+1 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Kocam aldatiyor biliyorum baba evide  annemler çocuklardan rahatsız oluyorlar kendimi sığınti gibi hissediyorum .çocuklarım yaramaz  belli bir günlüğüne gidiyorum rahatsız oluyorlar ama banada kocandan boşan bakarız diyorlar

12 Cevaplar

+6 oy
(169 puan) tarafından

Lincleyen linclesin ben evimde kalır bı kaç yıl kendime bı şeyler yapıp para olur kendini gelistirmek olur o arda cociklar biraz büyür sonra boşanır ev düzen kurarım aileme gitmem inan bı günlüğüne bile sana bunu hissetirdilerse boşanıp çocuklarla gideceğin zaman burbundan getirirler pişman olursun 

(25 puan) tarafından

Beni istemedikleri ben gidince mesele doğum günü olsa kutlasam sevinmezler ama dün kız kardeşim pasta aldı bilmediler ne yapalar

(169 puan) tarafından

Bende öyleyim anneler günü babalar günü neler neler yaparım bı tesekur bile tmezler ödüm kopuyir onlara muhtaç olurum diye 

(25 puan) tarafından

Gittiğimde anlıyorum sürat ifadelerinden

(14,723 puan) tarafından
+1

Otururken, kalkarken, temizlik yaparken her hareket ettiğimde ne esime ne başkasına Rabbım muhtaç etmesin. Derler ya 3 gün yatak 4. Gün toprak diye, Rabbım ayakta alsın emanetini

(169 puan) tarafından

Aynen valla inşasının kendisi için bu duayı etmeli

-Reklam-
+2 oy
(1,346 puan) tarafından

Eğer boşanmak istiyorsan boşan ailene yerleş kendini toplayana kadar bi işe gir çalış sonra ayrı eve çık 

+2 oy
(8,607 puan) tarafından

Aldatan kocanın yanında durulmaz canım ya kötü de olsa aile en güvenli liman.

+1 oy
(1,088 puan) tarafından

Rabbim yardım etsin canım 

(25 puan) tarafından
+1

Amin dua edin bana

+1 oy
(2,412 puan) tarafından

Yaşlı insanlar rahatsız olmaları çok ama çok normal. Ne kadar sevsekte biz bile yoruluyoruz çocuklarla dur yapma etme sus diyoruz yeri geliyor. Onların yorulması çok normal sevmediği anlamına gelmiyor kocamın aldatmasını çekeceğime ailemin çocuklarımdan rahatsız olmasını çekerim. 

(25 puan) tarafından

Bana gelince mi kız kardesime gelince öyle degiller

0 oy
(2,262 puan) tarafından

Çocuklarin küçük calisamayacaksan direk gitme iki çocuk ve hareketlerde iyi niyetle bile dur bekle deseler için burkulur ki aynı eve girince daha zor olur herşey maddi manevi geri o dan sonra kocana dönmen daha kötü durum eşinde bunu bilecek bir yere sigamiyor geldi geri diye daha beter olucak herşey çalışabileceksen ailenin yakınında ev tutarsın annen gelir bakarsa kapın ayrı olabilecekse devam et görmedim duymadım bilmiyorum olarak kendini toparlayinca sesizce anlaşmalı boşanma kağıdını koyarsın Önune ama aldatmadan 6 ay sonrasında açılan aldatma davalarında sen affetmis sayılırsın ve gerekçe sunamazsın bununda bil 

0 oy
(258 puan) tarafından

Nafaka alavilecekmisn aylık.covuklarina para verebilecek mi. İyi bir babami. E. Azından kreş paralarını verebilecekmi ikisininde

(25 puan) tarafından

Bosansak bir kuruş  vermez

0 oy
(273 puan) tarafından

İş bulup birikim yapıp ayaklarının üzerinde durana kadar sabır. Sonra kimseye muhtaç olmadan boşan kendi kendine yet.

0 oy
(4,639 puan) tarafından

Neden biyerlere siginma ihtiyaci duyuyosun aldatan adamin donuna kadar alirsin yok mu altinin incin biseyin bi ev tut git davani ac o da yoksa devlet yardim eder sana eger cocuklarin kucukse calisamam diyosan boyle yaparsin mahkemede de aldattigini kanitlarsin cocuklara ayri kendine ayri nafaka alirsin cocuklarin 3 yas uzeriyse okul kres bisey bulursun hic olmadi yarim gunlugune calisirsin bi kere ben esimle kavga ettik esime dedim yarin gidiyosun bana bi ev tutuyosun esyami dosuyosun yasanacak hale getiriyosun bende cocugumu alip gidiyorum o zaman oglum 1 bucuk yasindaydi kirami da oduyosun nafakami da ben el kadar cocugu birakip calisamam ha ilerde buyuyunce gere bi ise calisirim kirami oderim ama nafaka verdim diye sakin geri cekilme bu cocugun okulu var egitimi var evliligi var ona gore paranin hesabini yap ben kadin basima nasil yapiyim o senin gorevin dedim sen yoluna ben yoluma dedim sabaha kadar yalvardi ikna etmek icin artik sevgisinden mi papuc mu pahali geldi bilmiyorum ikna etti sorunu da cozdu 

(1,301 puan) tarafından

Canım öyle diyorsun da nafaka öyle gecinilecek kadar çok para değil ki. Çocuk başı 2000 falan. Ev kirası olmuş 15 bin. Kreş desen tek çocuk 15-20 bin. E bu kadın çalışsa kira mi ödeyecek, kreşe mi verecek, fatura mi ödeyecek, erzak mı alacak? Yani hayat öyle kolay olsa keşke. Kimse donuna kadar alamıyor ben hiç görmedim yani erkeği donuna kadar alan kadın filmler haricinde. Ayrıca adamın evi barki yoksa yada evlenmeden önce aldıysa nasıl alacak ki?

(4,741 puan) tarafından

Aynn aldığı kişide yoksa zaten ne alabilecek. Asgari ücret alıyorsa hele 

Çocuk başı 2bin verir tmm başkada bişey veremez 

Evi arabası varsa ortak olur bi 

Benim teyze oğlum boşandı çocuğuna 1.500 nafaka veriyor şaka gibi 

Çünkü asgari ücret alıyor sadece 

(4,639 puan) tarafından

Kizlar demek istedigim bosan nafakani al gecin degil zaten benim esimin de oyle bi durumu yoktu bu bi tehdit kadinin gidecek bi yeri yok bari bulundugu ortami duzeltmeye calissin biraz agzini acsin kocasini tehdit etmis olsun belki o sekilde akli basina gelir de duzelir diye dedim 

(47 puan) tarafından

Ohhh hayat bayram olsa bide tadından yenmez. Herkes sizin olduğunuz şartlarda olamıyor bacım. Çok güzel yazmışsınız toz pembe ama nanayyy bem ablam boşandı adam nafaka vermiyor çocukları sormuyor bile 

(4,639 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun canim o zaman benimki benim dusuncem sadece Allah sabir versin 

0 oy
(2,565 puan) tarafından

İnan bende aynı dertteyim ailem arkamda degil bosansam nasil olur cocugum 4 yaşında ama krese versem ne vericem oraya evin kirasi derken nafaka zaten bi kreş parasına yetmez bu devirde okuyup meslek sahibi olanlar bile bosandıklarında nasıl zorluk cekiyolar ki bize ne kalmış demem o ki boşanmak kolay asıl ondan sonra bütün mesela allah yardımcımız olsun 

0 oy
(2,486 puan) tarafından

Ben lazere gittigimde bir abla gelmişti eşim bana şiddet uyguluyor herşeyi yapıyor ailem arkamda değil demişti bana şuan burda kendimi gelistiriyorum para biriktirdim gelmiştim kendimi kendime yer acacam demişti ve şuan o abla kendine yer açmış kocasından boşanmış üstüne ailesi destek olmuş niye evde olmak yerine kendine çalıştığı için 

Eğer sende istersen yapabilirsin zor ama çabalamak gerek

0 oy
(227 puan) tarafından

En azından azıcık da olsa yanında olduğumu belli etmişler çocuklarını kreşe verirsin çalışırsın eşinle kesin bitirme kararı varsa

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 325 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (487 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 995 göst.
17 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 1,087 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beliz iz (2,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 226 göst.