+1 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kaynanam normalde akrabam oluyor üç senedir evliyim son bir senedir mecburi olmadıkça konuşmuyorum çünkü köle gibi olmama rağmen çok nankörlük ettiler bana neyse eltim yeni evlenmiş bazen benim yanıma gelince kaynanamla konuşuyorlar ben de akrabayiz diye laf olmasın gelin ailesine bahsetmesin diye konuştum kaynanamla ama biliyor onlara karşı soğuk olduğumu buna rağmen kaynanama sana kurban olurum kendine dikkat et övgüler vs vs .ben bazen Selam göndermiyorum o biliyor bunu bile bile hadi anne Allah a emanet olun öpüyorum falan filan.belki de içinden geliyordur .ama ben bu kadar nankörlük gördüğüm halde onlarla konuşmak dahi istemiyorum biliyorum günah ama selam dahi söylemek istemiyorum ama selam söyleyince falan insan ister istemez ya konuşuyor ya selam söylüyor.bu arada kaynanam gil hep eltimi arıyor benim hamilelikte bir kere bile aramadilar doğurdum gorumcemle gruptan aradılar ben lohusalıktan mi bilemedim hastande tek basimaydim o yüzden çok konuştum onla sonra baktım huyları yine aynı tekrar mesafe koydum insan kırıldığı zaman herşeyi vaktinde soylemeliymis yoksa nasıl olsa bilmiyor diye hala onlar üste çıkıyor siz siz olun tatlı dille de olsa hoşlanmadığıniz şeyleri direk söyleyin mesela benle görümcem İstanbulda oturuyoruz ona peynir lor vs gönderiyor bana gondermedi hamileydim canım çekmişti görümcem getirdi verdi yedim sonra dedi annem göndermiş 

1 cevap

+1 oy
(422 puan) tarafından

Aman boşver cancağızım her aradıklarından selam söyle tamamdır zaten kaynananın uzak olanı makbuldür 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 43 göst.
+3 oy
11 cevap 432 göst.
0 oy
5 cevap 205 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde madens (47 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 145 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu