aSelam hocam burdan yaziyim dedim hem goren olmasin hemde 1 egitimci olarwk senin fikrinu merak ettim benim cocuklarim okulundan bi arkadas var o oglenleri kendi cocugunu evine yemege aliyo benimkiler okulda yiyo neyse yemek sonrasi arkadas cocugunu okula goturmus sagolsun hergun oglen arar sevda oglun sunu yapiyodu bahcrde kizim surdaydi der dun aradi kuzeyin sinifinda bi arkadasi oda turk kuzeyi yere yatormis karnina oturmus lafasini yumrukluyodu ayirdim dedi ama o an gozum dondu ( anne olarak empati yap burda hocam kuzeyin apandisit agrisi oluyo dr karnina dikkat edim diyo hep) onu duydum yaa delirdim ben dun ogretmenler yemek molasinda cocuklar yemekden sonra bahcede oyun vaktindeyken olmus neyse arkadas ayirmis bana soyledi aradim cocugun annesini bak oglun boyle yapmis benim oglumda apandosit problemi var dr gidiyorum rapor alicam dedim dr gittimde zaten orasi apayri bi konu simdi bu kuzeyin karnjma oturan cocugun annesi geldi bu sabaj omce bama haber eder arkadas milletin icinde bi ton laf saydi somra bana saydirirken ben geme delirdim biraz 🥹 sert ciktim kadin israrla oglunun şaka yaptigini soyluyo ama benim oglum onun tabiriyle kibar yetismis hani vurma kavga dovus bilmez ve kuzey kadina benim canimi yakti benim dovdu demesine ragmen kadin halem savumuyo delirtti bugun bizi🥹 daha kendime gelemedim kuzeye sen yalamcisin benim oglum senle oymadi diyince bende ipler koptu hadi dun gece kuzeyin apamdisti patlasa ve ben bu kadinin cocugun pglumun karnina oturdunu bilmesem bu olay boylemi cozulucekti okul muduru sinif ogretmenleri kameralara bakip yarin haber vericekler ama arkadas birebir gormus kuzeyde birebir anlatiyo simdi sana sorum bir egitimci olarak boyle bisim cezasi semce nedir eşim bendemde sert cikti🥹ciddi bi yaptirim bekledigini aksi durumda dava acacagimi soyledi yuzde yuz o cocuk okuldan atilicak cunku yasadigimiz yerin en iyi okulu asla boyle bi skandalla anilmak istemezler benim ofkem gecmiyo napmaliyim ben sen bana hem ogretmen hemde anne olarak bisi soylermisin kuzeyin apandisit konusu ogretmeninin bilgisi dahilimde karsidaki kadinin savunmasi benim ogljm box seviyo saka yapmis sadece bu bamada ses atiyo wp kadin oglum okuldan atilirsa ben sene somu merden okul bulucam bu durum oglumun kitabina yazilicak falan bi suru sey yaziyo ses atiyo ama ben deliricem napim ben 🥹
cocugun kuzeyin karnina oturup yumruklama sebebide o cocukda turk yaa kuzeyle oynamak turkce konusmal istemis ama benim babyboyum turkce yasak ogretmen kiziyo benimle oynama got demis🥹 ve bu resmi bi kural okulda anadili konusulmamali cpcugum hata bile yapmamis kaldiki dilide cok cok iyi diger cocugun yabanci dili iyi degil onuda anlamaya calisiyorum ama anne olarak oma hak veremiyprum🥹
Sevdoşum okuldan bunu çözmesini iste şikayet edeceğini belirt çözse de et öğle molası da olsa bir nöbetçi olmalı bizde böyle hele ki net kuralları olan bir ülkede kesinlikle vardır bu kural. Şaka karşılıklı Rıza ile olur şiddet şaka olamaz. Sakin ol resmi çözüm bekle. Çok geçmiş olsun ayrıca babyboyu biri ona vurursa tepki verecek şekilde tembihle zamane çocukları çok zalim Piraye bu sebeple karateye gidiyor
yarin burdan yazicam sana hocam beni cinnetlik duruma getirdiler ama esimde bos durmuyo katolik bir okul ve clb denen bi kurum var oraya esim hem mail atti hem aradi bakalim yarin nolucak
Sakin ol çocuk bu tepkinle endişe yüklenmesin, çözümü olacak bunun sakince onunla da konuşun muhakkak ama sizdeki öfkeyi yanlış yorumlamasın. Eşin doğru olanı yapmış zaten çözmeliler bunu o ayrı mesele ama cezasız da kalmamalı çocuk deyip geçemiyor artık insan. Ve karşı taraf da evladına iyilik yapmıyor ne demek şaka yapmış çocuk her hatasında destekleneceğini düşünecek diğer çocuğun da okulu değişecekse değilsin herkesi biz düşünemeyiz. Eğitimci kimliğim de anne kimliğim de açıkçası ceza sisteminin küçük yaşta olması gerektiğinden yana. Yoksa arsız oluyorlar
sagol hocam valla sanada yazmasam catlardim cok feci sinirlendim az once cocuklari almaya gittim okulun muduru geldi yanima biz kamera goruntulerine baktik yarın 8.30 da her iki cocugun ailesiyle toplanti yapmak istiyoruz uygunsaniz dedi bakalim ne diycekler umarim iyi haberler yazarim burdan
İnşallah sevdoş insanın evladının canı yanınca deliye dönüyor haber bekliyorum
Hocam sabah ben eşim obur cocugun anne ve babasi okul muduru sinif ogretmeni ve o dedigim clb gorevlisi aet 2 tanede tercuman 1 sinj okul ayarlamis digerini clb cunku o cocugun ailesinde dil bilen yokmus neyse kamera goruntulerini okul ve clb gorevlisi xaten bizden once izlemis bizede izlettiler gercekten kuzey yabanci cocuklarla oynarken bu cocuk gelip kolundan cekistiyo kuzey istemiyo biraz cekistirmeden sonra luzey yere dusuruyo be karnina oturup vurmaya basliyo okul muduru clb gorevlosi tercumanlar herkes olay bu sekilde dedi ama anne yuregi oglumu oyle gordum yaa icim gitti yaa 🥹 esim okuldan ciddi bi yaptirim bekledigini falan soyledi clb gorevlisi o cocuk icin psikolog ayarlamis okulla iliskisini kestiler bugun cocugunuzu okuldan aliyosunuz birdaha getirmiyosunuz en gec sali gunune kadar yeni okul bulacaksiniz dediler aile kabul etmedi basta cunku cocugun nasi desem turkiyedeki sicil durumu gibi bisi ona yazildi ve omur boyu godecegi okullarda girecigi ise kadar cocugun siddete egilimi var diye heryerde resmi bilgi olacakmis ne aile ne cocuk ozur dilemedi buda onlara eksi olarak dondu buda yetmedi cocugun okuldan gonderildigini duyunca tercumanlarada taraf tutuyosunuz biz turkiyede doguluyuz asiretiz dediler bunuda tercumanlar tehtit olarak kaydetti ve sikahetci olacaklarini soylediler simdi ben anne olarak oglumun boyle bisi yasamasina cok uzuldum ama şu sonucada cok mutlu oldum esimde fevri davrandilar bi tik daha hafif olabilirdi sonuc dedi ama bu beni anne olarak mutlu etti kuzey icin cok guzel seyler soylediler kuzeye sormus ogretmeni sen neden ona vurmadin diye ama benim baby boyum iyi bisey degil canı yanacakdi vuramazdim demis 🥹 biraz ovgu aldim bende🥹
Maşallah kuzey kuşuma olması gereken olmuş eşin bir anne gibi yaklaşamaz sevdoşum. Aşiretler burada söker ya orada değil işte düzeni aynen oraya da taşımayı istiyorlar ama gavurlar(!) onlar gibi bakmıyor olaya. Muhtemelen evde de şiddete şahittir çocuk onlara normal geliyor bu durum. Ama sevdoşum yine söylüyorum kuzeye tepki vermesi gereken noktaları söyle düzen zalim bir düzene döndü masum takılma falan değil zamane çocukları korkunç
Hocam esimde 2 gundur judo telvando falan kurs arayisinda kii benim esim 6 yildir kuzeye elinle degil dilinle dov karsindakini derdi suan tamamen fikri degisti hem elinle hem dilinle dov diyo ama bizim cocuklarin bos gunu yok hafta ici 8bucukdan 3 bucuga ladar okuldalar sonra eve bi ablamiz geliyo dil gelisimi icin oda 4 bucumdan 6 bucuga kadar sonrasi yemek uyku cumartwside boyle tek pazar gunu bos o gunde eylensinler istiyodum ama pazarlarinada bi savunma egitimine karar verdik 😂bide boyle deneyelim hem eli hem diliyle dovussun bakalim 🌷
Aynen hem zeki hem güçlü olmaları lazım evet programı yogun olur ama iyiliği için lazım bunlar. Çok sevindim içinin rahat etmesine ama
okudugun icin çook sagol hocam valla yazdikca rahatladım 🌷❤️💕🌷❤️💕
Ne demek sevdoşum her zaman 🌸😘
Bişey anlamadım ben ya
1,509,111 soru
24,627,789 cevap
364,933 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın