günün ertesi gün kaynanam ve görümcemin eziyetleri başladı ben eve geldim diye sırf bulaşıkları elden yıkiyim die kaynanam yalandan biz onu misafir gelmedikçe kullanmıyoruz dedi gece gündüz bulaşıklarıni yıkadım şimdi ayriyim bulaşıklar makinada yıkanıyor nedense ben çıktıktan sonra hani misafir gelmedikçe kullanılmiyordu onu geçtim heryerde dedikodumu yapıyor evli gorumcelerim kendi evlerinin yolunu unutmuş kaynanmlara gelmekten ben artık isyan Edip kocama yeter artık çıkalım evimize diyordum ama kocam asla kabul etmiyordu tabi sabah işe gidiyor gece geliyor nerden görücek eziyetleri kocamın annesine ablalarina bu kadar düşkün olduğunu bilmiyordum görünce iş işten geçmişti çünkü evlendik artık neyse evime çıkmak istediğimi söyledim defalarca kavga cikarttim evde ama olmadı kayananm kayinpederim yok öyle yağma ayrı evi zor görürsün diyorlardı sabahlara kadar ağlardım kocamın umrunda değildi kocamla oturup bı çay yemek yemişliğimiz yoktu beraber yer icerler bende onlar yedikten sonra otururdum sofraya kim ister böyle birşey kölelik degil mi sizce bu bı kere kocamla ayrı kendi odamda çay icmek istedim görümcem olacak şeytan yeni adetler çıkarma başımıza dedi kocan olacak saf şeyde sesini bile çıkarmadı ne zmn konuştu ki o günde konuşsun zaten hiç bir zaman arkamda olmadı ailesi Bana her hakaret ettiklerinde susuyordu öylece ben tek savaştım onlarla hep neyse artık birgün kocama ya evime çıkarım yada boşaniriz dedim çıktım evime şimdi iki aylık oğlum var kaynanam ve gorumcelerim çocuğumun olmasını istemiyordu oldu şimdi birde oğlunun gözüne girmek için yalandan seviyorlar miş gibi yapıyorlar deli oluyorum kızlar birgün hamileliğimde arayıp sormadılar şimdi kocama karşı göz boyuyorlar kocamda saf inanıyor lohuslaiğim berbat geçti zaten annem uzaktaydi kaynana cadısı geldi çağırmamama rağmen gitmicem kaç ay dedi bırakmıyordu çocuğuma dokunayim bilmiyorsun bilmm ne çocuğumu ilk emzirmemde ay kokunu almasın yok bilmem yakınlaşma mikrof kapicak diyordu şeytan en son kovdum git dedim evin yok mu senin dedim oğlu gelince ağladı götür beni dedi gitti baktı kocamla kavga etmedik gene geçen gün geldi hayır insanda biraz utanma duygusu olur arsız geldi gene inadıma giricek şeyler yapıyordu ben olsam gelinim beni kovsa gelme dese kırk yıl geçse asla gitmem oğlumu bana gelir görürüm ama o eve adım atmam hele benden özür dilemiyorsa beni sevmediğini açık açık söylüyorsa işte benimkisi kıskanç sanki onun kumasiyim ya hayır madem bu kadar seviyordun da ne diye evlendirdin madem bize huzur vermicektin oturtsaydın dizinin dibinde elin kızını da yipratmasaydin bu kadar şahsen kızlar acaba kaynana cadısı kocama büyü yapmış olabilr mi çünkü kocam asla onlaradn vazgeçmiyor böyle onları görünce deli divane gibi oluyor parlıyor gözleri bana neler yaptıklarını bildiği halde onu nasıl değiştirebilirim lütfen birşeyler söyleyin 

6 Cevaplar

+1 oy
(22,799 puan) tarafından

Değiştiremezsin çünkü senin kocan annesinden boşanmadan seninle evlenmiş nasıl alıştıysa öyle gider ana kuzusu ne bekliyosun ki 

(69 puan) tarafından
+1

Allah yardımcım olsun

(22,799 puan) tarafından

Amin bacım Amin inşallah eşinin aklı başına gelir de bırakır bu huyu 

(69 puan) tarafından
+1

Amin aminnn:(((

-Reklam-
+1 oy
(85 puan) tarafından

İyi sen yine evi ayırabilmissin benimki onuda yapamadı onu yapmak yerine annesini seçip boşanmayı seçti hamileyim ve boşanıyoruz. Böylesi niye evleniyo ben anlamıyorum ve defalarca kez madem annen böyleydi niye evlendirdi annenin böyle olduğunu biliyosun niye evlendin dedim. Böyle tipler değişmez bu tamamen karakter meselesi çok sabrettim çok çabaladım çok yıprandım hamile hamile kaynanadan şiddet gördüm artık bu sefer kocam korur destek olur artık susmaz savunur dedim yok. Benim kayanana da çocuğu istemiyodu düşürmem için zorla biseyler yedirip içirmeye kalktı şiddet uyguladı çünkü oğlum seni seviyo cocuguda olursa onu daha çok sever ben kaldıramam dedi ona masraf yapar ben kaldiramam dedi ben sizi bosatcam göreceksiniz dedi bu kadar emin konusmasi oğlunun ona yok diyemeyicegimden ve buyulerinden. çok büyülerini yakaladım iftiraların yalanlarını tek tek oğluna anlattim açıkladım ki kendide bildiği bizzat şahit olduğu şeyler  büyülerini gösterdim. O benim annem ne yaparsa yapsın bırakamam ayrılmam dedi annesine toz kondurmadı..:) Yani büyüde varsa değişmez ben hep buyudendir buyudendir diyip avutuyodum kendimi ama boşa. ölüp bitiyorum dediği karısınıdan da Allah'tan yalvar yakar istediği o çocuğundan da vazgeçti. Bazıları ne yazık ki annesinin memesini emmeyi bırakmadığı ve karakter yoksunu olunca senin benim gibilerde yanıyo bacım Allah yardımcın olsun seni en iyi ben anlarım Allah'tan ümit kesilmez ama çok zor değiştiremezsin bu karaktere sahip olup anacı olan karısını çocuğunu ezdiren değişmez çok zor

(69 puan) tarafından

Yaa şimdi daha çok üzüldüm o çocuğun suçu ne ya o şeytana inat yıkma yuvani bak benimki geldim geleli gözü hep benim çekip gitmemdeydi taş olsa dayanmaz ama ben ne yaptım o sevinmesin diye yuvamı bırakmadım hâlâ ölüyor hele çocuğum olunca daha da aştı dozu kendi oğlu yetmedi bu seferde oğlumu elimden almaya çalışıyor bana alışsın istemiyor oysaki birgün bile güzel bi dua etmedi bana allah nasip etsin demedi kendi kızlarını da asla birlik eve vermiyor hepsi ayrı kaynana kayınpeder hiçbiri onların kızlarının korkusundan evlerine gitmiyor ama bize gelince yok öyle yağma ayrı eve çıkamazsin cadı şey allah yardımcın olsun ben hep aklıma koymuştum o yuvamı yikarsa bende öyle kolay kolay gitmezdim onlarında bana dediği gibi yok öyle yağma gider ayak kaynanamı öldürüp öyle giderdim yada Allah korusun olursa da öyle yaparım gene hala vazgeçmiş değilim hapse girerim daha iyi enazindan dünya bi pislik kaynanadan kurtulmuş olurdu

;)

(85 puan) tarafından

Değmeyecek biri için elini neden kana bulayasın ki. Kendi hayatını mahvedersin evladın annesiz kalır. Evini ayirmissin evine alma yuvana bak eşinin karakteri bu değişmez değişmesi zor ama yinede senin bi sansin var ailesinden ayrı en azından. Ben çok savaştım sırf onun dediği olmasın diye bide biz severek evlenmiştik kocamı seviyorum niye bırakayım diyip duruyodum ama iş şiddet boyutuna gelince ve düşük yapmam için zorla biseyler yedirip içirmeye başlayınca eşimde bunların karşısında susup annem ne derse o dur diyince daha nasıl kalayım o evde ev ayırmak gibi biseyde yoktu yuvamizi kurtaralım dedim çocuğumuz olacak dedim annemden asla ayrılmam dedi daha ne yapabilrisin ki bu lafın üstüne buna rağmen bekledim biliyomusun aklı başına gelir evini ayirirda yuvasını kurtarır diye ama yok olmadı anneisnden ayrı evde oturmaktansa bizden vazgcemek daha kolaydı onun için 

(69 puan) tarafından

O zaman doğru karar vermişsin ikinize de Kurban olsunlar anası olacak cadıyla birde benimkisi asla şiddetten yana deil benide bırakmak istemediği için gitmedim eğer deseydi bana seni istemiyorum annemi istiyorum o zmn farklı olurdu giderdim ama ikimizden de vazgeçmiyor ama kimin sevgisi daha baskın diyeceksen annesinin şimdi de bana yalancı der herşeyi der ama annesine laf kondurmaz annesi hep haklı ben de sonra kendi içimde diyorum ki aman zaten ayrı eve çıkmışım istediği kadar laf kondurmasın umurumda değil birbirlerini sevsinler Yeter ki bana yaklaşmasınlar ben ve çocuğum kocam mutlu olalım o annesinin yanına gidiyorsa onu seviyorsa ona laf kondurmuyorsa umurumda değil bana bulaşmasınlar da evimdeyim keyfim yerinde kocam bana iyi öbür türlü onları sevsede olur umurumda değil artık

0 oy
(2,118 puan) tarafından

Evine almayarak kovmakla en iyisini yapmışsın.Asla fırsat verme uzak tut 

(69 puan) tarafından

Ah bacım bende oh iyi oldu bidaha gelmez dedim ama utanır mı hiç bana inat gene geldi ben hiç konuşmadığım halde beni yemiş gerçekten bıktım artık cehenneme gitsek peşimizden gelecekler herhalde 

(2,118 puan) tarafından

Vala çok haklısınız bazı insanlara ne yapsanda boş geçmiyor 

(69 puan) tarafından

Aynen:/

0 oy
(232 puan) tarafından

Önce Allah sana kolaylık versin Bu imkanları onlara yapmanızı konusunda eşinden buluyorlar yüzü kesinlikle eşinden yüz bulması var bunların hiçbirini yapamazlar sana önce böyle düşün sahipsiz tek görüyorlar ki bunları yapma kendilerinde yetkisini buluyorlar çok yanlış tabii ki eşinle konuşmalısın inatlaşarak olaylar büyümüş onlar sürekli seninle inatlaşıyorlar kendilerince seni düşüncelerince onlar gibi olmanı istiyorlar anladığım kadarıyla ben de yaşadım böyle sorunlar 13 yıldır aile apartmanındayım Evet 10 yıl boyunca görümcemle kavgasız günümüz geçmedi ayrılmamızı istedi eşime ayrıl ben senin çocuğuna bakarım çok mu aradım bu kızı kaynanam evinden kovdu hepsi geldi geçti herkes hatasını anladı Evet ama ben bunu anladım bunların hepsini yapma rahatlığını eşim veriyordu birkaç yıl ayrı bir eve çıktık çıktıktan sonra herkes hatasını anlamıştı geldiğimde özür dilediler eşim de artık ezdirmiyordu Hani konuştum anlatmaya çalıştım çok zor bir şey gerçekten yani okurken kendimi gördüm bir an Allah yardım etsin ailenle paylaş Bir büyüğünde ablan veya abin de olabilir eşinle konuşsunlar belki eşin Hani evliliğinizi devam ettirmek istiyorsa bu şekilde olmayacağını belirttin umarım yüzün güler bacım

(69 puan) tarafından

Aynen bacım çok zor ama işte ailem gel diyor arkandayiz diyor ama seviyorum napim iyi de bana karşı sadece susması beni deli ediyor onun haricinde iyi bebeğimiz d var ama ben o cadıya inat gitmicem yıkmicam yuvamı istediğini vermicem eline kocam allahtan iyi de merhametli de o yüzden gidemiyorum saf aslinda bence büyü yapmışlar çünkü onun diğer erkek kardeşleri öyle değil hiçbiri ezdirmiyor karısını zaten buda geldim geleli bizim bu oğlumuz tek iyi bundan umudumuz var o bize bakar diyorlardı 

(232 puan) tarafından

Anlıyorum canım iyilsah düzelir beni yanlış anlama ama daha sakin ol cadı gibi kelimeler kullanma Esin aranız bozulur hep mağdur onlar oynaylar sen naif ol 

(69 puan) tarafından

Kız eşimin yanında cadı demem zaten:)))

0 oy
(221 puan) tarafından

Kocan bu konuda pasif kalıyorsa sen kendini ezdirmeyeceksin yapacağını yap ama kocana şikayet etme bırak onlar seni şikayet etsin. 

(69 puan) tarafından

İşte bende sussam kesinn yuvam yoktu şimdi benimde biraz dilim var ondan bişey yapamıyorlar 

0 oy
(9,904 puan) tarafından

Bende eşim askerdeyken çektim bunlari eşim uzulmesin askerde sonuçta dedim neler yaptılar adımı  bile cıkarmaya calıştilar eşime demedim en son bı olaylar oldu eşim bağları kopardı bayadır görüsmüyoz 

(69 puan) tarafından

Ah ne iyi olmuş keşke bizde de olsa o olaylar da eşim konuşmasa birdaha

İlgili sorular

+4 oy
8 cevap 309 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
24 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (6,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 809 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.

Kategoriler

1,469,745 soru

24,076,796 cevap

330,965 kullanıcı

...