+1 oy
319 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,126 puan) tarafından

2.5 yaşındaki kızıma her seni seviyorum dediğimde baba diyor soruyorbende herzaman babayıda seviyorum derim. Aramız bu ara açık yine baba diye sordu bende seni daha çok seviyorum dedim suratını düşürdü ağlar gibi oldu.

Çocukları için evli kalan kadınları şimdi anladım biraz önyargılı yaklaşırdım aman boşa gitsin falan ama işin rengi daha başkaymış. 38 yaşımda kızım bana bişeyler öğretiyor seviyorum anne olmayı ve bütün kız çocuklarını.... 

4 Cevaplar

+2 oy
(3,274 puan) tarafından

Bu postta o kadar çok kendimi gördüm ki.. Çocuk sayısı hele arttıkça nasıl bir çıkmaz olduğunu. Hem annelik hem babalık maddi manevi yapmak çok zor. Hele de bu zor zamanlarda 

(1,659 puan) tarafından

Yaşamak dahada zor o yüzden insanlara biraz empatiyi öğretmek gerek bence 

(3,274 puan) tarafından

Rabbim tüm darda olanları ferahlatsın inşAllah bacım ❤️

-Reklam-
+1 oy
(1,384 puan) tarafından

Dün eşimin canı birşeye çok sıkıldı kızım da bunu hissettiyse artık babam babam diye peşinde dolanıyordu güldürmek için çok şeyler yapıyordu 

Çocuklar hisseder 

0 oy
(2,611 puan) tarafından

Aayyy canım yaa 🥺

0 oy
(14,803 puan) tarafından

Uzmanlar diyor ya "cocuk senin onun için saçını süpürge etmeni istemedi" diye. Evet istemiyor ama bu çocuklar anne baba arasında kalmak da istemiyor. Senin durumundayım. Şuan 3 yaşında. Büyüdüğünde her şeyin farkına varacaktir elbette şuan hiç bisi belli etmemeye çalışıyorum ama bazen ağlarken yakalıyor beni. Anneler ağlamaya bile vakit bulamıyor.

(4,204 puan) tarafından

Yorumun çok duygulandırdı beni 😔

(14,803 puan) tarafından

Böyle anne çok diye düşünüyorum canım 

İlgili sorular

+3 oy
49 cevap 1,694 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde idilto (1,871 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 433 göst.
+1 oy
5 cevap 450 göst.