+1 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (1,334 puan) tarafından

Büyük temizliğe başlayacam😳 neresinden başlasam🫣  hiç canım istemiyor ama mecbur 🤦🏻‍♀️

8 Cevaplar

+1 oy
(889 puan) tarafından

Yazı tura at 😀 

Yatak odasından başla , salon ,mutfak ,banyo ,oturma odası devam et 😃😃

(1,334 puan) tarafından
+1

Sanırım öyle gidicem 😴 

(1,520 puan) tarafından

Yatak odası benim hep ilk sırada yatak odası toplanınca ev temizleniyor sanki

(1,334 puan) tarafından

Öyle başladım yatak odasından çay molası verdim şimdi sonra devam

-Reklam-
+1 oy
(23,053 puan) tarafından

Bence mutfak mutfak bitince her yer bitmiş gibi geliyor bana en yorucusu o. O nedenle enerjimi diğer yerlerde iyice bitirmeden mutfağı yapmam lazım benim 

(1,334 puan) tarafından
+1

Mutfaktan korkuyorum benim mutfak 3 günümü yiyo oturma odamdan daha büyük 🙄

+1 oy
(713 puan) tarafından

Bence önce mutfak sonra yatak odası bu ikisi zaten insanın tüm enerjisini sömürüyor sonra televizyon odası salon cocuk odası falan kendine göre gidersin 

(1,334 puan) tarafından
+1

Mutfak en çok gözümde büyüyor dolabım çok ve heryer dolu oradan başlarsam sanki işin içinden çıkamam 😥

(713 puan) tarafından

Bence mutfak için bir gününü ayır zaten  hepsi bir günde bitmez ama önce mutfak biterse rahatlamış olursun 

(1,334 puan) tarafından

Mutfak bir günle kurtarsa başlarım ama 3 gün yiyor malesef 2 yaş bebeğim de var dolabım da çok ve heryer dolu dolaplarda ne akla o kadar doldurdum bilmem 

(713 puan) tarafından

Rabbim kolaylık versin valla ne diyeyim bebek varsa sorun büyük hele de tek olunca ben halılarımı yıkayacağım ama sanırım eylülden sonra genel bir temizlik yapmam gerek kaynımın düğünü olacak eylülde biz kadınların işi gerçekten zor 

+1 oy
(173 puan) tarafından

Bence mutfağı en sona birak

(1,334 puan) tarafından

Aynen öyle yapıcam gibi yatak odamdan başladım sonra kızların oda oğlanın oda mutfak giderim sanırım mutfak tüm enerjimi sömürüyo en son mutfak sonra halılar yıkanır 

+1 oy
(1,292 puan) tarafından

Ben her zaman mutfaktan başlarım orası bitince heryer bitmiş gibi geliyor yatak odasında olabilir bugün bitirmiceksen hepsini mutfak salon varsa çocuk odası bugün, yatak odası koridor banyo yarın ben öyle giderim genelde 

(1,334 puan) tarafından

Mutfak tek başına 3 günümü yiyor onu sona sakladım daha başlamadan cinnet geçirmeyeyim diye yatak odasına girdim çay molası bitsin devam

(1,292 puan) tarafından

Oo kolay gelsin orasıda zor

+1 oy
tarafından

Benimde başlamam gerek ev dandini 😂 her yer heryerde. 4 Makine katlanacak ütülenecek çamaşır var , sabah mutfağı dip köşe yaptım dolapları iç dış temizledim ama hakkımda hayırlısı devamı gelir mi Allah bilir 😂

(1,334 puan) tarafından

Başlamışken bitir zoru gitmiş en sinir bozucu mutfak gerisi  kolay sana da  bana da kolay gelsin Amin 🤲 😁 😁 

+1 oy
(681 puan) tarafından

İlk mutfaktan başlanır ki  en çok ora yağlanır kirlenir sonra yatak odaları en son salon oturma odası ve kalır tul.perde banyo tuvalet biter gider 

(1,334 puan) tarafından

Mutfaktan başladığım zamn çok sinirli oluyorum sağımdan solumdan geçilmiyor bitmiyor çünkü yatak odasından bismillah dedim başladım gerisi gelir inş

(681 puan) tarafından

Ama hepsini boşaltma sende bölüm bölüm yapsan ben öyle yapıyorum iş fiş siliyorum göz göz mutfağım.baya büyük 

0 oy
(14,758 puan) tarafından

Bence ilk önce yatak odasından başla mutfak zaten her zaman elinin altında en kolay Salon olur 😃

(1,334 puan) tarafından

Ayy en sevdiğim yerler salon ve oturma odası gir sil süpür yıka diz çık harika detay yok ıncık cıncık iş yok Bi kanepe oturma gurubu onları temizlemek de dolap temizlemekten çok çok kolay 

(14,758 puan) tarafından

Aynen canım o yüzden onları en sona bırak 😊 yatak odası insanı daha çok yoruyor. Mutfak illaki elimizin altında temizlenip duruyor zaten 😄

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 1,740 göst.
0 oy
17 cevap 724 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 351 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fadim (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 409 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu