2.5 yaşındaki kızıma her seni seviyorum dediğimde baba diyor soruyorbende herzaman babayıda seviyorum derim. Aramız bu ara açık yine baba diye sordu bende seni daha çok seviyorum dedim suratını düşürdü ağlar gibi oldu.
Çocukları için evli kalan kadınları şimdi anladım biraz önyargılı yaklaşırdım aman boşa gitsin falan ama işin rengi daha başkaymış. 38 yaşımda kızım bana bişeyler öğretiyor seviyorum anne olmayı ve bütün kız çocuklarını....
Bu postta o kadar çok kendimi gördüm ki.. Çocuk sayısı hele arttıkça nasıl bir çıkmaz olduğunu. Hem annelik hem babalık maddi manevi yapmak çok zor. Hele de bu zor zamanlarda
Yaşamak dahada zor o yüzden insanlara biraz empatiyi öğretmek gerek bence
Rabbim tüm darda olanları ferahlatsın inşAllah bacım ❤️
Dün eşimin canı birşeye çok sıkıldı kızım da bunu hissettiyse artık babam babam diye peşinde dolanıyordu güldürmek için çok şeyler yapıyordu
Çocuklar hisseder
Aayyy canım yaa 🥺
Uzmanlar diyor ya "cocuk senin onun için saçını süpürge etmeni istemedi" diye. Evet istemiyor ama bu çocuklar anne baba arasında kalmak da istemiyor. Senin durumundayım. Şuan 3 yaşında. Büyüdüğünde her şeyin farkına varacaktir elbette şuan hiç bisi belli etmemeye çalışıyorum ama bazen ağlarken yakalıyor beni. Anneler ağlamaya bile vakit bulamıyor.
Yorumun çok duygulandırdı beni 😔
Böyle anne çok diye düşünüyorum canım
1,489,726 soru
24,348,053 cevap
346,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın