acaba inflncer sisirmesi mi. bikac burun ameliyati olan kiz odemlerimi atti yuzum burnum bile kuculdu falan demis. siparis ettim bakalim nasi bisey ama insallh ekstra odem yaomaz . bikac kisi odem atmayi birak daha fazla odem yapti bende yazmis yorumlara
Ödem için alacaksan aleovera suyu al
herbalife kullanirken onun pek etkisi oldugunu sanmiodum. baska marka kullanmadim aloe su
Sus kizzzz sakın ödem için kanıma girme sakın sjsjs almicam bormealin falan sjsj
O zaman İngiliz karbonati kullan
o da cok igrenc beee:) aldim da duruo azcik katiom suyuma . 1 tatli kasigi kadar katinca igrenc oluo
Dik kafaya gitsin
İkinci şişemdeyim gayette ödem attırıyor idrarın rengi bunun rengi oluyor 🤣
Bide çok güzel su içirtiyor tadı da çok güzel bir kaşıkla yetinmeyip kafama dikesim geliyor şişeyi 😋🫠🤸🏻♀️
aa hadi bakalim helsinde bende denyimlim :) iki sise aldim ikincisi 1 tl idi ikisi iki üc hafta gider heralde . bakim guzelse bi set daha alirim.🤭🤭
Bende hep kampanyadayken aldım emin ol faydasını göreceksin 😉
Sabah akşam 1 çorba kaşığı bana 2 hafta gitti hemen hemen yanlış hatırlamıyorsam ☺️
Ödem attırıyor canm . Keşke 2 al 1 ödeyi bekleseydin bir kaç günde bir 2 al 1 öde veya 2. Ğrün 1 tl kampanyası yapıyor hep zühre ana
ole aldim zaten . iki sise aldim :) dedim ise yararsa kardayim ise yaramazsa 1 tl zarara girmis olurum ne farkederki😂😂😂
Aa süper ben kampanyayı bilmiuorsundur belki diye düşünerekten yazdm kuzum . Ben sabahları aç karnına 1 bardak içme suyuna 1 yemek kasığı koyup içiyorm 1 şişesi 20 gün felan gidiyo canm
a iyiymis ben iki sise uc hafta falan gider diye hesaplamistim . ozaman bir aydan cok gidecek iki siise iyi bari:(
Ben faydasını gördüm canım. Özellikle alkol aldığım zamanlar çok ödem tutuyorum. Bana faydası oluyor ama kuzenime dediğin gibi tam tersi etki yaptı
insallh bana ters etki yapmaz. cunku harmana hindiba kahvesi kullandim bi ara herkes patir patir odem atarken ben hergun bir kilo aldim . bir haftada 6 kilo aldim. kahveyi birakinca hemen on gun icinde duzelim . ellerimle kaşik bile tutamiyodum odemden asiri odem yapmisti o bana. insallah bu da ters etki yaomaz
Ben doğum sonrası kilolar için aldım diyet yaparken ama ananas sirkesi bunu değil, bu daha etkili deniliyor bide hiç bir şey tek başına etki etmez bu tarz şeyler hiç etki etmez , düzenli kullanican bir hafta ara vericen tekrar başliycan şişlik ve ödem için iyi ama kilo verdirmez destek olur belki
ben odem icin iatiyorum ozellikle burun ameliyati oldum odemliyim . kilom zaten fazla bir kilom yok 57 kiloyum da kendimce cebelleşiyorum 49 a dusecegim diye😂
O zaman kullan iyi gelir ödeme düzenli iç etki eder 🙂
Ben nişan, nikah dönemimde özellikle kullanmıştım, kimyager arkadaşım bromelain takviyesi önermişti ve sahiden ödem atıyordu. Doğum yaptıktan sonra da kullanacağım
Bundan ve ananas sirkesinden aldım hiç kullanamadan hamile olduğumu öğrendim
yararsa kazancli cikariz bosver 😂 bak bahaneyle karadut da almissin cok severim afiyetliola😂😂
Karadutu oğlana aldım 🤣🤣
Sus kizzz senin yüzünden hep
Neyse bugün diyete baslayacaktkm zaten
:)) bende bi sıkmak istiyorum kemerleri biraz . temmuz sonu tatile gictez ordan gelince iki uc hafta sonra agustos sonuna dogruda kayseriye gtcez birer hafta ama beni etkilio baya duzen degisio diye . simdiden yer acmam lazim ozamana ki daha cok yiyebilim tatillerde :)
1,508,050 soru
24,614,293 cevap
364,241 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın