0 oy
207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (80 puan) tarafından

Kızlar ben kıstan çok güzel dıyet yaptım spor yapmadım tam 12 kg vermiştim sonra ne olduysa kendimi tutamadım ne bulsam yedım ve bugün baktım 82 olmuşum ınanın o kadar mutsuzumkı ne bıyere gıtmek ıstıyorum ne bısey gıymek canım burnumda sankı kendıme çok kızıyorum nasıl olsa verdım dedım yedım yanı almam sandım heralde sımdı yenıden nasıl yapacağım bılmıyorum

4 Cevaplar

0 oy
(98 puan) tarafından

Sağlıklı beslenme + hareket illaki spor olmasına gerek yok günlük rutin yaptığın işlerin üstüne yürüyüş ekle yeterli ama ekmek yağ şeker bunları kesmen şart. Yoksa olmaz. Kalori hesabı yaparak gidebilirsin

(80 puan) tarafından

Önceden de kendım vermiştim aslınd istesem verıyorum ama istemek onemlı

(98 puan) tarafından

Tabiki çok haklısınız herşey beyinde bitiyor bende kendi cabamla 12 kilo verdim. Sonra 59 gördüm. Geri başladım diyete 5 kilo geri verdim şimdi hamileyim kilo alıyorum kendimi dizginlemeye çalışıyorum ama beynim hamilesin ye diyor.

(80 puan) tarafından

Yok sakın çok yeme sadece az ve sık beslen ben ıkıncı hamılelıkte ne bulsam yedım 30 kg aldım bebek sadece 2 kg doğdu yanı yemekle bebeğin alakası pek yok

(98 puan) tarafından

İnşaallah beynim ve midemde bana yardımcı olur ve bu süreci az kilolarla aylatirim:⁠-⁠)

-Reklam-
0 oy
(23,286 puan) tarafından

Yeniden başlayacaksın maalesef bende aynı şeyi yaptım on kilo verdim altısını geri aldım 

(80 puan) tarafından

Sakın kendını daha fazla bırakma en azıında -4 sun öyle dusun

(23,286 puan) tarafından

Yeniden başladım diyete ama ben senden daha kiloluyum şu an o yüzden vermem lazım bir de tiroid var zor veriyorum 

(80 puan) tarafından

Kaç kılosunkı canm 

(23,286 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Şu an 88 maalesef doksana doğru gidip geliyor. Bak şu an böyle görünüyorum maalesef hiç bir zaman çok zayif olmadım ama şu an normalimin 15 + kilo fazlasıyım

(80 puan) tarafından

Anladım canım inşallah basarırız benımde dırekt kalcaya vuruyor kılo normalım 70 aslında ama geri aldım ***** kafam

0 oy
(3,240 puan) tarafından

Bende o durumdaydm şuanda 96 kiloyum ama bugün diyete girdim bugün cidden beynimde bitirdim 

Ama sonrada kendime kızdım niye kendimi küçük görücem niye depresyona giriyorum yeme kızım yiyip yiyip sonra depresyona girme dedim ve ciddi ciddi bitirdim 

(80 puan) tarafından

Evet yedıkce zamanımızdan çalıyoruz hep ertelıyoruz

(3,240 puan) tarafından

Sorma bugün yarın bugün yarın oldum fıçı gibi yoook cidden bitirdim bugünn açlıktan gebersem genede bozmuycam

0 oy
(2,258 puan) tarafından

Kaç ayda 12 kilo verdin. Helal sana ya. Allan aşkına ne yediniz ne içtiniz? Bir kere veren yine verir o kiloları ama

(80 puan) tarafından

5 ayda verdım motıvasyonumu toplasam verırım aslında

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 252 göst.
11 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nuuuurrrr (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
1 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nunum1996.1996 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 407 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ruyamm34 (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 335 göst.

Kategoriler

1,468,616 soru

24,061,221 cevap

330,157 kullanıcı

...