0 oy
370 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (494 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

26.günümdeyim 70 kg ile başladım şu an 62 800  grmım 60 olsam yeter 62 de takıldım gitmiyo  ,gerçekten o kadar sıkıldım ki diyet bitikten  sonra nasıl koruyacağımı bilemiyorum 

13 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Helal olsun vallahi nasıl verdin kizz o kadar süre içerisinde 

(494 puan) tarafından

Kendimce evde  spor  yapıp ve yemeği kısarak 60 gelsem yeter sezaryen göbeğim de vardı baya gitti az bişey kaldı ondan sonra nasıl koruyacağımı bilemiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(494 puan) tarafından

Kızlar kimse bilmiyor mu nasıl korunacağını

(580 puan) tarafından

Boyun kaç 

(494 puan) tarafından

1.58 canım

(580 puan) tarafından

60 kilo çok en fazla 55 olmalısın korumaya başlamak için de en az 50 olmalısın 

+1 oy
(9,082 puan) tarafından

diyet mantigina girersen koruyamassin ki. 60 kiloya dusunce 60 kiloluk oarak besleneceksin kalici olarak. diyet bitti eskisi gibi yiyim yapinca zaten koruyamassinki

(494 puan) tarafından

Ya işte eskisi gibi yememek için ne yapa bilirim 

(9,082 puan) tarafından

iradeee 😂tamamen irade. koyverince gidio ipi sıkı tutup hep diyet modunda yasayinca sorunsuz benim 2018 yilindan beri. bi gün cok yiyosam sonraki uc gun az yer dengelerim hic biriktirmem kilolari. uc kilo aldimmi hemen iplerimi sıkarim 

+1 oy
(23,523 puan) tarafından

Benim bildiğim diyeti sonlandırmamak gerektiği yani mevcut kilonu korumak istiyorsan beslenme alışkanlığını devam ettirmen gerek 

(494 puan) tarafından

Canım şu anda bişey yemiyorum ki 

(9,082 puan) tarafından

sorun orda zaten yemeden kilo verince yedigin anda aliyosun . mevzu yiyerek diyet yaparak yemek yemek et tavuk balik kuruyemis yumurta meyve sebze   bunalri yiyipde kilovermek gerek ki standart duzende yemej yensin

(23,523 puan) tarafından

Ben böyle yedim ama istediğim kiloya yaklaşınca bıraktım Ramazan'da zaten bütün gün açım deyip dikkat etmeyi kesince hepsi geri geldi maalesef o yüzden aslında diyet yapmak değilde sağlıklı beslenmek gerek yani bunu yaşam biçimine çevirmek gerek 

+1 oy
(861 puan) tarafından

Malesef koruyamadim ben 72den 59a dustum 4 ayda 2 ay icinde 66ya ciktim tekrar suan yine diyet yapmak iatiyom ama emeklerim bosa gidio die yapmak icimden gelmiyo hep diyet modunda gidersen korursun canim anca ama oda insani cok yoruyo nereye kadar dio

(494 puan) tarafından

Ayrnn öyle nasıl olacak Bilmiyorum  kızken  ne yeseydim kilo almazdım 47 kilo ile evlendim  evlendikten sonra da zayıftım taki 3.çocuğuma hamile kalana dek saldım 70 kg çıktım 

(861 puan) tarafından

Ayni bende canim 3sezeryan ama oyle asiri bi kilom yok ama yinede aevmiyorum incecik olmak istiyom ayni zamanda keyfimede duskunum yemeyide seviyorum

+1 oy
(553 puan) tarafından

Ay aynı bende 2 Ay oldu bende 84 kilodan 67 düştüm o kadar sıkıldım ki ama mecbur 59 görene kadar devam spor yap ya da yeme saatlerini değiltir

(33 puan) tarafından

Neler yapiyorsun

(553 puan) tarafından

Sabah kahvaltı peynir yumurta salatalık domates zeytin oluyor ama kaç gündür kahvaltı edemiyorum akşam da haftanın 4 5 günü protein besleniyorum yarım saat spor yapıyorum 

+1 oy
(3,454 puan) tarafından

Geç kahvaltı günde 2 öğün ve akşam 6-7 den sonra aralıklı açlık yaparsan çok rahat kilonu korursun canım. Gün içinde yediklerin ne yersen ye sorun olmaz

+1 oy
(701 puan) tarafından

Önemli olan kilo vermek değil verdiğin kiloları geri almamakk Yemen'e dikat et sürekli egzersiz yap

+1 oy
(1,877 puan) tarafından

Spora devam edeceksin ve sağlıklı besleneceksin. Paketli gıda yemeyeceksin.  Porsiyonlarını büyütmeyeceksin ama kendini aç da bırakmayacaksın.  

+1 oy
(2,952 puan) tarafından

Sürekli formda kalmak istiyorsun diyet yaşam şeklin olacak az yiyecek şekerli gıdaları çok çok nadir tüketeceksin aslında diyetten ziyade sağlıklı beslenmeye devam diyim bu şekilde korunabilir ancak 

0 oy
(163 puan) tarafından

Boyun kaç ki 70 çok mu duruyordu sende 66 olmama ragmen az görünüyor kilo boyum 164

(494 puan) tarafından

1.58 canım aslında çok kmtü durmuyordu sezeryan göbeğim vardı çok ve zayıfalyınca yüzümden çok veriyorum 

0 oy
(5,772 puan) tarafından

Vucut direnc kilosunda takiliyo belli bi zaman sonra ve diyete devam ederek kirilmasini saglamaniz lazim. Sonrasinda da yeme duzeninizi ona gore yapmalisiniz. Porsiyon kucultme veya gun icinde kalori dengeleme yapabilirsiniz.

0 oy
(18,490 puan) tarafından

Havalar sıcak zaten insanın canı o kadar çok yemek istemiyor. Biraz dikkat et zaten sıcaklardan dolayı bol su içersin falan. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 406 göst.
3 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hilal.24 (1,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 156 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cicikiii (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,300 soru

24,084,173 cevap

331,371 kullanıcı

...