+1 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

Kızlar merhaba ben bayram dan beri annem lerde yim ailem in evi çok uzak bir buçuk yıldır yeni geldim eşimin ailesi bana çok çektirdi hata sezeryan olduğum dördüncü gün dövmeye kalktılar kız kardeşi bana ***** dedi çünkü kimsem yok orda sürekli yapıyor lar bunu eşim asla yanımda olmuyor biri bişey diyince ben 9 hamilelik te her gün ağlardım şuan yazarken bile ağlıyor um bende dün eşime dedim her şey para değil beni mutlu et beni herkes ten koru ben ailemi bırak ip sana geldim dedim izin verme kardeş lerin ***** gerizekalı desin bana ama anneci olduğu için olmuyor bana dedi sen çoçuk gibisin bu şu telefon u yüzüme kapatı tekrar aradım dedi pişman ı'm senle evlendim diye hatâ bende hep ona ailesi ne sustum bi'şey dedıler bana ağladım artık o eve bile gitmek istemiyorum dünden beri aramamış

8 Cevaplar

+2 oy
(1,384 puan) tarafından

Ne diyelim şimdi bacım boşan ailen arkandaysa ya bu diyardan gideceksin yada bu deveyi güdeceksin ama deveyi güderken psikolojim bozulabilir en iyisi ayrı eve çıkmak samimi olmamak ve laflarını vermek. Susma karşılığını ver sen sustukça tepene çıkarlar 

-Reklam-
+2 oy
(1,832 puan) tarafından

Boşanmak için neyi bekliyorsun? 

+2 oy
(4,619 puan) tarafından

bu adamalr bize aslan ailesine pısırık kediler. Az önce bende dedim annen siz yokken bize kaynanalik taslıyor, sizin yaninizda sesi çıkmıyor diye. Yapmasin mi o kadarini diyor. Saralim diye yaprak koymus bize bi gorseniz hepsi kart. Gonulsiz isin sonucu bu dedim esime gosterip, kotu dusunen yine ben oldum. Ihtiyacimiz oldu, gel coxuga birkac gun bak diye rica ettik, gelmedi. Simdi de hamileyim cocuguma isim koyma derdinde, esime dedim seni bosarim yine de onun dedigi ismin tek harfini koymam dedim, yine anasina toz kondurmuyor. Icimde ne varsa doktum, hala yüzsüz yuzsuz cocuguma karismaya çalışıyor diye. Esime de patladim bir kere adaletli ol haklisin de diye. Yok, laf anlatamazsin bunlara.

(155 puan) tarafından

Ah ah beni kandırıp gene istediği ismi koydurttu ahım var ona Allah onu bildiği gibi yapsın

+1 oy
(794 puan) tarafından

Kocan adam olsa kalanını boşver diyeceğim de onunda senle aile olası yok demekki . İstenmedigin yerde kalacaksan o gururu baya bi cigneyeceksin demektir. 

(47 puan) tarafından
+1

Ben gitmek istemiyorum zaten annesi baksın o kadar anne çı 

+1 oy
(4,876 puan) tarafından

Karısını savunmayan erkek ailesiyle ters düşmemeyi tercih ediyo demektir. Kime yalakalık yapiyosa artık madalya verecekler sanki. Ayrilmasan bile gözünü korkut valla. Kimse kusura bakmasın dert çekmeye değil mutlu olmak yuva kurmak için evlendim. Anasının eteğinin altına giren adamım diye kadın koynuna da girmesin. Önceliği kurduğu aile olmayacaksa kimse de evlenmesin. Herkesin vardır başka nasibi

+1 oy
(173 puan) tarafından

Boşanma eşini al olabildiğince uzaklaş bı şekilde tatlı dille yada kavgayla onları uazaklastir 

+1 oy
(1,575 puan) tarafından

Sen kendini savunamiyor musun ezdirme kendini bu kadar ya. Eşine muhtaçmiş gibi yaşıyorsun ve yansitiyorsun. Bu yüzden eşin böyle davranıyor. 

(47 puan) tarafından

Evet zaten sustum diye tepeme çıktı

0 oy
(20,895 puan) tarafından

Böyle adamlara çingene tipli laf söyletmeyen kadınlar nasip olacak da anca öyle derslerini alırlar sessiz sakin olursan hep üstüne gelirler ezdirme kendini 

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 610 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Busra derler (18 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 234 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde nur120302 (88 puan) tarafından soruldu
+6 oy
48 cevap 1,792 göst.
6 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde leyla8 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.