Maşallah kuzey kuşuma olması gereken olmuş eşin bir anne gibi yaklaşamaz sevdoşum. Aşiretler burada söker ya orada değil işte düzeni aynen oraya da taşımayı istiyorlar ama gavurlar(!) onlar gibi bakmıyor olaya. Muhtemelen evde de şiddete şahittir çocuk onlara normal geliyor bu durum. Ama sevdoşum yine söylüyorum kuzeye tepki vermesi gereken noktaları söyle düzen zalim bir düzene döndü masum takılma falan değil zamane çocukları korkunç
Hocam esimde 2 gundur judo telvando falan kurs arayisinda kii benim esim 6 yildir kuzeye elinle degil dilinle dov karsindakini derdi suan tamamen fikri degisti hem elinle hem dilinle dov diyo ama bizim cocuklarin bos gunu yok hafta ici 8bucukdan 3 bucuga ladar okuldalar sonra eve bi ablamiz geliyo dil gelisimi icin oda 4 bucumdan 6 bucuga kadar sonrasi yemek uyku cumartwside boyle tek pazar gunu bos o gunde eylensinler istiyodum ama pazarlarinada bi savunma egitimine karar verdik 😂bide boyle deneyelim hem eli hem diliyle dovussun bakalim 🌷
Aynen hem zeki hem güçlü olmaları lazım evet programı yogun olur ama iyiliği için lazım bunlar. Çok sevindim içinin rahat etmesine ama
okudugun icin çook sagol hocam valla yazdikca rahatladım 🌷❤️💕🌷❤️💕
Ne demek sevdoşum her zaman 🌸😘
Bişey anlamadım ben ya
1,509,060 soru
24,627,291 cevap
364,902 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın