0 oy
295 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

acaba inflncer sisirmesi mi. bikac burun ameliyati olan kiz odemlerimi atti yuzum burnum bile kuculdu falan demis. siparis ettim bakalim nasi bisey ama insallh ekstra odem yaomaz . bikac kisi odem atmayi birak daha fazla odem yapti bende yazmis yorumlara

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ödem için alacaksan aleovera suyu al

(9,080 puan) tarafından

herbalife kullanirken onun pek etkisi oldugunu sanmiodum. baska marka kullanmadim aloe su

tarafından

Sus kizzzz sakın ödem için kanıma girme sakın sjsjs almicam bormealin falan sjsj 

O zaman İngiliz karbonati kullan

(9,080 puan) tarafından

o da cok igrenc beee:) aldim da duruo azcik katiom suyuma . 1 tatli kasigi kadar katinca igrenc oluo

tarafından

Dik kafaya gitsin

-Reklam-
0 oy
(3,110 puan) tarafından

İkinci şişemdeyim gayette ödem attırıyor idrarın rengi bunun rengi oluyor 🤣

Bide çok güzel su içirtiyor tadı da çok güzel bir kaşıkla yetinmeyip kafama dikesim geliyor şişeyi 😋🫠🤸🏻‍♀️

(9,080 puan) tarafından

aa hadi bakalim helsinde bende denyimlim :) iki sise aldim ikincisi 1 tl idi ikisi iki  üc hafta gider heralde . bakim  guzelse bi set daha alirim.🤭🤭

(3,110 puan) tarafından

Bende hep kampanyadayken aldım emin ol faydasını göreceksin 😉

Sabah akşam 1 çorba kaşığı bana 2 hafta gitti hemen hemen yanlış hatırlamıyorsam ☺️

0 oy
(6,633 puan) tarafından

Ödem attırıyor canm . Keşke 2 al 1 ödeyi bekleseydin bir kaç günde bir 2 al 1 öde veya 2. Ğrün 1 tl kampanyası yapıyor hep zühre ana

(9,080 puan) tarafından

ole aldim zaten . iki sise aldim :)  dedim ise yararsa kardayim ise yaramazsa 1 tl zarara girmis olurum ne farkederki😂😂😂

(6,633 puan) tarafından

Aa süper ben kampanyayı bilmiuorsundur belki diye düşünerekten yazdm kuzum . Ben sabahları aç karnına 1 bardak içme suyuna 1 yemek kasığı koyup içiyorm 1 şişesi 20 gün felan gidiyo canm

(9,080 puan) tarafından

a iyiymis ben iki sise uc hafta falan gider diye hesaplamistim . ozaman  bir aydan cok gidecek iki siise iyi bari:(

0 oy
(1,882 puan) tarafından

Ben faydasını gördüm canım. Özellikle alkol aldığım zamanlar çok ödem tutuyorum. Bana faydası oluyor ama kuzenime dediğin gibi tam tersi etki yaptı

(9,080 puan) tarafından

insallh bana ters etki yapmaz. cunku harmana hindiba kahvesi kullandim bi ara herkes patir patir odem atarken ben hergun bir kilo aldim . bir haftada 6 kilo aldim. kahveyi birakinca hemen on gun icinde duzelim . ellerimle kaşik bile tutamiyodum odemden asiri odem yapmisti o bana. insallah bu da ters etki yaomaz

0 oy
(730 puan) tarafından

Ben doğum sonrası kilolar için aldım diyet yaparken ama ananas sirkesi bunu değil, bu daha etkili deniliyor bide hiç bir şey tek başına etki etmez bu tarz şeyler hiç etki etmez , düzenli kullanican bir hafta ara vericen tekrar başliycan şişlik ve ödem için iyi ama kilo verdirmez destek olur belki 

(9,080 puan) tarafından

ben odem icin iatiyorum ozellikle burun ameliyati oldum odemliyim . kilom zaten fazla bir kilom yok 57 kiloyum da kendimce cebelleşiyorum 49 a dusecegim diye😂

(730 puan) tarafından

O zaman kullan iyi gelir ödeme düzenli iç etki eder 🙂

0 oy
(403 puan) tarafından

Ben nişan, nikah dönemimde özellikle kullanmıştım, kimyager arkadaşım bromelain takviyesi önermişti ve sahiden ödem atıyordu. Doğum yaptıktan sonra da kullanacağım

0 oy
(1,541 puan) tarafından

Bundan ve ananas sirkesinden aldım hiç kullanamadan hamile olduğumu öğrendim

0 oy
tarafından

image

Sen beni yoldan çıkarıyorsun Canan Canan Canan ömrümü yedin yaaaa şu yorumları görüp almamaka direnmek çok zor hel bir işe yaramasin gör sen
(9,080 puan) tarafından

yararsa kazancli cikariz bosver 😂 bak bahaneyle karadut da almissin cok severim  afiyetliola😂😂

tarafından

Karadutu oğlana aldım 🤣🤣 

Sus kizzz senin yüzünden hep 

Neyse bugün diyete baslayacaktkm zaten

(9,080 puan) tarafından

:)) bende bi sıkmak istiyorum kemerleri biraz .  temmuz sonu tatile gictez ordan gelince iki uc hafta sonra agustos sonuna dogruda kayseriye gtcez birer hafta ama beni etkilio baya duzen degisio diye . simdiden yer acmam lazim ozamana ki daha cok yiyebilim  tatillerde :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 95 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Demet91 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 588 göst.
2 Eylül 2020 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.