0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından

Hanımlar merhaba, ben bu tarz şeylere normalde çok takılan biri değilim fakat ilk defa zoruma gitti galiba hakkımda konuşulanları öğrendikten sonra düşünmeden edemiyorum, sürekli aklıma geliyor, kimseyle de paylaşamıyorum.

Konu şu ki 2 tane görümcem var benden küçükler. Ben doğum yapalı 1 yıl olacak ikisi de evime asla gelmediler kimse yanımda olmadı. Bu zamana kadar her ne kadar bu duruma bozulmuş olsam da kimseye hiçbi şey belli etmedim. Desteğe ihtiyacım olduğunda hiçbiri yanımda olmadı yine de sorun etmedim sesimi çıkarmadım. İçten içe Yeğenleri sonuçta hiç mi gelip görmek, sevmek istemezler diye düşündüm ettim ama hep boşverdim bi yerde. Bayramda bir akrabalarıyla bir araya geldik kız il dışında yaşıyor görümcelerimle de sık görüşürler telefonda da olsa. Kız bebeğimle çok ilgilendi sevdi bütün günü beraber geçirdik. Sonra birden dökülmeye başladı görümcelerim hep hakkımda kıza kötü konuşmuşlar, halbuki normalde aramız iyidir yani ben öyle zannediyormuşum. Güya ben kimseye çocuğumu göstermek istemiyormuşum, elletmiyormuşum, herkese çok soğuk davranıyormuşum. E tabi kız da söylenenlerin tam aksini görünce şaşırdığını söyledi. 

Yani şimdi gerçekten ne yapsam bilmiyorum. Hiçbiriyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık içten içe çok kırıldım zaten lohusalığım ağır geçti o dönemleri de hatırladıkça çok üzüldüm açıkçası. Ama kimseye de durduk yere tavır koyamıyorum, kızı da ele veremem böyle bi durumda. Nasıl davranmalıyım sizce, siz olsanız ne yapardınız. Dertleşmeye ihtiyacım var, biraz uzun oldu sanki umarım okuyup destek olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

5 Cevaplar

0 oy
(22,779 puan) tarafından

Eskiden nasılsa öyle küs olmadan ama samimiyette kurmadan eşimin kardeşi benim hiç bir şeyim değil düşüncesi en iyisi 

(30 puan) tarafından

Yani aslında eşim için de kardeşleri çok bi anlam ifade etmiyor bir süredir. Ama yinede içim içimi yiyor uzaktaki birine bile bunlar konuşulduysa hakkımda başka kimlere neler konuşulmuştur, istemsizce üzülüyorum. Kimseyle de içli dışlı değiliz eşimin ailesinde. Ama artık iyice emin oldum herkesle dedikodumuzun yapıldığına, çok rahatsız edici

-Reklam-
0 oy
(1,357 puan) tarafından

Ya yalansa?

Gördüğünün yarısına, duyduğunun hiçbirine inanma demişler.

Ben olsam herkesi davet eder ve böyle bir şey duydum, gerçekten böyle düşünüyorsanız yanlış anlaşılmayı gidermek isterim derdim.

Yalansa ortaya çıkardı, gerçekse kendini açıklamış olursun. 

(30 puan) tarafından

Yalan olmadığına eminim kızın babasının yanında  konuştuk eşimin çok yakın akrabası o da duymuş bu söylenenleri, kızına da biraz kızdı bana bunları söylediği için. Görümcelerimi toplayıp böyle bi konuyu açma gibi bi ortam da oluşturamam eşim zaten karşı çıkar ilk başta. Bir de kendimi açıklamak da istemem zaten böyle bi durumda, çünkü zaten kırgınım hiç kapımı çalmadıkları için bi de üstüne ben mi açıklama yapacağım ne bileyim

(1,357 puan) tarafından

Boşver sen su-i zan yapma yine de. O, onların günahı. Sen de dahil olma. 

0 oy
(767 puan) tarafından

Senin yerinde olsam görümcelerden önce o kızla  muhabbetimi keserdim. 

(30 puan) tarafından

😄😄😄 görüştüğüm biri değil zaten aslında 5 senelik evliyim bu 2. görüşüm kızı belki de 😄 ilk sayılır vakit geçirmemiz

0 oy
(544 puan) tarafından

Pardon da kızı neden ele vermiyorsun kız da az değil madem gorumcene dedikodunu yapmış lafını taşıyıp senin huzurunu bozmasaymis sen dunyanda mutlu kalsaymisin ama ben kıza da inanma derim belki de yalan söylüyor belki de pireyi deve etti 

(30 puan) tarafından

Yok babası da biliyor onun yanında açıldı konu kızına kızdı biraz söylediği için

(544 puan) tarafından

Ne olursa olsun ya yanında konuşturmayacakti ya da konuştuğunu kavusturmayacakti 

(30 puan) tarafından

Olanı değiştiren bi şey yok ki bhgün olmasa yarın elbet bi şekilde kulağıma gelecekti eminimki

0 oy
(2,590 puan) tarafından

Gorumcelerin neden gelmedi acaba bunu da açık açık onlarla konusmalisin ? Belki de gerçekten soğuk davrandin ve istenmediklerini düşünüp gelmek istememiş olabilirler

(30 puan) tarafından

Yeni doğum yapıp desteğe ihtiyacı olan biri nasıl soğuk davranabilir ki. Ben onlara bi kaç kere gelin demiştim ısrarla hatta gelmediler. Sonrasında da artık ben de sustum haliyle. Kendi yeğenlerini görmeleri için de ben yalvarmayacağım herhalde 😄  eşim de bir çok kez gelmedikleri için lafını yaptı yine de kimse de tık yok

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 527 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
0 oy
7 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,464,735 soru

24,006,456 cevap

327,605 kullanıcı