0 oy
355 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından

Eşinizin ailesiyle yaşadığıniz sorunları eşinizle konuşur musunuz. Eşinize dermisiniz ailesinin yaptıklarını yoksa sessiz kalıp  eşinizin gormesinimi beklersiniz. Mesela hayatınıza karisiyorlarsa sürekli hakaret laf söylüyorlarsa evde sorunlar oluyorsa vs..

21 Cevaplar

+2 oy
önce (1,743 puan) tarafından

Evet söylenmeli sonra hesap sorulduğunda biz ne yaptık ki der eş ailesi.Bardak dolar dolar taşar ama her zaman son damla sorgulanır o bardak nasıl doldu bilinmesi lazım ki biz ne yaptık dediklerinde yaptıkları hatirlatilmali o anda yoksa eşler der ki doğru yaptılar ki 

-Reklam-
0 oy
önce (301 puan) tarafından

Sana eşinin ailesi asla hakaret edemez ortada hakaret varsa eşini uyarmalisin saygı duymak zorundalar eşin demek ki ailesinin yanında sana değer vermiyor ki kendilerinde hakaret edecek gücü buluyorlar eşine erkek adam eşine hakaret ettirmez demelisin benim eşim ailesini çok tutar ama kaynanam çok iyidir laf söylemez asla 

0 oy
önce (1,354 puan) tarafından

Evet ben soyluyorum esimle konusuyorum iste oyle yaptilar soyle dediler vs. Yapilan herseyi soylerim ,ztn eskisi gibi degiim mesafeliyim heosine boylesi daha iyi ve guzel

0 oy
önce (3,557 puan) tarafından

Eşimin ailesi bana karışmaz. Ama ben iyi veya kötü bir şey söyleseler hemen eşime anlatırım. 

0 oy
önce (4,861 puan) tarafından

Evet anlatırım hiç çekinmem korkmam

0 oy
önce (4,764 puan) tarafından

Aman eşim gözüyle görse de bisey demiyor 

Direk ben hallediyorum 

Açık açık eşim dedi, bisey derlerse laflarını cevaplarini ver diye 

Çünkü ben eşimden daha fazla savunuyorum daha açık sözlü daha dobrayim 

Pat yapistiririm lafı 

0 oy
önce (3,996 puan) tarafından

Ufak tefek seyleri gormezden gelirim ama hakaret ederlerse soylerim tabi o an orda da tepkimi koyarim ki zaten esim olmadan gitmem tek basima 

0 oy
önce (1,461 puan) tarafından

Söylesen de görmüyorlar canım. İyice kafalarına sokmak lazım, sonra da huzur bozan oluyoruz

0 oy
önce (3,121 puan) tarafından

Özel yada değil herbişeyi anlatan ben🫣🤦‍♀️ evet fazlası zarar ama dünya ahiret dert ortağı olarak görürüm kendilerini. Bazen aynı fikirde oluruz bazen ayrı, yinede fikrimi söylerim

0 oy
önce (14,209 puan) tarafından

Aninda 😀 zaten pek müdahale etmezler kapı komşu olduk aramadan gelmezler hayatta zile basma basmazlar çocuklar uyuyor belkı diye 

0 oy
önce (2,474 puan) tarafından

Direk söylerimmmm içimde tutup kendime dert biriktirmem 

0 oy
önce (766 puan) tarafından

erkekler fark etsede başı ağrımasın aman karım dırdıra alışmasın diye susabilirler. ben artık yan gözle bile baksalar söylüyorum çünkü kaynanam ve görümcem insan içine karışmadıkları için çok alınganlar ne dersem yanlış anlıyorlar. mesela kızım daha yeni 40 günlük falandı kaynanam dedi bu güleryüzlü olacak heralde dedim inşallah somurtkan olsun istemiyorum burdan anladığıda ben ona somurtkan demişim 😅😅 ona küsüp alınmış artık kocamda fazlaca farkında onların insanlıktan ne kadar uzak olduklarının. yani erkeğe söylemek daha iyi bence

0 oy
önce (22,381 puan) tarafından

Büyük bir mevzu varsa söylerim öbür türlü cevabını kendim veririm 

0 oy
önce (4,270 puan) tarafından

Benimkinin gözü onunde de olsa gormez, ya da gormek istemez. Bu yuzden bende birirkir birikir ve gun gelir patlarim tek tek anlatırım. Hakli olsugumu bilir ama ses etmez bu da beni eder. Ve ben dun artik cildirdim. Bir gunde bana sen haklisin de, adaletli davran dedim. Hakli olsugumu bilir ama kendince arayi bozmamak icin sana oyle geliyor demeyi de ihmal etmez. Konusmuyorum dunden beri. Babalar gunune pasta alacaktim. Alir babayi. 

0 oy
önce (202 puan) tarafından

Eşimin ailesi eşim varken birşey demediği için söylerim ben kim ne dediyse 

0 oy
önce (970 puan) tarafından

Evet söylerim tabiki erkek anlamaz kendi görmez boşuna bekleme he ailesini tutarsa madem öyle bende kendimi korurum derim konuyu kapatırım laf edenlerin hepsinin ağzının payını veririm gelip bşy derse sana söylediğimde adam olup yanımda dursaydın derim

0 oy
önce (5,481 puan) tarafından

Ben kendim hallederim ama esime de derim. Cok sukur sikinti yok aramizda esimin ailesiyle ama ufak tefek ilk evlendigimizde olmustu soylemistim.

0 oy
önce (1,141 puan) tarafından

Daima o anda kendim hallettim, asla sessiz kalıp sindirmedim.

Başta eşime hiç anlatmıyordum ama annesi anlatıyormuş başka türlü. Ben de yaşadıklarım yüzünden artık evvela kendim anlatıyorum nötr halde, sonra annenden de dinleyebilirsin diyorum. Eşim annesinin nasıl farklı bakış açısına sahip olduğunu bildiği için artık benim sözüm yetiyor. Eskiden görmüyordu ve en doğrusunu o anlatıyor sanıyordu çünkü ben şikayet etmek diye bir kavram öğretilmeden büyüyen biriyim. Bizde şikayet olmaz, oturur konuşuruz. Ama onlar hep şikayet üzerine sohbet edebiliyorlar sadece.

Onlara benzemedim ama artık eskisi gibi de değilim. Olayları ilk benden duymalı. Hatam varsa hatam var derim, yoksa da kısaca savunurum. Aksi türlüsü şuna çıkıyor: “ Biz insanlar rahatsız olmasın diye boruyu öttürmezken millet bizde boru öttürecek nefes yok sanıyor.”

0 oy
önce (2,745 puan) tarafından

Benim öyle sorunlarım yok ama olsa eşime anlatırdım. Ama şikayet eder gibi değil olayı olduğu gibi anlatır ben mi yanlış düşünüyorum hatalı ben miyim diye fikrini alırdım. Eşim objektif bir insan ille de ailem haklıdır tiplerinden değil. Öyle olmasa anlatır mıydım bilemiyorum.

0 oy
önce (1,294 puan) tarafından

Bı kaç gün önce nemleketteydım esımın aılesının yanında kaldım yasadıgım herşeyi anlattım esıme nıye gızlıycsm kı oda ogrensın aılesını

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 599 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Fadime34 (73 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 283 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (220 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 337 göst.
+2 oy
7 cevap 287 göst.

Kategoriler